google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hvad gør dig glad?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

14. august 2016

Hvad gør dig glad?

Sidder her til aften og er igang med at læse lidt blogs og falder så over IBbyHeart's indlæg - Hvad gør dig glad?


Sådan nogle indlæg rammer mig altid og så er det at tankerne går igang. Jeg synes selv jeg er blevet ret god til er fokusere på det positive, men jeg har perioder, hvor det er extra svært. Feks har jeg i går aftens og her til morgen, været fuld at dumme tanker og så bliver jeg så fandens usikker på mig selv og på verden omkring mig. Så er det meget godt lige at stoppe op og minde sig selv om alle de dejlige ting. Så her kommer nogle ting, som gør mig rigtig glad.


1: Søren er mit et og alt og han gør mig lykkelig hver eneste dag. Hans kærlighed og omsorg betyder alt.

2: Når man mærker andres livsglæde, så suger jeg til mig. Feks er mine niecer og nevøer, nogen af dem som udstråler aller mest livsglæde og det elsker jeg.

3: Når andre mennesker viser mig deres omsorg, nærvær og glæde. Det kan feks være en veninde der ringer, eller når noget spørger hvordan jeg har det, gir mig et kram eller når nogen spørger, om vi skal lave noget hyggeligt sammen.

4: Mad.. Jeg er et stort madøre og indrømmer det gerne. Jeg elsker virkelig mad.

5: Jeg bliver glad, når jeg kan få andre til at grine. Det er så livsbekræftende, når andre mennesker er glade og det viser at livet faktisk er dejligt. Og hvis jeg kan få andre til at grine og smile, så føler jeg selv en stor indre glæde. 

6: En smuk sommeraften, hvor himlen er et stort smukt maleri og man bare kan sidde og lytte på stilheden og dufte til den friske luft.

7: Jeg bliver rigtig glad, når jeg ikke er træt. Jeg føler mig stort set altid træt, så når jeg har en dag eller en periode, hvor trætheden ikke er der, så er det som en gave.

8: Gaver. Jeg elsker både at gi' og modtage gaver.

9: Vores to dejlige dværghamstere får altid et smil frem. 

10: Min store udvikling gør mig super glad. Får hele tiden lyst til at prøve nye ting og at jeg feks har lært at hækle og læse, er virkelig noget af det, som gør mig rigtig glad. 

*******************************************************************************

Kunne godt blive afhængig, af den her slags indlæg. Det er skønt at minde sig selv om, alle de dejlige ting der gør en glad. Så det er nok ikke sidste gang, i får sådan et indlæg.

Hvis du er inspireret, så kunne det være dejligt at se, hvad gør dig glad ? :D
 
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Sikke et skønt indlæg - det gjorde mig glad :-) <3

  SvarSlet
 2. Skønt indlæg <3

  Når man har en af de trælse perioder burde man virkelig være bedre til at fremhæve nogle positive ting, for det er trods alt sjældent ALT er negativt - selvom det føles sådan :)

  Måske jeg selv skulle begive mig ud i sådan et indlæg :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man burde være bedre til at se de positive ting lidt mere, man skal bare blive ved med at huske sig selv på det.. :D

   Kunne være hyggeligt at se dig lave sådan et indlæg? :D

   Knus <3

   Slet
 3. dejligt med en reminder om at også se det positive - uden den løftede pegefinger om at tage sig sammen, den møder jeg for mange steder.

  Sådan et indlæg gør mig glad.
  din nr 7 om træthed... helt enig, det så skønt når jeg ikke er træt

  min hund Zorro gør mig glad, og at følge årets gang i naturen. Jeg bliver somregle også glad af at være kreativ.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den der løftede pegefinger er ikke noget jeg bruger så meget. Livet er simpelthen for kort. Og hvis jeg bruger den, så er det stort set altid med et smil. :D

   Det er utrolig at man konstant kan føle sig træt ikk.. Så det er bare lykken når man har en periode hvor man ikke konstant tænker på det. Det er en af de tunge byrder.

   Dejlige ting som gør dig glad... det gør mig glad at du deler dem.

   Knus <3

   Slet