google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Chips er ikke forbudt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. maj 2017

Chips er ikke forbudt.

Det er nok gået op for de fleste at jeg er igang med en større livsstilsændring. Jeg har i denne omgang, været igang siden Marts måned og det går faktisk okay. Jeg kan virkelig mærke en forskel og er så mega stolt af mig selv.

Intet er forbudt her hos mig, det handler bare om mængden, hvordan det evt er lavet og hvor tit. Chips er en af de ting, jeg totalt har undgået, men det er ikke fordi de er forbudt for mig. Lysten har egentlig bare ikke rigtig været der og det har været så fedt at mærke.

I dag har jeg sådan en dag, hvor jeg virkelig bare er sulten. På sådan en dag tænker jeg over at jeg ikke skal falde i et hul og overspise, men finde en gylden mellemvej. Jeg har fået min havregryn til morges, en drikkeskyr efter træning og mit rugbrød til middag. Det betyder dog at jeg faktisk her i eftermiddag, har tilladt mig selv en lille skål chips og et enkelt stykke mørk chokolade. Jeg nød det og har ingen dårlig samvittighed overhovedet. Jeg er i kontrol og det er mega fedt. Jeg har ikke engang lyst til mere. Så det er optur.

Det gode ved i dag, er også at jeg ikke brugte chipsene som belønning. Det er en fejl jeg tidligere, virkelig har gjort mange gange. Jeg har bare fundet ud af at det virkelig er en dårlig ide at belønne mig selv med mad og snacks. Måske fordi jeg hele tiden synes jeg burde belønnes.. ha ha..

Min hjerne vil rigtig gerne prøve at regne ud, hvorfor jeg lige fik lysten til de chips i dag, men har vi ikke alle bare nogen dage, hvor vi har mere lyst til noget end andre dage. Jeg tror også det er fordi jeg har trænet hårdt, 2 dage i træk og glemte i dag at få min brusetablet. Derfor manglede kroppen nok noget salt. Men uanset hvorfor, så er jeg faktisk imponeret over mig selv.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

7 kommentarer:

 1. Du er SÅ sej, og jeg beundrer dig så meget for, at du kan lade være med at spise en hel pose chips :-) Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk mange siden jeg har spist en hel pose chips på en gang. Jeg er blevet ret god til at nøjes med en skål fuld.. :D

   Jeg er selv overrasket over at jeg ikke er faldt i med chips før nu. Når man træner mister man meget salt, når man sveder og så får man tit lyst til noget saltet. Men på intet tidspunkt tænk på chips, før i dag. Det er ret vildt..

   Knus <3

   Slet
 2. Du er også SÅ sej smukke. Jeg endte også med lidt chips idag efter en lur :)

  SvarSlet
 3. Jeg kender det alt for godt, jeg spiste en halv omgang popcorn den anden dag, prøver også tabe mig.
  Du har nok ret i at salt kan trække.
  Jeg er begyndt med lidt bolsjer, sure, søde, salte og stærke når jeg er lækkersulten, så bare et par eller lidt flere bolsjer og så stop.
  Men det skal heller ikke være en straf at skulle tabe sig, lidt godt skal der til også.
  God weekend:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa..

   1000 tak for din kommentar.

   Jeg har også bolcher i nødstilfælde, men har ikke rigtig haft brug for dem endnu..

   Håber også du får en god weekend og hils din datter.

   Knus <3

   Slet
 4. Alt med måde. Det er mit og min diætists syn på tingene :D

  Knus <3

  SvarSlet