google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vi har fået ny bil.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

13. august 2018

Vi har fået ny bil.


Prøv lige at se vores nye bil.. :D

Søren og jeg, har længe været godt træt, af vores gamle bil. Det lykkedes os også kun lige, at slæbe den igennem syn, i marts måned, men vi var godt klar over at den sang på sidste vers. Så for ca 2 måneder siden, begyndte jeg så småt at kigge på nettet. Bare for at finde ud af, hvad vi godt kunne tænke os. Den gamle bil, var ved at gi os dårlige nerver og hver gang, vi satte os ind i den, frygtede vi, om den ville stå helt af. Det er bare helt ulideligt at leve med i længden.

I fredags, så jeg så denne Citroën C4 på nettet og sagde til Søren, at jeg rigtig godt kunne tænke mig at vi bare kørte ud og kiggede, om det evt kunne være en model, som ville være noget for os. Planen var at køre ud, prøve den og køre hjem igen..

Søndag kørte vi så derud og jeg kunne med det samme se på Søren at han bare var hooked. Så det endte faktisk med at vi skrev under på en slutseddel og pludselig havde købt en ny bil. Vi ville dog gerne ha den ny synet og med plader, så vi skulle lige vente et par dage.

Sælgeren ringede så pludselig i dag, nu var den klar,  ny synet og havde fået nye plader på. Så jeg måtte ringe til Søren og spørge, hvordan vi lige fixede det. Han fik heldigvis lov til at køre ud og hente den, i sin frokostpause og bum bum.. Så har vi pludselig en ny bil og sælgeren tog også den gamle i bytte. Eller det er jo en ny "brugt" bil, den er fra 2011, men for os er den ny. Vi er begge to helt vildt lettede over at den gamle er væk og helt oppe og køre over den nye. Søren er igang med at finde ud af hvad alle knapper kan og så skal vi nok begge lige vænne os, til at køre den. Vi har kørt en god tur i den i dag, da Søren havde fri og han synes også det skulle fejres, med en tur på Mac D's Drive-in.

Det fedeste er at vi nu slipper for en masse bekymringer omkring den gamle og har fået lige den bil, vi begge to synes, passer godt til os. Glæder mig virkelig til at køre mere i den.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

4 kommentarer:

 1. Den er så fin! Tillykke med den nye bil :D <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde, den er nemlig bare rigtig fin.. <3

   Slet
 2. Hjertelig tillykke med jeres nye bil <3

  Hvor er det dejligt for jer med den nye bil, og det må være en stor lettelse at slippe for alle bekymringerne omkring jeres gamle bil - det er jer så vel undt <3

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 10000 tak Søde.
   Det er stadig ikke helt gået op for mig at vi har fået ny bil. Det er såå lækkert og jeg elsker køre i den..

   Slet