google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hvordan fixer man lige det?
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. februar 2017

Hvordan fixer man lige det?

Jeg har været ret meget i tænkeboks, siden jeg skrev mit indlæg *Tror faktisk ikke jeg kan li mig selv*

Hvordan kan man pludselig finde ud af at man er hammer usikker og at man bare virkelig ikke kan li sig selv.. Det var faktisk den nemme del af min healing, for jeg vidste det sådan set godt..

Nu kommer det svære og det bliver en rejse jeg stadig, ikke ved hvor starter eller hvor den føre mig hen. Rejsen foregår i mit sind og i hele min krop. Derfor har jeg besluttet at jeg vil prøve, kaste mig lidt ud i noget tankefelt terapi og yoga. Yoga prøvede jeg sidste år, men det er ufattelig svært for mig at finde ro, når tankerne okser afsted. Elsker dog alle øvelserne, jeg skal bare lære at være mere tålmodig og finde lidt mere indre ro. Hvilket i sig selv er ufattelig svært, når man altid har følt kaos inden i. Det skal dog ikke stoppe mig. Har længe gerne ville prøve en 30 dages yoga challenge for nybegynder, som jeg har set på youtube. Planen er ikke at jeg skal dyrke yoga hverdag, det ved jeg godt, ikke kommer til at ske. Planen er faktisk bare at gennemføre, uanset hvor mange dage det vil tage mig.

Samtidig prøver jeg at fortælle mig selv at alle de ting, jeg er usikker på og bange for, bare er tanker som jeg har været van til at tænke, men som ikke længere betyder noget. Jeg er hammer stolt af min udvikling og jeg skal ikke længere være bange for, om jeg bliver et dårligt menneske. For det kommer ikke til at ske. Den jeg er nu, det er den jeg er. Skal gi slip på det forskruet selvbillede jeg har i mine tanker. Jeg skal lære at mærke alle de gode ting jeg indeholder. Acceptere at usikkerheden er en del af angsten. Det er ok at den er der, men jeg skal ikke bruge flere kræfter på den. Jeg behøver ikke forstå den. Jeg ved hvorfor den er der og at den er en del af min sociale arv. Kan jeg bruge den til noget.. svaret er NEJ!

Det er ret skørt, for lige nu tænker jeg.. Angsten kan jeg leve med, den har jeg acceptere og lært at forstå. Usikkerheden er pt så træls at jeg tvivler på, om jeg kan rumme den, acceptere den, men vælge at den ikke skal ha betydning eller påvirke mig.. Hvordan fanden fixer man lige det?

Jeg har ikke svaret, men jeg kan mærke at jeg er nødt til at prøve et eller andet. Jeg vil prøve lære at elske mig selv og leve i nuet i mine tanker, ikke længere i frygten for, hvem jeg bliver.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Kære Jeanette,

  endnu engang imponerer du mig helt vildt, for du er allerede kommet så langt med din usikkerhed - du er så sej, at du har valgt at gøre noget ved den <3

  Tankefeltterapi kender jeg intet til, men yoga har jeg selv snust lidt til. Jeg kunne godt tænke mig at begynde at dyrke yoga, for jeg tror, det er rigtig godt for både krop og sind. Har du et link til den begynder challenge på youtube?

  Jeg håber sådan for dig, at du får bugt med usikkerheden, for du er så dejligt et menneske, der godt kan være stolt af og glad for dig selv <3

  Kram og kærlige tanker til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for dine søde ord og jeg er nok også lidt imponeret over mig selv og forundret over mig skøre sind. Det her med usikkerhed er virkelig svært, især fordi jeg ikke rigtig ved hvordan jeg slipper af med det for det er jo en del af min angst og samtidig hænger den sammen med ens omgivelser..

   Har lige opdaget i dag, at de yoga videoer jeg er igang med slet ikke er for nybegyndere, men hun er ret god til at sige at hvis man er ny, så skal man vælge sit eget tempo.. Men jeg ved der er nybegynder videoer på youtube.. Man søger bare yoga på youtube, så kommer der vildt mange frem. Men jeg tænker at jeg laver et indlæg med links en af dagene..

   Jeg er mega stolt af mig selv og glæder mig til såå meget til at blive bedre venner med den usikkerhed. Så det hele er lidt lettere.. Den her øvelse med at kigge på mig selv som lille og evt gi mig selv et kram.. den trækker virkelig tåre pt..

   Krammer <3

   Slet
 2. Ps. Glemte at skrive, hvor vild jeg er med dette foto af dig - du ser vildt godt ud på det, og det er så dejligt at se <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du altså bare sød.. <3 Synes selv jeg ligner en latterlig flodhest, men prøver at være okay med mig selv som jeg er..

   Slet
 3. Du er så stærk og det beundre jeg dig for. Ønsker dig god rejse <3 Du fortjener at det bliver en succes!

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine ord, det betyder ufattelig meget.. Det er en utrolig svær rejse og jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal få bugt med den usikkerhed.

   Du er så søde.. <3

   Knus <3

   Slet