google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fynske Influencers Event med Odense SymfoniOrkester.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. december 2017

Fynske Influencers Event med Odense SymfoniOrkester.


Jeg har i flere år, efterlyst et blogger-fællesskab her på Fyn og nu har vi endelig fået et. To kvinder fra Odense har startet Fynske Influencers, som er et netværk for blogger, men også for andre, som bruger de sociale medier. Jeg synes det er fantastisk at der nu er plads til mere forskellighed og mere plads til alle fra hele Fyn.

Onsdag deltog jeg i mit andet event, som jeg virkelig havde glædet mig til. Eventet var lavet sammen med Odense Symfoniorkester. Vi var inviteret ind i Møntergårdens Kirkesal til lidt mad og kold Cava, inden vi skulle opleve symfoniens julekoncert. Vi blev budt fint velkommen og man følte virkelig, der var kræset lidt ekstra, for vores skyld. Maden var fra *Små Retter* og smagte virkelig skønt. Jeg synes det var dejligt med små lækre retter, er aldrig særlig sulten, når jeg er i større forsamlinger.


Efter en lille times hygge snak, lækker mad og dejlig kold økologisk Cava, fik vi en fin Goodiebag i hånden og blev fuldt over til Odense Koncerthus. Vores pladser var helt tilfældige og det gjorde jo at man lige fik snakket lidt, med et par nye ansigter. Eller ikke helt nye, for jeg har faktisk fuldt de fleste deltagere, på de sociale medier i noget tid.


Koncerten var virkelig smuk og jeg var ret overrasket over at Det Fynske Kammerkor også var med på scenen. Især fordi jeg faktisk kender en, som synger med i koret, så det var en dejlig overraskelse. Som sagt var det en virkelig smuk koncert og jeg måtte lukke øjnene et par gange, for at få det hele med. Det er virkelig sådan en koncert, hvor man bare sidder og lytter og mærker musikken. Der var også 4 fælles sange, som var de klassiske danske sange. Ud over det, kendte jeg kun et enkelt nr, som var *Oh Holy Night*. Jeg savnede en smule mere genkendelighed, men det var stadig en virkelig dejlig oplevelse. Jeg har kun en enkelt ting at brokke mig over. Hele eventet gik alt for hurtig og inden jeg fik set mig om, skulle jeg finde min bus hjem. Det var en skøn aften og jeg glæder mig til flere events med Fynske Influencers. Stort Tak til Odense Symfoni for at invitere os indenfor og tak for en virkelig fin Goodiebag.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Flotte billeder👍🏻 Og dejligt at høre at I havde en hyggelig aften i Koncerthuset🎉 Og glæder mig til at deltage i events i 2018.
  Glædelig jul til dig & Søren
  Knuz
  Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde...<3
   Så glæder jeg mig til at se dig i 2018... <3

   Rigtig glædelig jul til dig og familien.. Knus <3

   Slet
 2. Det lyder til at have været en skøn dag <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også søde, du skulle ha været med <3

   Slet