google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Julen er afmonteret.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. december 2016

Julen er afmonteret.

Ja, så sluttede julen her. Normalt tager jeg julepynt ned efter 2 juledag, men pludselig siger Søren at han vil hente alle kasserne til julepynt, i kælderen. Da han sagde det, tænke jeg først, det er lidt tidlig, men så blev jeg enig med mig selv om at det faktisk ville være rart. Denne jul har været dejlig, men orker den ikke helt mere nu. Jeg er totalt overstimuleret og alle de juleting, fylder bare meget i lejligheden.

Nu er det hele pakket ned og Søren har båret det i kælderen. Det er en større befrielse end jeg regnede med. Kan mærke at det er som om, der er mere luft og plads nu. Det giver ro i hovedet.

Nu ser jeg frem til at sige pænt farvel til 2016 og gøre mig klar til at komme godt ind i det nye år. Jeg trænger til et nyt år. Jeg bruger altid nytåret til at arkivere, alle de tanker jeg har haft i løbet af året. Forestiller mig at jeg putter dem i et skraldespand, lægger låg på og sender dem langt væk. Det er som om det bare virker med det billede. Og samtidig gør det at jeg bruger mindre kræfter, på nogen af de ting, der ikke engang er min tid værd. Ud med de gamle tanker og ind med ny positiv energi. 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Det er så lækkert,når man får sit hjem igen,mit ryger ned i morgen og jeg glæder mig :)
  Glædelig jul til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var virkelig lækkert at få det hele væk.. Det giver mig såå meget ro i hovedet.. Håber du har fået samme følelse..

   Rigtig glædelig bag-jul til dig..

   Knus <3

   Slet
 2. Vores bliver oppe til efter nytår... eller det vil sige, at vi tager lidt ned her inden nytår, men det er kun for at få plads til nytårspynten :)

  Håber i har haft en rigtig god jul <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Førhen ville jeg også ha ventet, men det var faktisk dejligt at få det væk. Det har givet mig noget ro..

   Knus <3

   Slet
 3. Vores bliver oppe indtil nytår, men kan godt forstå dem, der stager deres pynt ned før.

  Jeg kan godt lide din idé med en skraldespand, den må jeg prøve når vi når 2017. Den metafor og visualisering har jeg brug for, det er helt sikkert!

  Håber I har haft en dejlig jul og jeg håber I får en skønt nyt år <3

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Førhen ventede jeg også til nytår, men det var faktisk dejligt at få væk. Det har i hvert fald givet mig noget ro..

   Ja den med skraldespanden er ret god.. Jeg har tit brug for at se løsningerne i billeder.. :P

   Det har været en skøn december og jul, glæder mig såå meget til nytår.

   Håber også alt er godt ved dig..

   Knus <3

   Slet
 4. Glædelig bag jul og klar til nyt spændende år:-)
  God måde du rydder op i tankerne på.
  Rigtig godt nytår til du og Søren skal lyde herfra:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok lidt kliche agtig at starte forfra til nytår, men jeg kan slet ikke lade være.. Det gør at jeg får styr på lidt tanker og kan starte friskt ud..

   Håber du har haft en skøn jul og kommer rigtig godt ind i det nye år..

   Knus Jeanette <3

   Slet