google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Livsstils Messe på Valdemar Slot.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. juni 2017

Livsstils Messe på Valdemar Slot.


I forrige ude da jeg var forbi min Mor, spurgte hun om jeg ville ha to gratis billetter til en Livsstils Messe på Valdemar Slot. Jeg sagde med det samme, ja tak og da Søren ikke var interesseret, så spurgte jeg Anne-Mette om hun ville med. Hende og jeg har nemlig før talt om at vi skulle prøve, sådan en livsstils messe, så det var perfekt. Heldigvis ville hun rigtig gerne med, så i dag har vi været på en skøn tur til Valdemar slot, som ligger på Tåsinge. Jeg vil gerne indrømme at mine forventninger ikke var ret store, men de blev virkelig gjort til skamme. Det var en super fed oplevelse og dejligt at dele den med Anne-Mette.


Over alt var der små fine boder og vi fik virkelig smagt og prøvet en hel masse forskellige produkter af. Jeg havde forventet at vi var færdig på en lille times tid, men vi faldt hele tiden i snak, med søde mennesker, om deres dejlige produkter. Det er det fede ved sådan en messe, der er rigtig stor mulighed for at undersøge spændende produkter, som man måske normalt ikke lige ville ligge mærke til. 


Anne-Mette blev dagens prøve kanin. Det er faktisk lidt utrolig, hvad jeg fik lokket hende til, men hun er jo bare hammer sej. Jeg har ikke tal på, alle de ting vi fik prøvet, men det var mange og det var virkelig hyggeligt. Tiden gik jo bare alt alt for hurtigt. I forhold til mine forventninger, så var det en kanon oplevelse og det er bestemt noget vil skal prøve igen. 


Vi sluttede dagen af med super lækker grillmad. Vi fik Texas pork roast og pulled pork med salat og kartoffel salat. Jeg er normalt slet ikke ikke pulled pork, men det her smagte alt alt for godt. 


Ja, jeg er vidst lidt træt, for der mangler noget på dette billede, men det går jo nok. Det eneste jeg shoppede var en taske og den Castello flødeost, i ser på billedet. Der var rigtig meget jeg gerne ville købe på messen, men synes meget af det var lidt i anden prisklasse end jeg er van til. Ud over det, så fik vi både vand, brillerens, øreringe, 2 poser LavAzza kaffe, et magasin og utallige reklamer og visit kort. Synes det er kanon at jeg har alle de reklamer og kort med hjem, for jeg tror ærlig talt ikke jeg kan huske de mange firmaer vi har talt med. Skal helt sikkert ha kigget lidt nærmere på deres skønne produkter på nettet. Tak for en kanon dag søde <3

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Tak i lige måde. :D Det var simpelthen så hyggeligt. Og ja vi skal helt sikkert afsted igen til en livsstils messe (eller anden messe) en anden gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bare og jeg er virkelig positivt overrasket..

   Knus <3

   Slet
 2. Svar
  1. 1000 tak søde, det var bare sådan en dejlig dag.. <3

   Slet