google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En lille opdatering.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. april 2016

En lille opdatering.

Det er ikke så normalt at der går over en uge imellem jeg blogger herinde, men jeg har ligget syg henover weekenden. Jeg blev ramt af en alvorlig gang omgangssyge og har virkelig haft det dårligt. Vågnede torsdag nat kl 4 og skulle kaste op. Resten af den historie vil jeg dog spare jer for.

Jeg har fået det bedre, men sådan en tur tager virkelig nogle kræfter og har slet ikke fået min energi tilbage endnu. Indrømmer gerne at jeg ikke har lavet en skid i flere dage. Eller jeg får lavet lidt småting, men størstedelen af min tid, har jeg brugt på sofaen.

Der sker forskellige ting her ved mig for tiden, så tænkte at jeg ville tage et par af de hurtige, dog i den mere detaljeret udgave. :D

1: Jeg har ikke længere ondt i skulderen, men hånden driller stadig. Jeg er stoppet med massagen for en tid, men mest pga økonomien.

2: Jeg har bagt nogle muffins i dag og de smager alt for godt. Burde være bedre med min kost, men efter sygdom er det bare begrænset, hvad jeg har haft lyst til.

3: Har været en tur i Bilka i dag, manglede et par undertrøjer og forskellige praktiske ting. Samtidig kunne det planlægges med at jeg skulle hente Søren.

4: Skal passe min dejlige niece torsdag, har ikke set hende i et par uger, så glæder mig helt vildt.

5: Lørdag er der Read-a-thon og jeg skal deltage i det omfang jeg kan. Jeg har to bøger klar og glæder mig. Hvor meget jeg får læst denne gang, ved jeg dog ikke helt, skal jo være frisk til konfirmation søndag. 

6: Vi skal til konfirmation på søndag og selv om jeg glæder mig, så gir sådan noget mig altid angst for angsten. Er sikker på det nok skal gå fint, når først vi er der.

7: Jeg er blevet henvist til en special tandlæge i Esbjerg. I januar måtte jeg akut til tandlægen pga en tandbyld og vi har ikke rigtig kunne få stoppet betændelsen siden. Han ved ikke helt om det er pga en skade eller paradentose. Tandlægen ved ikke hvad han skal stille op, så han har henvist mig til den eneste specialist på området han kendte, problemet er bare at han bor helt i Esbjerg. Så d. 16 maj skal jeg til Esbjerg. Min tandlæge har lovet at jeg kun skal køre helt derover en gang og Søren har heldigvis fået fri til at kunne køre med mig. Jeg prøver ikke tænke på det, for det gir mig både angst og bekymringer omkring økonomi.

8. På mandag skal jeg være sammen med AnneMette og jeg glæder mig helt vildt. Hvad vi skal kommer nok meget an på vejret. Jeg spurgte hende en dag, hvad hun havde lyst til og hendes svar var: Det hele. Ha Ha.. :D

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Interessant formulering: 'jeg har ikke lavet en SKID' :-))))))
  Nej, sådan en omgang er ikke sjovt. Man er udmattet bagefter. Håber du finder energien hurtigt. Det kræver tid og ro.
  Øv med tanden. Lad os se, hvad han kan gøre. Det er jo ikke sikkert, at det bliver uoverkommeligt. Man kan få en afdragsordning med sin tandlæge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha Ha, ja den formulering var både passende og upassende på samme tid. :D

   Ja det er virkelig træls med den tand, især er jeg ikke så god til, når min tandlæge selv udtrykker bekymring. Men uanset hvad så skal jeg bare igennem det og som du siger kan man tit få en aftale med sin tandlæge ang betaling. ;)

   Knus <3

   Slet