google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: The Book Seat
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. marts 2018

The Book Seat


For ca en måned siden, var Anne-Mette og jeg til Bolig og Livsstilsmesse i Odense. Noget af det, vi begge faldt mest for, var disse fantastiske BookSeat's. Jeg har som nogen måske husker, problemer med min højre arm og det har været rigtig slemt, siden Januar. Derfor har det været begrænset, hvor meget jeg har læst, da jeg har svært ved at holde bogen. Men det problemet er løst nu. Jeg har nemlig fået denne skønne BookSeat og det er altså en fantastisk opfindelse.

Den er sådan set lavet, som en lille form for sækkestol, som man så placere bogen i. Den bliver holdt på plads af en lille akryl-plade, som spændes med en elastik. Den lille plade, kan så bøjes lidt bagud, når man bladre i bogen. Jeg synes det er lidt svært at forklare ordenligt, men kan fortælle jer at det er super nemt. Jeg har også allerede testet den, i flere forskellige stillinger og jeg er ærlig talt imponeret. Uanset hvordan jeg sidder eller ligger, så har den bare stået, som jeg havde brug for. Det er virkelig en stor befrielse at jeg igen, kan læse og uden at få mere ondt i armen.


The Book Seat vejr kun 250 gram og findes i 15 forskellige farver, men flere på vej. Jeg har valgt en Havanna Brun. Synes ikke helt, den er samme farve, som på billedet på hjemmesiden, men pyt med det. Jeg tænker at når jeg har haft den med ud i solen nogle gange, så gir det sig selv. Den har faktisk også en lille lomme bagpå, til mobiltelefonen eller et par briller. Udover at bruge den til almindelig læsning, kan den sagtens bruges til andre ting, feks til at holde en tablet. Den kan virkelig anbefales og hvis i er fristet nu, så kan den købes på TheBookSeat.dk eller i en boghandel. I kan se hvor lige HER.

 
https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå du er glad for den.
  Jeg har længe selv haft lange øjne efter en, og for en uge siden købte jeg en, fordi jeg synes jeg fortjente at blive forkælet. Hold nu fast det er en fornøjelse, at jeg ikke længere får ondt i mine håndled :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er overrasket over hvor behageligt det er med sådan en. Nu føler jeg virkelig at jeg kan *lave noget* imens jeg slapper af i armen.

   Hvad farve har du købt??

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg må også sige, at jeg er blevet positivt overrasket over hvor nemt det er at sidde med den, og så rigtigt slappe af! :-)

   Jeg har købt den i rød - det var lige den farve, der talte mest til mig, da jeg stod i Arnold Busck

   Knus<3

   Slet
  3. Jeg havde virkelig svært ved at vælge en farve. Havde jeg vidst at den var så mørk i farve, havde jeg nok valgt en anden, men den er okay. Jeg er bare glad for at jeg igen kan læse uden at mine smerter bliver værre.

   Knus <3

   Slet
  4. Det er heller ikke altid nemt at vælge farve.
   Jeg kan godt forstå du er glad for det. Der er ikke så meget ved at læse, hvis man får ondt af det.

   Knus<3

   Slet
  5. Jeg er virkelig overrasket over hvor genial en opfindelse det er. :D

   Slet
 2. Det er vel nok godt, at du igen kan læse uden at overbelaste din dårlige arm. Hvor er det godt for dig :-)
  Jeg håber, du har en rigtig god påske og nyder det fine solskin <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bare såå glad for den og glæder mig til at få den brugt, meget mere.. Vi har lavet noget, hver dag i over en uge nu, men nu er der pause. Vi skal ikke noget den næste uges tid, så jeg regner med at få læst en masse.. Tror desværre også jeg er blev syg, men håber det går hurtig over igen..

   Vi har haft en skøn påske, men hold nu op jeg er træt.. ha ha.. Glæder mig til mere solskin og mere ro..

   Krammer <3

   Slet
 3. Hvor er den altså bare fin! :D og så flotte billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig også glad for den.. Og 1000 tak søde.. <3
   Synes også selv at billederne blev gode og lige som jeg selv havde tænkt fra starten. :D

   Knus <3

   Slet