google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Weekend hygge med hjemmebagte fastelavnsboller.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. februar 2018

Weekend hygge med hjemmebagte fastelavnsboller.

Fastelavnsboller
Den her weekend, er virkelig tiltrængt og jeg skal bare ha slappet godt af. Synes godt nok, jeg jeg har haft fart på, i denne uge, men det har været det hele værd. Så mange dejlige oplevelser og jeg har set så mange skønne mennesker.

I går var jeg bla til fastelavnsfest, i min nevø Viktor's børnehave og det var simpelthen, bare såå hyggeligt. Han stod pænt i døren og vente på mig og var næsten bange for at Faster, ikke ville dukke op. Alle de andre voksne, var nemlig ankommet, i alt for god til. Så skal lige love for jeg fik verden's største Hulk krammer. Det var en helt fantastisk dag, hvor vi sluttede af med hygge hos min Mor, med resten af familien.  

Men når man går fra at være aktiv, til at slappe af, kan uro forekomme. Så da jeg vågnede i dag, gik jeg igang med at bage lidt rustikke grovboller og derefter en god omgang, gammeldags fastelavnsboller. Der var faktisk så mange at jeg lige kunne køre forbi min Mor og hendes mand, med en stor tallerkenfuld.

På vejen hjem købte jeg et stort bundt tulipaner og så var det ellers tid til at nyde lidt lækkerier og en god kop te.

Sidste år bagte jeg fastelavnsboller, for aller første gang og de blev bare super gode og Rikke pyntede dem så fint. De var med lækker remonce, marcipan og nødder. I år har jeg bagt de helt klassiske, med vaniljecreme og chokolade glasur på toppen. De er virkelig også blevet gode og er faktisk super lette at lave. Opskriften jeg har brugt i år, er fra Alletiders Kogebog og findes lige HER.

Nå, men nu må det vidst også være nok for i år, med de fastelavnsboller. I aften står den på hjemmelavet pizza og Melodi Grandprix. De fleste husker måske at jeg er lidt af en grandprix nørd. Tror jeg har set det hvert eneste år, siden jeg var helt lille. Det er egentlig nok lidt min Mormor's skyld. Kan man arve sådan noget..? Vil dog samtidig gerne indrømme at jeg ikke har været imponeret, de sidste par år. Tror måske bare, min hjerne sidder fast engang i 80'erne.

Håber i får en skøn weekend, skal i også spise fastelavnsboller og se Grandprix...
Spurgte den 80 årig gammel dame = mig.  :D     

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

14 kommentarer:

 1. Nomme nomme nomme! De fastelavnsboller ser bare SÅ gode ud O_O

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. De er ca lige så gode som de ser ud, måske lidt bedre endda.. Ha Ha..

   Det er altså også lige hyggeligt at bage dem..

   Knus <3

   Slet
 2. Dine fastelavnsboller ser virkelig lækre ud. Men det lyder heller ikke dårligt med en portion rustikke boller :-)

  Jeg foretrækker selv fastelavnsboller med vaniljecreme - jeg tror det er noget nostalgi, at jeg forbinder det med min barndom. Men skal ikke have nogle i den her weekend. Jeg bagte for 14 dage siden, så har fået min portion for i år. Hehe.
  Jeg ville gerne have set Melodi Grand Prix. Det er ikke rigtig, noget jeg har gjort tidligere. Men kunne mærke i at jeg fik lyst. Men så kom der lige en træning i vejen, og jeg er den eneste her i huset der vil se det. Så håber jeg kan streame det senere på dr.dk :-)
  Synes du det var den rigtige der vandt? :-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså farligt at få sådan en røremaskine ind i hytten.. Jeg kan næsten ikke lade være.. Tror næsten jeg har bagt hver weekend siden jul.. Ups.. Men jeg prøver virkelig holde mig til de sunde løsninger..

   Altså det er svært at spørge en gammel rotte som mig om Melodi Grandprix.. Jeg har alt for mange holdninger, tror jeg.. Ha Ha.. Men jeg har netop skrevet et lille indlæg på bloggen om det.. Jeg synes ikke den *rigtige* sang var der i år, men når det så er sagt, så kan jeg faktisk godt li den der vandt, det er bare ikke helt en grandprix sang efter min mening.. :O)

   Hvor er du sej med den træning.. Rigtig god weekend.. Knus <3

   Slet
  2. Det er da en god ting, at du er glad for den - så har det været det helt rigtige at give dig! :-) Og hvis ikke man brugte den, hvad skulle man så have den for. Jeg synes det er sejt du har fået brugt alle weekender siden jul. Så flittigt får jeg desværre ikke brugt min. Men den skal snart igang med en ordenligt omgang..

   Jeg læste lige dit indlæg. Nu er jeg endnu mere spændt på, at få streamet udsendelsen.

   Tak. Det hjælper helt vildt på motivationen, at kunne følge med i din træning. Så tak for det også!
   Rigtig god weekend - det der nu er tilbage ;-)

   Knus<3

   Slet
  3. Ja det var den bedste gave jeg kunne ha fået.. :D

   Jeg får desværre ikke træne så meget som jeg gerne vil pt, men tiden løber fra mig. Jeg har lavet noget hver eneste dag i denne uge.. Hvordan passer folk et arbejde.. forstår det ikke..

   Glæder mig til at høre, om du kan li året Grandprix vinder så.. :D


   Knus <3

   Slet
 3. Hmm, hvor ser det lækkert ud!😍

  SvarSlet
 4. De ser lækre ud. Burde bage nogle, men hænger altså fast i dem med fløde og creme. Fet er simpelthen min livret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man må godt få begge dele.. Ha Ha Ha..

   Anne-Mette og jeg fik de store fra Lagkagehuset den anden dag. De smager mega godt og kunne næsten ikke vælge, så endte med at købe 4. men jeg ville også rigtig gerne bage de gammeldags selv.. Men nu skal det altså også være slut med fastelavnsboller.. Ha Ha.. :P

   Knus <3

   Slet
 5. Hvor er jeg glad for, at jeg lige har spist 2 fastelavnsboller med flødeskum, for dine fastelavnsboller ser godt nok vildt lækre ud og ville ellers have gjort mig lækkersulten :-D
  Det lyder som en rigtig dejlig weekend <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har spist lidt for mange fastelavnsboller i denne uge, så nu må jeg heller holde op igen.. De smager ellers virkelig godt.. Men tror jeg har fået stillet lysten for i år.. :D

   Det var en dejlig weekend..
   Håber du er kommet godt ind i den nye uge.

   Knus <3

   Slet
  2. Fastalvnsboller smager SÅ godt, men jeg må også hellere stoppe med at spise flere af dem i år :-D
   Hjertelig tak og i lige måde <3 Kram <3

   Slet
  3. Det er også slut her nu... Har vidst fået dem der tilkom mig.. Ha Ha.

   Knus <3

   Slet