google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En ganske særlig dag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. februar 2018

En ganske særlig dag.

Onsdag aften, opdagede jeg at de bukser, jeg pt går mest i til hverdag, var gået i stykket. Tøj er virkelig bare et ømt punkt her, lige for tiden. Synes det er såå svært, når man er igang med en livsstilsændring, for jeg har pt mest bukser, som enten er for store eller for små. Så da jeg stod op i dag, skyndt jeg mig i bad, så jeg kunne komme tidligt med en bus. Eller klokken var da næsten 11, men min søvn er lidt noget rod, fordi jeg har smerter i min højre skulder og arm, men det er en helt anden snak.. 

Tror ikke engang, det tog mig 30 minutter at finde 2 par bukser til 500 kr. Så det var helt perfekt. Pludselig skrev Rikke at hun ville komme ind til mig, når hun havde fri og vi blev enige om også at lokke Kristine med. Sådanne spontane aftaler, er virkelig bare toppen. Så vi spiste lækre burger på Marcello's og gik en tur ned i Munke Mose, for at tage lidt billeder, i det gode vejr. Rikke manglede nemlig et par stykker til sin blog. Og Kristine er altid klar med en hjælpende hånd eller handske.. :D Bagefter fik vi en kop kakao på Froggy's, for at få varmen igen.

Tiden gik alt for hurtig og jeg havde allerede opgivet at nå hjem igen, inden vi skulle til fødselsdag. Så da Rikke skulle hjem og læse til uni, gik Kristine og jeg, lige en tur forbi Føtex, inden jeg skulle mødes med Søren ved Banegården. Føler jeg har vadet hele Odense tynd i dag, men mit armbånd siger også at det er blevet til næsten 12 km.

Sluttede dagen af med en lille lækker fejring af mine søde Svigerinde Lena. Det var så skønt at se svigerfamilien igen og hun havde lavet lækker stifado og rutebil-lagkage. Og så fik vi masser af krammer fra hele banden. Desværre måtte vi køre lidt tidlig hjem, da Søren ikke er på toppen og er blevet syg. Men den her dag, kunne bare ikke ha været mere perfekt. Det er utrolig, som nogen dage bare udvikler sig, til noget ganske særligt. Nu vil jeg daffe ind i seng og få sovet, så jeg kan være frisk, til at tage til fastelavnsfest, i min nevø's børnehave i morgen. Håber i alle sammen, får en skøn weekend. <3

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

8 kommentarer:

 1. Jeg er så glad for, at I fik lokket mig lidt udenfor. Tak for en dejlig dag <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig også, det var ventetiden værd, selv om jeg var død sulten.. Trænger virkelig til at gå nogle flere ture i solskin.. Så hvis du mangler en gå-buddie en dag, så smæk lige lappen i vejret..

   Selv tak søde, det var dejligt at se dig igen og super hyggeligt..

   Knus <3

   Slet
 2. Det lyder simpelthen som den bedste dag. Sådan en dag, er ubeskrivelig værdifuld. Du fortjener det <3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jo egentlig ikke fordi vi lavede noget specielt, men der er bare ind imellem dage som fulder en med glæde.. Det her var en af dem..

   Tak for dine søde ord.. krammer <3

   Slet
 3. Det var sådan en skøn dag! Tusind tak for herligt selskab <3 Kram.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det var det bare.. Glæder mig til vi skal ses igen.. Knus <3

   Slet
 4. Lyder bare skønt - og et nyt buksekøb gør altid glad, hader simpelthen at prøve den slags, det dræner en for livslyst :p

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også... Jeg hader virkelig også alt tøj-prøvning pt.. Jeg bliver såå træt og tit føler jeg bare jeg vælger nødløsninger.

   Knus <3

   Slet