google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: *Late Night* Træning.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. november 2017

*Late Night* Træning.


Lige nu, synes jeg virkelig der er for lidt timer i døgnet og den ene dag, sluger bare den næste. Jeg fatter virkelig ikke, hvordan folk også passer et arbejde. Nå, men der skal ske ret meget i den nye uge, selv om jeg egentlig havde lovet mig selv at slappe lidt af. Det gør så at jeg ikke rigtig kan regne ud, hvornår jeg skal få trænet. Jeg har tit haft lyst til at prøve træne om aftenen, men har aldrig turde køre derind.

Her til aften mærkede jeg slet ikke den angst og besluttede at jeg derfor ville prøve, køre ind og træne. Det gik helt uden problemer og var faktisk en super dejlig træning. Jeg var der kl 21.15 og trænede i ca en times tid. Fik også Fitness world's *Late Night* medalje, for at træne efter 21. Den ville jeg gerne ha haft i sommers, men blev aldrig til noget. Pt har jeg trænet 34 uger i træk og det er blevet til 79 gange ialt i år.

Jeg har besluttet at hvis jeg bare træner, minimum en gang om ugen resten af året, så er det fint. Alt ud over det er bonus. Det er også okay, hvis jeg ikke taber mig mere, resten af året, hvis bare jeg ikke tager på. Efter nytår vil jeg så sætte lidt hårdere ind igen. Lige nu handler det bare om at holde fast. Har også lovet mig selv at jeg fra nu af, vil skrue lidt ned for aftaler i December. Ikke at jeg slet ikke vil lave nogen, men der skal være mere balance og flere fridage.

Så selv om jeg sætter slut spurten ind, så håber jeg lidt på at det bliver i snegle fart. Trænger virkelig til at slå bremsen lidt i. Og måske er aften træning det nye for mig, det må tiden vise.. 

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Det er sejt gjort!

  Det er virkelig vigtigt at få lyttet til sig selv, og så er en træning om ugen stadig bedre end slet ingen træning. Og du får stadig holdt liv i din streak ;-)

  Jeg ønsker dig en god uge<3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i flere år været hunde rad for at køre derind og aftenen og pludselig var den angst pist væk.. Så det var med at bruge muligheden.

   Jeg synes pt at kosten er noget rod, men pyt med det, jeg gør hvad jeg kan og så må jeg se hvad der sker..

   Håber også du får en god uge..

   Knus <3

   Slet
 2. Synes simpelthen bare du er så sej!

  Det med mindre aftaler i december skal jeg også prøve. Den sidste måned har været alt for pakket. Det handler om at passe på sog selv :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød... Mange tak..

   Jeg kan se i kalenderen at der allerede er mange ting som jeg rigtig gerne vil i december, men der må helst ikke komme flere nu.. Jeg er død træt.. Men prøver få det bedste ud af det..

   Knus <3

   Slet