google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Advents Kalender til Thea - Broderi Kit - Rito.dk
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. november 2018

Advents Kalender til Thea - Broderi Kit - Rito.dk

(Reklame - Broderi Kit Syngende Julemand sponsoreret af Rito.dk)
 
For ca 10½ uger siden, modtog jeg et fint Julekalender Broderi Kit af Rito.dk. Jeg ville rigtig gerne lave en fin broderet julekalender, til min søde niece Thea og gik straks igang, da pakken ankom. Jeg har tidligere lavet en Julekalender til min nevø Viktor og en Julekalender til min niece Emilie. Jeg vidst ikke at denne julekalender, var med de helt små korssting og blive virkelig i tvivl om, om jeg kunne nå det, til December. Og jubii jeg nåede det. Blev færdig Tirsdag aften og er meget tilfreds.

Egentlig er Broderi Kittet, en rigtig Julekalender med 24 tal, men havde selv en ide om at jeg ville prøve ændre den, til en Adventskalender. Og da jeg snakkede men Henriette, Thea's mor, var hun også selv mere stemt for en Advents Kalender. Så da jeg først havde lavet julemanden og hans omgivelser, kastede jeg mig ud i et værre tællearbejde. Den røde kant skulle ændres og de fire tal skulle forstørres lidt op. Jeg er glad for at jeg var helt alene hjemme den dag, for hold nu op, det var svært og det var med at holde tungen, lige i munden. Måtte da også tælle om et par gange, for at være på den sikre side, men det lykkedes. Min mor hjalp mig til sidst, med at folde kanterne pænt ind og sætte bagsiden på, så jeg selv, kun lige skulle sy det pænt fast, rundt i kanten.


Jeg er selv ret imponeret, over at jeg klarede det og at den er blev så fin. Jeg vil gerne indrømme at jeg denne gang, synes det er lidt svært at aflevere den, men jeg ved også, hvor meget glæde den vil bringe, i mange år frem. Jeg har også købt et par pakker, som skal hænges på og så skal den afleveres til Thea i morgen. Hun har sidste dag i vuggestuen og jeg er inviteret med til afslutning og senere, skal vi se Julemanden tænde byens juletræ og hygge.

1000 tak til Rito.dk for at forkæle mig og ikke mindst Thea, med dette fine Broderi Kit af en Syngende Julemand. Det var helt perfekt og jeg har virkelig hygget mig med det.

Lige nu har Rito.dk faktisk tilbud på mange af deres Broderi Kit's, så hvis i kunne tænke jer at prøve kræfter med at brodere, har de mange fine, både til jule og andre højtider og det er super nemt med sådan et kit. Der er både en opskrift, broderi stof, garn og nål med. Så det er egentlig bare at gå igang og hvis jeg kan finde ud af det, tror jeg bestemt også i kan..

(Reklame - Broderi Kit Syngende Julemand sponsoreret af Rito.dk)

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

 1. Det er virkelig en sød kalender. Jeg har nydt at følge med i din proces via snapchat og instagram. Det er så godt gået, at du er nået i mål inden december.
  Er sikker på at hun bliver glad for den! <3

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår slet ikke at jeg faktisk nåede det.. Det er lidt af et arbejde og det holdt hårdt til sidst.. :D

   Hun har fået den i dag med pakker på og ville selvfølgelig gerne vide med det samme, hvad der er i pakkerne.. Ha Ha.. :D

   Knus <3

   Slet