google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sommertid og Sund Fornuft.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. maj 2016

Sommertid og Sund Fornuft.

Ved ikke helt hvad der sker for mig, men jeg kan åbenbart ikke sove længe mere. Den sidste uges tid er jeg vågnet kl 8, næsten hver dag. Det føles faktisk lidt, som om min krop er stresset.

Jeg ved at jeg altid har en periode, her når årstiden skifter, hvor jeg lige skal vænne mig til sommertid. Det er som om min krop, gerne vil en hel masse, men stadig ikke har fået samlet kræfter nok til det. Det laver en cocktail af uro og træthed, som er så frustrerende og udmattende.

Fik slæbt min krop ud af sengen, tog en hurtig skyller og lidt havregryn med rosiner. Fra i dag af er jeg tilbage med den sunde fornuft og med et farvel til sukker og cola zero. Jeg nåede kun lige over middag, så skreg kroppen efter sukker og har gjort lige siden. Her i starten, vil jeg holde lidt øje med hvad jeg indtager, med app'en lifesum, men mere for at danne mig et overblik og huske at spise nok af det rigtige.

Min vægt er steget ufattelig meget de sidst 2½ - 3 år og det piner mig. Jeg har aldrig vejet så meget som nu og selv alt det, jeg før har tabt, er nu tilbage plus lidt til. Har det egentlig godt med min krop, men jeg ved at det på ingen måde er sundt for mig at lave med min overvægt. Jeg er pisse bange for alle følgesygdommene og det er sådan set den eneste grund, til at jeg fortsat kravler op på hesten, om og om igen. Kan godt være jeg falder i, i perioder, men problemet kommer først rigtig, den dag hvor jeg helt giver op. Det er ikke fordi jeg har den helt store motivation, men kan ikke blive ved med at vente på den dukker op, er nød til at prøve. De sidste 2-3 år har kostet mange kræfter psykisk, jeg har skulle tage nogle beslutninger, omkring hvordan jeg ønsker leve mit liv, det har fyldt rigtig meget og er stadig noget jeg kæmper med. Mit største ønsker er at få lovet til at leve det liv jeg ønsker, med de mennesker som vil mig noget godt og på en mere sund måde, både psykisk og fysisk. Det hele handler for mig om sund fornuft, uanset om det er kosten, motionen, psyken osv.

I dag skulle Søren til et aften møde, så jeg skulle være alene hjemme. Jeg har derfor været en tur i Odense, for at shoppe lidt småting, finde nogle sunde alternativer og købe en fødselsdagsgave til Gizmo. Inden jeg kørte hjem smuttede jeg lige forbi Det Grønne Køkken og tog lidt aftensmad med hjem. Havde også købt en lækker frisk Ananas i Bilka, som jeg har smagt her til aften.


I morgen skal jeg med min Mormor til øjenlægen, så det bliver spændende og måske også lidt udfordrende. Min Morfar tager sig en fridag imens og jeg skal ud og køre med "offentlig transport". Eller det er jo mere sådan en stor taxa, men det er stadig ikke mig selv, der sidder bag rattet. Tror nu nok jeg skal klare det og så kan sejren nydes bagefter. 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar