google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Det uperfekte billede..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. november 2016

Det uperfekte billede..


Jeg har længe tænkt på at skrive om dette emne, har bare ikke lige kunne tage mig sammen. Men da jeg i dag læste Kristine's indlæg - BloggerAdfærd - Det perfekte billede, måtte jeg bare til tasterne. Elsker når vi bloggere kan inspirer hinanden. Så tak til Kristine for det.

Billederne i ser foroven er taget i sommers til en torsdags koncert i Odense. Hele dagen havde jeg været sammen med mine dejlige blog veninder, men for mig var dagen extra hård. Min mobil var til reparation i flere timer og dybt savnet. Nå, men mine søde blog veninder, går meget op i at tage det helt perfekte billede til deres blogs. De tager begge to rigtig dejlige billeder, men jeg skal jo altid være lidt på tværts.. Jeg elsker at sabotere det lidt for dem, bare engang imellem, eller at vise *behinde the scenes*.

Lever selv meget "Her og Nu", så hvis jeg ikke kan tage billedet på ca 10 sekunder, så dropper jeg det tit selv. Jeg prøver selv at være så personlig, som overhovedet muligt og jeg er bare ikke så perfekt. Så for mig er det, de uperfekte billeder, der tit er mest sjæl i. Kan godt li at man kan se liv i et billede, se virkeligheden. Heldigvis er vi alle sammen meget forskellige og det er også noget, jeg sætter stor pris på. Elsker faktisk alle slags billeder.

Kristine er lidt generaliserende i sit indlæg og mener at det er en mærkelig adfærd, som bare automatisk følger med livet som blogger. Men måtte lige stikke en finger i vejret og berolige hende, det er ikke alle der tillægger sig denne fjollet adfærd.. Ha Ha..

Jeg kan godt finde på at købe en muffin, fordi det ville passe godt ind i et billede, men kage skal aldrig gå til spilde vel?? Hvis jeg samler ting i naturen til det perfekte billede, så gør det næsten ondt helt inde i sjælen, hvis det efterfølgende ikke skal bruges til et eller andet. Generelt skal der helst være en mening med galskaben for mig. Vi bloggere er utrolig forskellige, men jeg elsker at være en af de mere uperfekte i puslespillet.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Det gik sgu stærkt - Godt gået!

  Det er dejligt, at jeg kan inspirere, om end mit indlæg var for sjov. Det er vigtigt lige at påpege, så folk ikke tror, at jeg faktisk bryder ind hos min nabo, fordi han har bedre lysindfald. Jeg ved intet om hans lysindfald, for jeg nåede kun til entréen.

  Jeg hepper på dig og det uperfekte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget her og nu.. Skriver og udgiver med det samme.. :P
   Planlagte indlæg er også en skør adfærd, nogen tillægger sig.. ha ha..

   Jeg håber folk ser imellem linjerne at det er *spas og løjer*.. Ha Ha..

   Tak fordi du hepper med, det varmer..

   Knus Jeanette <3

   Slet
 2. Rigtig gode indlæg, jeg er nok mere ligesom dig Jeanette, til de der "her og nu" billeder og ikke alt for opstillet, og så er jeg nok osse alt for doven til at gøre mig den besvær for at få det "perfekte billedet", men synes sagtens man kan få nogen gode billeder selvom det bare ganske simpelt som et selfie, eller et billedet for at vise et outfit eller et eller andet man har fået, eller lavet osv.

  - Rikke
  http://rikse.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar.. Dejligt at høre din mening... :D
   Jeg kan også selv finde på at tage de opstillede billeder, men hvis det ikke lykkedes i første forsøg så pyt med det.. ha ha..

   Knus Jeanette <3

   Slet
 3. Dejligt indlæg :D Jeg krummer næsten også tær over de perfekte billeder der fylder så meget på blogs og instagram. Jeg er også klart til "her og nu" og naturlige billider.

  SvarSlet
  Svar
  1. For mig handler det mest om at nogen billeder mangler liv, hvis de bliver for perfekte eller for opstillede.. Men det er jo meget forskelligt. Jeg kaster mig også engang imellem selv ud i at tage et perfekt billede, men kan ikke lade være med at grine af mig selv når det sker.. ha ha

   Knus Jeanette <3

   Slet
 4. Skønt indlæg :-) Jeg er vild med begge slags billeder, men jeg har ikke selv tålmodighed til at tage flotte fotos - det skal bare overståes :-D

  Der er noget charmerende over dine såkaldte uperfekte fotos, for de er så levende i udtrykket, og det elsker jeg <3

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord.. De varmer.. Jeg prøver at fange det mere levende udtryk, men det er ind imellem lige så svært som at tage de perfekte billeder.

   Knus <3

   Slet
 5. Skønt indlæg :)

  Rart at se, at der også findes IKKE-perfekte blogfotos :) Så er jeg da ikke den eneste, der tager den slags billeder :) Har tit tænkt, at det godt nok må tage lang tid for mange bloggere, når de skal tage de helt perfekte billeder. Jeg har absolut ikke tålmodigheden til at bruge en halv time på at arrangere et setup til et billede :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig kommentar og at høre jeg ikke er alene..
   Jeg vil dog gerne indrømme at jeg også ha dage hvor jeg prøver mig frem, men som sagt så har jeg ikke ret meget tålmodighed.. Jeg redigere også tit i mine billeder, men det er ikke meget.. for det meste klipper jeg dem bare lidt til og måske retter lidt på lyset..

   Knus Jeanette <3

   Slet