google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Straffer mig selv.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. august 2016

Straffer mig selv.


Det er nu ca 1½ måned siden, jeg sidst har fået trænet og det er altså for dårligt, men samtidig okay. Det har været ferie og så har jeg skulle finde mig selv igen. Jeg nød vores 3 ugers sommerferie og jeg har virkelig også nydt tiden bagefter, men jeg er blevet enormt doven af det. Jeg er træt, brugt, opgivende og har bare ingen kræfter. Har prøvet med afslapning på sofaen, men nu er det tid til at prøve noget andet. Jeg ved jeg har haft brugt for tiden til at finde mig selv, men man bliver bare så doven af det på den lange bane, så nu skal jeg straffes lidt.. Ha Ha.

Da jeg stod op i dag, havde jeg kun sovet 6 timer og jeg blev sur. Jeg er træt af at min krop ter sig. Den er doven, fuld af psykiske spændinger og så vil den ikke engang sove. Der måtte ske noget andet, så jeg kastede nogle havregryn ind i skuffen, hoppede i træningstøjet og så afsted.

Lige før sommerferien købte jeg jo nogle nye træningssko, men har jeg fået dem prøvet...Nej.. Det er altså for dårligt. Nå, men jeg kom afsted og fik trænet i ca 45 min. Starter stille og roligt ud. Jeg er positivt overrasket over mine nye sko, det var super dejlige at ha på og føles sådan ca 1000 gange lettere end de gamle.

Når jeg skriver at jeg straffer mig selv, kan det måske lyde lidt hårdt, men sådan er det slet ikke. Det handler bare om at jeg fortæller mit sind at nu er det nok. Nu skal vi tilbage til den gode livsstil og så kan den der dovne fede sukkertrold godt fise af. 

Nu er jeg hjemme igen, har fået et par håndmadder, et godt bad og nu skal min krop ha lov til at restituere. Jeg vil prøve, om jeg lige kan få en ½ time på øjet og så skal resten af dagen bare nydes.
 
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Årh, jeg er glad for, at du lige fik forklaret det med at "straffe" dig selv - det lyder nemlig noget hårdt ;-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha Ja, det kan lyde lidt hårdt, men det er mere ment med et smil. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg burde også komme ned og træne... men her de sidste par uger har det ikke rigtig været overskud til det synes jeg ikke... kroppen har ikke rigtig ville være med til det :) Men sådanne perioder skal der jo også være plads til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heller ikke kunne finde overskud, men så kom jeg til at tænke på at det overskud nok ikke kommer af at ligge på sofaen og se OL, det bliver jeg kun mere doven af. For mig handler det om at finde en god balance og det er ind imellem rigtig svært, når man som mig, konstant føler mig træt.

   Tror jeg vil afsted igen i morgen, for i dag er jeg lidt øm efter træningen i går. Jeg prøvede for første gang at træne med sådan en kettlebell og hold nu op det er effektivt. Overvejer om jeg burde købe en.

   Knus <3

   Slet