google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Skal bare gøre det..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. april 2017

Skal bare gøre det..


Da jeg stod op i dag, havde jeg ingen planer. Tanken var at cykle eller gå en tur, handle lidt og så ellers bare slappe af. Da jeg havde cyklet, handlet og forberedt aftensmaden, vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gi mig til. Jeg havde lidt uro i kroppen og tænkte at jeg da lige så godt, kunne køre ind og træne lidt så. Har ikke været derinde i et par måneder.

Klokken var ca 13, da jeg startede min træning og tanken var: Jeg må ikke over-træne. Har haft en tendens til at køre mig selv alt for hårdt og så er resten af dagen, tit ødelagt. Træning er for mig lidt farligt. Kan ikke altid håndtere den der blanding af energi, sult eller træthed, som følger med. Jeg fandt et godt tempo og var faktisk overrasket over, hvor godt det gik. Fedt at være igang igen.

Til aftensmad har vi for første gang, prøvet vietnamesiske forårsruller. Jeg havde stegt noget marineret kylling, lavet en peanut dip og snittet grøntsager. Søren lavede også en lækker dip, da han kom hjem. Det smagte virkelig godt og er nok ikke sidste gang vi prøver det. Faktisk går det ret godt med kosten her pt. Er ikke så godt til at spise om formiddagen, men det kommer nok. 

Det er ca 2 uger siden, jeg startede ud og var på vægten. Fik et kæmpe chok og måtte igang med det samme. Har ikke været på vægten siden og tror jeg vil vente, til der er gået en måned. Kan mærke at jeg ikke skal tænke for meget, skal bare gøre det rigtige. Så det er hvad jeg er igang med nu. :D

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Hvor er du sej både at træne og spise fornuftigt - begge dele kunne jeg lære noget af :-)

  Du ønskes en dejlig onsdag <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde er også ret stolt af mig selv.. :D
   Jeg synes det er hårdt, skal nok være bedre til at holde nogle fridage ind imellem.. Har ca været igang hver dag i 2 uger.. enten med en gåtur, cykling eller andet aktivt..

   Håber du har det godt..

   Knus <3

   Slet
 2. Sejt at du er i gang igen! Go' dag, dbh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.. Er rigtig glad for det, selv om det pt er lidt hårdt.. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Det er sejt gået. Sådan siger jeg bare! Du kan godt klappe dig selv på skulderen, fordi det er virkelig godt gået <3

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde.. Jeg er også glad for at jeg langt om længe er igang igen. Synes det er lidt hårdt og min krop skriger at den bare vil tilbage og bo på sofaen. Skal nok lige ha fundet en god balance igen..

   Knus <3

   Slet