google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Buzzador - Garnier.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

20. august 2017

Buzzador - Garnier.


For lidt over en måned siden modtog jeg denne skønne pakke med lækre Garnie produkter fra Buzzador. Pakke indeholder produkter til sensitiv hår og hud. Har givet mig god tid til at teste dem og det har virkelig været skønt at være med og prøve lidt nyt.

Respons Oat Milk Delicacy Hårprodukter:
Denne serie, med Shampoo, balsam og hårmaske kaldet Oat Milk Delicacy, har virkelig overrasket mig positivt. Da jeg lukkede shampooen op for første gang, havde jeg ikke engang læst, hvad der egentlig var i og den duftede virkelig, som om der var kokos i. Hvilket jeg ikke er fan af. Den skulle være god til skrøbeligt hår og sensitiv hovedbund og indeholder: Havremælk og RisCreme.

Som sagt blev jeg positivt overrasket, efter jeg havde prøvet den nogle gange og har faktisk ikke brugt andet siden. Den gør håret virkelig lækkert. Faktisk vasker jeg mit hår alt for meget, lige for tiden, men det er jeg nød til pga træning osv. Mit hår er derfor lidt skørt, men denne serie har været helt fantastisk at teste. Ville dog ønske at den gav lidt mere glans til håret, men det fixer jeg hurtig med lidt hårolie i spidserne.

SkinActive Micelar Ansigtsrens:
Jeg undre mig egentlig lidt over at man modtager 3 ansigts produkter, når det handler om sensitiv hudpleje. Jeg er extremt sensitiv i ansigtet og har en hudlidelse der hedder Perioral Dermatitis. Derfor er det virkelig begrænset hvad jeg bruger af produkter. Til hverdag er det stort set kun lidt mascara og måske lidt serum eller creme. Her har jeg modtager en SkinActive Micellar Gel Wash, en SkivActive  Green Tee Gel wash og en Micellar cleansing water. Alle 3 produkter er skønne, det er bare virkelig begrænset, hvor meget jeg har haft brug for de to Gel wash.

Til gengæld er deres Micellar Water, nok den ting jeg har brugt aller mest. Kendte den godt i forvejen og jeg elsker den. Det er nemt lige at komme lidt på en vatrondel og tørre ansigtet hurtig over, inden man skal ud af døren. Dejlig forfriskende og påvirker ikke min sensitive hud. Den kan klart anbefales.

SkinActive Ansigstcreme: 
2 dejlige dag cremer. En med rose og en med honning. Indeholder begge 96% ingredienser af naturlig oprindelse. Synes faktisk godt om dem begge, men har brugt dem mest som nat cremer. Synes de er lidt for fede, til om dagen til min hud. Duften kan jeg ikke helt finde ud af, hvad jeg synes om, men synes alligevel den forsvinder hurtigt.

Ambre Solarie Ansigts Mist:
Denne solcreme spray til ansigtet, har jeg forsøgt at bruge to gange. Havde virkelig store forventninger, men desværre blev det en ret kedelig oplevelse. Der står at man skal kunne bruge den uden på makeup, det vil jeg ikke anbefale nogen, da den klatter ret meget. Synes heller ikke om duften og faktisk reagerede min hud også negativt på den.

Det har været super fedt at deltage i denne Buzzador kampagne og hvis du sidder nu og er lidt misundelig, synes jeg da du skal melde dig som buzzer for Buzzador. Det er gratis og man har ind imellem chancen for at teste og anmelde super dejlige ting. Smid din mail i en kommentar og jeg kan sende dig en invitation med det samme.   

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige produkter, du har testet. Jeg overvejer at prøve hårprodukterne, for mit hår kunne godt trænge til lidt ekstra pleje <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig en masse lækre ting og kan godt forstå du overvejer hår produkterne, de er lækre.. Jeg er også selv kæmpe fan af deres Micellar water. Kan klart anbefales..

   Knus <3

   Slet