google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vi har bestilt sommerferie.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. juni 2018

Vi har bestilt sommerferie.


I 2013 var Søren og jeg på Kreta, med hans dejlige familie. Det var første gang jeg var ude og flyve og min første ferie, efter mange år, med alvorlig psykisk sygdom. Vi har siden talt meget om at vi gerne ville afsted igen, men pengene hænger desværre ikke på træerne hos os og der har også været mange andre ting, vi gerne ville opleve.

Den sidste månedstid har jeg kigget rigtig meget på ferie og holdt øje med, om vi måske kunne finde en billig afbudsrejse. Der har været mange gode bud, men Søren ville rigtig gerne tilbage til yndlingsstedet. Så da han i dag opdagede at der lige var en rejse tilbage fra Odense, slog vi til. Det er helt sindssygt, fatter slet ikke at det nu er en virkelighed at vi skal afsted. Havde egentlig lidt opgivet håbet for i år. Jeg glæder mig helt vildt og det er super fedt at vi skal tilbage til det sted, hvor vi også har en masse dejlige minder. Især fordi det også var stedet, hvor Søren valgte at gå på knæ for mig.

Har heldigvis lige fået mit nye pas, nu mangler jeg bare lige at lave en rejseforsikring, finde en ny bikini, grave kufferten frem af kælderen og lave en liste over, hvad vi skal ha med. Heldigvis er der nogle uger endnu, så der er god tid.. Har i planer i sommerferien?

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Årh det lyder dejligt med en tur til Kreta😎 det har vi også snakket om vi vil på et tidspunkt. Så glæder mig til at læse dine opdateringer og anbefalinger🏖
  Hvornår skal I afsted?
  /Louise M

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal bo i Platanias, Sørens favorit sted, Hotel Rania. Det er så dejlig nemt at rejse fra Odense. Stedet er godt, fordi der er god strand og ligger godt i forhold til byen osv..

   Vi skal afsted om nogle uger, vil helst ikke uddybe hvornår herinde..

   Knus <3

   Slet
 2. Jubii - det bliver dejligt for jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver fantastisk og kan slet ikke vente.. :D

   Slet
 3. Hvor er det bare dejligt for jer, at I kommer afsted alligevel! I må have en dejlig tur <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak søde, jeg glæder mig helt vildt, forstår slet ikke at vi skal afsted. <3

   Slet
 4. Åh, hvor er det dejligt for jer, at I skal på ferie <3
  Det er jer så vel undt, og I ønskes en rigtig dejlig ferie på Kreta <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er helt fantastisk, jeg forstår slet ikke at vi skal afsted..
   Glæder mig helt sindsygt og mange tak søde..

   Knus <3

   Slet
 5. Hvor er det dejligt at i skal på ferie :D
  Rene og jeg ville egentlig gerne have været i Japan, eller et andet land i asien i år - men vi har efterhånden droppet det. Mit ben er stadig langt fra at være på toppen,og jeg vil gerne kunne hike, snorkle, og alt muligt andet lidt mere actionpacked... Vi har også snakket om at finde en afbudsrejse, men jeg er ikke så god til de 'korte' badeferier ^^" Vi overvejer stadig. Mest af alt tror jeg vi begge håber på at vi finder vores kommende hus, og måske kan bruge vores 3 uger på at renoverer.

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er såå skønt, vi er også ved at kigge på om der evt er noget vi skal ud og opleve osv, men tror kun det bliver en dag eller to, vi trænger begge til bare at slappe af og nyde det..

   Åhh ja det ville da være mega fedt hvis i var heldige med at finde jeres drømme hus.. Krydser fingre.. og hvor er det også ærgerligt med det ben altså, håber snart det bliver bedre.. i må spare godt op imens, så der kan blive til en ekstra god ferie, når du er klar..

   Knus <3

   Slet