google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Blomme og Brombær jagt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. august 2018

Blomme og Brombær jagt.


Vores sommerferie er slut og Søren er startet arbejde igen. Jeg prøver langsomt at finde tilbage til en normalt hverdag igen. Vi har haft 3 fantastiske ferie uger sammen og jeg har nydt hvert et øjeblik, men tiden går alt for hurtig. Jeg kan også mærke at jeg er godt brugt, så pt tager jeg bare lige en dag af gangen. I dag var planen egentlig at jeg bare ville ligge på sofaen og læse, men så spurgte Anne-Louise om jeg ikke ville med ud og plukke blommer og 1,2,3 så var vi på vej.

Det hele gik lidt hurtig, men sådan er det jo i godt selskab, så nåede ikke lige at få et billede af de dejlige blommer. Og bagefter gik jeg på Brombær jagt, noget jeg har tænkt på i flere dage. Har nemlig fundet et helt perfekt brombær sted, hvor det bugner med flotte modne bær. Men av, sådan et brombærkrat gør nas.


Det er mange år siden, jeg selv har lavet marmelade, men der blev sat to gryder igang. En med brombær og en med blommer. Og vupti, så var der marmelade. Jeg er overrasket over, hvor meget marmelade, man får ud af sådan en lille skål, med blommer eller bær. Faktisk så meget at jeg måtte ned i byen, efter flere glas. Det blev til det dobbelt af, hvad i ser på billedet, så er nok nød til at forkæle nogen, med hjemmelavet marmelade.

Så selv om, planen var en stille og rolig dag, blev den en del mere aktiv end planlagt, for jeg har åbenbart gået rigtig meget. Mit Fitbit armbånd siger at jeg har gået 19.015 skridt i dag = 13,2 km. Jeg har været aktiv i 264 minutter. Så forstår jeg bedre at jeg er træt. Så nu vil jeg på hovedet i seng. Har en træningsdate med Rikke i morgen. Lysten til træning, er ikke så stor i den her varme, men jeg holder fast i at tælle uger. Jeg er ved min trænings uge nr 70.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

6 kommentarer:

 1. Hold da op en energi :-) Men lyder dejligt med hjemmelavet marmelade. Og hvis du har nogen brombær i overskud og er til snaps, kan jeg også anbefale at lave brombær snaps :-)

  Go' fredag til dig!

  bedste hilsner fra
  Louise M

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plukkede kun 1,2 kg og de gik alle til marmelade, har rifter over alt.. ha ha.. Men lyder ellers lækkert med brombær snaps.. Vi drikker bare ikke rigtig herhjemme.

   Rigtig god dag og weekend til dig.. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Mmm, hvor ser det godt ud :-)
  Du er simpelthen så mega sej, at du har haft sådan en aktiv dag med så mange skridt <3
  Du ønskes en rigtig god weekend <3
  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, glæder mig også til at smage, om det smager lige så godt, som det ser ud.. Er nok nød til at bage lidt brød i weekenden.. :D

   Rigtig god dag og weekend til dig søde.. Knus <3

   Slet
 3. Wauw, hvor lyder det som en helt fantastisk dag!
  Hvor er du sej, at du har fået så meget ud af dagen, selvom din plan var noget helt andet.

  Jeg har aldrig lavet marmelade selv, men når jeg sådan ser dine skønne billeder, får jeg selv lyst til at prøve det. Men først må jeg ud og lure, om der er et sted jeg kan plukke noget at lave det af ;-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også helt overrasket selv.. Ha Ha.. Det er utrolig hvordan nogen dage bare pludselig tager en drejning. :D

   Jeg håber du finder nogle bær eller frugter et sted, så du også kan prøve lave marmelade.. Nogen gange kan man spørge på facebook om nogen har plukselv eller for meget i haven.. Der er også ret mange der laver hyben marmelade lige nu.. måske det var noget?

   Rigtig god weekend søde.. Knus <3

   Slet