google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Read-A-Thon Tag 2018.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. april 2018

Read-A-Thon Tag 2018.


D. 28 April, er det igen tid til Read-a-thon og jeg har netop tilmeldt mig. Det bliver 6 gang, jeg deltager og det plejer altid at være super hyggeligt. Til jer der ikke kender til Read-a-thon, så er det ret simpelt, man skal læse i 24 timer. Alle kan være med, uanset om man tilmelder sig eller ej. Det starter kl 14 og slutter kl 14. Hvor meget man ønsker at deltage, er helt op til en selv. Sidste år, lavede jeg en Readathon Tag, her på bloggen og det var helt fantastisk at så mange, havde lyst til at lege med. Så den synes jeg da lige, vi skal tage igen, har dog tilføjet lidt nyt. Kunne være hyggeligt, hvis nogen havde lyst til at være med igen.

Hvor skal du læse henne?
Jeg skal læse hjemme, på sofaen, altanen eller i sengen.

Har du været med før?
Dette er min 6 gang og bestemt ikke min sidste. Det er altid super hyggeligt og jeg elsker at man lidt selv bestemmer, hvor meget man ønsker være med. Jeg har tidligere, sagtens kunne læse hele natten, hvor jeg i dag, er mere forsigtig, med at ødelægge min natte søvn. 

Læse alene eller sammen med andre?
Jeg har brug for utrolig meget ro, når jeg læser og tager faktisk tit ørepropper i, for at kunne holde fokus. Det er noget jeg har øvet i flere år og håber at jeg en dag, bliver så god til det, at jeg måske kan læse sammen med andre. Efter mange års psykisk sygdom, havde jeg nogle problemer med at holde fokus, med mine øjne og kunne derfor ikke læse, men i 2015 ændrede det sig. Læse evt mit blog indlæg: Jeg kan faktisk læse igen.

Holder du dig vågen i alle 24 timer?
Jeg ved af erfaring at det kun bliver en god oplevelse for mig, hvis jeg får et par timers søvn. Jeg har de sidste to gange, prøver at tage en lur, inden Readathon starter og det har hjulper mig rigtig meget. De første par gange, faldt jeg nemlig i søvn, efter den første times tid. :D

Har du planlagt hvilken bog/bøger du skal læse?
De to bøger i ser på billedet, er dem jeg planlægger at læse til dette Readathon. Jeg er allerede igang med Vildledt, som jeg har fået af Forlaget Leatherbound. Bagefter skal jeg igang med *Vent på Mig*, som er en gave fra Lovebooks. Jeg planlægger aldrig noget særligt til Readathon, men læser bare dem, som står klar på hylden. 

Kom med et gæt på, hvor mange sidder du får læst??
Jeg læser ikke så hurtig, men ud fra tidligere år, vil jeg satse på ca 500 sider. 

Hvad glæder du dig mest til?
Jeg glæder mig til at fordybe mig i læsningen og glemme alt omkring mig i 24 timer. Elsker også den kontakt, med har med det andre læsere i pauserne, via de sociale medier.

Hvilke snacks er et *must have* til Readathon?
Pizzasnegle eller pølsehorn, er klar en favorit her. Men jeg plejer også at ha en lille kage, lidt frugt, slik, gulerodsstave, nødder, ostehaps og chokolade. Man må virkelig ikke gå ned på snacks og jeg har altid lidt svært ved at styre det. Det skøre er at jeg faktisk aldrig, kan spise ret meget af det. 

Har du et godt Read-A-Thon Tip, du vil dele med andre?
Lav dine egne regler for, hvad der er et godt Readathon for dig.
For mig er det at tage en lur, inden det starter, huske at få frisk luft ind og evt lidt koldt vand i hovedet, engang imellem. Lad være med at stress over at man skal læse i alle 24 timer. 

Følger du andre deltager på de sociale medier undervejs?
Jeg følger med, hvor jeg kan og når jeg lige trænger til en lille pause. Følger som regel med, i den Danske 24h Readathon gruppe på Facebook. Ud over det er jeg som regel med på instagram, twitter, snapchat og plejer skriver lidt på bloggen undervejs.


Du kan tilmelde dig til Readathon her: 24 Hour Readathon - Reader Sign Up.
Der er også en Dansk Readathon Gruppe på Facebook: 24h Readathon.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

12 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig vildt til vi endeligt når frem til Readathon - det er anden gang jeg skal deltage, og skal snart til at planlægge læselisten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare altid så hyggeligt og glæder mig også helt vildt..

   Knus <3

   Slet
 2. Selv er jeg ikke den store læsehest i øjeblikket, men lyder som en sjov udfordring. Og kan godt se pointen i at holde fokus 24 timer📚
  Håber det bliver en god oplevelse og glæder mig til at følge dine updates på de sociale medier📱💻
  Knuz
  Louise M

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er selv inde i en periode, hvor der bare sker så mange ting, så når jeg endelig har tid om aftenen, så er jeg bare træt og så vil mine øjne ikke rigtig være med. Men jeg ved at når tiden er afsat til det, så skal det nok gå..

   Er sikker på det bliver hyggeligt..

   Knus <3

   Slet
 3. Tak for links - nu fik jeg også tilmeldt mig :-)
  Jeg glæder mig helt vildt til det readathon, og jeg har i mindst 14 dage overvejet min bogstak uden dog at have bestemt mig endeligt endnu :-D
  Jeg vil lave dette tag en af dagene <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Super.. Jeg er måske lidt tidlig ude, men tænkte at folk også lige skal ha en chance for at være med osv.. Godt du fik dig tilmeldt. :D

   Glæder mig til at se dine besvarelser..

   Knus <3

   Slet
 4. Tak for at dele dette dejlige tag igen, og hyggeligt med en lille tilføjelse.
  Jeg vil også lave det, en af de nærmeste dage, når jeg forhåbentlig også, får lidt tid til at så overvejet hvilke bøger jeg vil læse.

  Jeg glæder mig til at deltage i readathon og at følge med her hos dig, og alle de andre, dejlige deltagere.

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt, det er så hyggeligt at så mange har lyst til at lege med. Glæder mig til at læse dine besvarelser..

   Glæder mig virkelig også til readathon, trænger til sådan en dag hvor man bare fordyber sig i en god bog..

   Knus <3

   Slet
 5. Jeg elsker denne type indlæg og jeg stjæler måske tagget igen denne gang ;)
  Jeg deltager også, men jeg ved ikke hvordan min øjne kommer til at reagere, så jeg er spændt på hvor mange sider jeg kan komme op på :o

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din besked søde og fedt hvis du har lyst til at lege med.. Det er det som gør de her tags hyggelige..

   Jeg er inde i en periode med meget uro, men håber lidt at readathon kan gi mig den ro jeg savner.. mine øjner bliver også hurtig trætte og mine tanker vandre.. overvejer om jeg skal prøve træne og tage en lur inden det starter. Det hjalp mig meget sidste gang.

   Knus <3

   Slet
 6. Det er sådan et fint tag :D Jeg fik lavet den sidste år, så jeg ved ikke om jeg også får lavet den i år, da det bliver nogle af de samme svar til det.

  Du kan godt glæde dig til Vent på Mig. Den er virkelig sød også er den læst på ingen tid :P

  Jeg glæder mig til at vi skal følge hinanden på læsedøgnet.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes bestemt godt du kan lave den igen.. Ens svar er lidt anderledes.. :D Ha Ha...

   Glæder mig virkelig også til at læse den.. <3

   Det bliver sååå hyggeligt med readathon

   Knus <3

   Slet