google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: December GiveAway's - AnneMette Voss - Julebag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

9. december 2018

December GiveAway's - AnneMette Voss - Julebag.

(Reklame - 2 stk AnneMette Voss - Julebag, modtaget til test og giveaway fra Politikens Forlag)

Politikens Forlag har været så søde at sende mig to Julebag bøger af AnneMette Voss. Den ene må jeg selv beholde og den anden må jeg forære væk, til en af jer. Bogen indeholde alle de klassiske juleopskrifter, plus lidt ekstra lækkerier. AnneMette Voss vandt Den store bagedyst i 2013.

I år har jeg egentlig droppet at bage julesmåkager, prøver skrue lidt ned for sukkeret. Men jeg elsker at bage, så det er rigtig svært, især når man har fået sådan en skøn bog. Jeg valgte derfor at bage lidt "pynt". Jeg har i mange år, gerne ville prøve bage et rigtig peberkage hus og pynte det. Heldigvis var der både en opskrift og skabeloner med i bogen, så nu skulle det prøves. Ja og så måtte jeg også lige prøve honning hjerterne, men tror de blev lidt for tykke, men de smager godt.


Det har været super hyggeligt at kigge i bogen og prøve at par af opskrifterne. Jeg tror måske også jeg lige skal prøve, lave en opskrift mere eller to, men nu må vi se. Kunne være jeg skulle prøve hendes vaniljekranse, dem kan man næsten ikke undvære i julen.

GiveAway: Kunne du også tænke dig AnneMette's Julebag bog, så har du nu chancen. Alle med en Dansk adresse kan deltage. Du skal blot smide en kommentar her på bloggen, hvor du skriver hvilken julesmåkage, der er din favorit og som bare skal være på bordet hos jer, til jul.

HUSK at skriv dit navn og din mail, så jeg kan få fat i dig, hvis du er den heldige. Jeg trækker en vinder Lørdag d. 15 December.

Hvis du ikke kan vente, så har jeg set bogen på tilbud flere steder og den får de varmeste anbefalinger herfra. Det er ikke bare en lækker bog, men den har alle de rigtige opskrifter og jeg glæder mig til at bruge den år efter år. 1000 tak til Politikens forlag for at ville være med og for at sende to stk af AnneMette Voss - Julebag.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

10 kommentarer:

 1. Sikken en skøn Giveaway :-)

  Min favorit julesmåkage, og som jeg ikke kommer gennem julen uden er Vaniljekransen. Dem bagte vi faktisk i går, og jeg elsker at stå i køkkenet og bage!

  Knus<3
  /Louise - louisettimmermand@live.dk

  SvarSlet
 2. Altid vaniljekranse!
  Ville dog gerne prøve at lave et peberkagehus, de er bare så fine!
  Eva-Marie Lykke
  Eva-Mariefn@live.dk

  SvarSlet
 3. Altid vaniljekranse!
  Ville dog gerne prøve at lave et peberkagehus, de er bare så fine!
  Eva-Marie Lykke
  Eva-Mariefn@live.dk

  SvarSlet
 4. For mig er det jødekager der skal være der. Min moster bagte de bedste i hele Danmark.
  Hilsen Louise.
  Hvis jeg vinder mødes vi bare på bænken til en overdragelse 😉

  SvarSlet
 5. Pebernødder, men det skal være hjemmelavede!

  KH Anne W.
  anne_wegmann@yahoo.dk

  SvarSlet
 6. Den vil jeg da rigtig gerne hente inspiration fra :) Glædelig adventstid <3 fra Dorte Slouborg dortes918@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Klejner og brunkager er indbegrebet af jul
  Hilsen Marianne Juhl
  Mariannejuhl@icloud.com

  SvarSlet
 8. Mine farvorit julesmåkager er JØDEKAGER �� De bliver lavet hvert år hos mig ��
  Henriette Christiansen
  henri1603@gmail.com

  SvarSlet