google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tandlæge og gåtur.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. februar 2016

Tandlæge og gåtur.

I dag har jeg ikke været så meget hjemme. Skulle tidlig op og til tandlægen. Det gik fint, fik renset tænder, men det er ikke helt nok. Tandlægen vil rigtig gerne gi mig en dybere rensning, men de havde ikke tid i dag. Så jeg skal derind igen om 14 dage og udsættes for tortur. ØV.

Efter tandlægen gik jeg lidt rundt i Odense, mest bare for at kigge. Besluttede mig for at ovenpå den tandlæge tur, havde jeg brug for forkælelse, så købte mig en lækker sandwich med hjem, fra The Burger.

Da jeg kom hjem hang jeg bare på sofaen og havde overvejet gå en tur. Pludselig skriver Henriette så om jeg vil med ud og trille med barnevognen. Vejret var smukt, så jeg hoppede straks op og ud af døren. Vi nåede alligevel at gå over 5 km og det var virkelig bare en skøn tur. Glæder mig allerede til vi skal afsted igen.


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Lyder rigtig hyggeligt :) Jeg ville også rigtig gerne ud og gå, men kan ikke rigtig før jeg får trådene ud.. så det bliver "kun" en tur over i Fakta eller Brugsen... ja ja, lidt er bedre end ingenting :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også en dejlig tur og glæder mig til mange flere. Jeg er så glad for at foråret er lige om hjørnet..
   Håber du har fået trådene ud nu og igen kan komme ud og gå lidt. Vejret er faktisk ret smukt i dag.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Så har jeg igen været fraværende. Jeg står op om morgenen og pludselig er det aften og tiden er gået med alt muligt, bare ikke blog.
  Nu tager jeg en blog om dagen, så jeg kan følge med i, hvad der er sket ;-)
  Det er godt at få ordnet tænder og passet godt på dem. Ja - jeg bryder mig heller ikke om at komme til tandlæge, men heller ikke om at lade være. Jeg har ikke så gode barndomserindringer om tandlæger.
  Du kan bede om at få en overfladebedøvelse, inden tandlægen går i gang med rensningen. Det tager det værste.
  Det er godt at komme ud at gå - især her i den mørke tid. Det løfter humøret. Jeg har fået gået rigtig meget her i januar. Det blev til 139 km i alt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er lidt bagud nu, da jeg selv har været fraværende, så det er skam helt okay. Jeg har lige holdt en pause på 1½ uges tid, men nu er jeg tilbage igen.

   Ja der sker hele tiden så meget og det er ikke altid til at følge med alle steder.. men det skal du altså ikke tænke på..

   Det gik fint med rensningen af tænderne og klarede det af en omgang uden bedøvelse.. så jeg er bare sej.. havde så bare ondt i tænderne i 1½ døgn bagefter.. og så koster det sku også 1700 kr.. øv.. Men nu er de bare såå fine.. :D

   Hvor er det lækkert at du kommer så meget ud og gå.. Du for sej.. :D

   Knus <3

   Slet