google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kærester i Kolding.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. februar 2019

Kærester i Kolding.

I sidste uge, var det vinterferie og Søren havde et par fridage. Det var egentlig ikke meningen at vi skulle noget, men da jeg fik et tilbud i min mail, kunne jeg ikke lade være. I 2012 havde Søren og jeg en helt *Fantastisk Weekend* på Comwell i Kolding. Det var en julegave fra min Mor og hendes mand. Lige siden, har vi snakket om at det ville vi rigtig gerne igen, men det rigtig tilbud har aldrig været der. Så da jeg fik en mail, med et godt tilbud, måtte jeg bare slå til.

Søren og jeg fejre normalt ikke Valentinsdag, men det endte med at vores mini ferie, startede på Valentinsdag. Så vi bookede et bord på Marcello's og det var super hyggeligt.

Comwell havde vi to overnatninger, med morgenmad. Vi havde et fint værelse, var nede og spille bordtennis og et par gange i deres pool. Resten af tiden, var vi stort set udenfor, da vejret var helt perfekt. Vi fik spillet en masse Ingress, set hele byen mere end en gang, gået tur ved søen, spist frokost i solen og set Koldinghus. Tror ikke man kan presse meget mere ind på sådan 2 dage.

Det var nogle virkelig dejlige dage, lige hvad jeg trængte til, men oplevelsen på Comwell, var ikk helt den samme, som da vi var der i 2012. Det er ikke længere et spa hotel, deres værelser er lidt slidte og der var lidt beskidt på badeværelset, men de er gået igang med renovering og så er deres måde at afregne på, så langt ude at jeg ikke har ord for det. De kun lige så godt sige at de mistror, alle deres kunder.

Når man booker et værelse, reservere de pengene på ens kort, det sådan set fint nok. Når man ankommer vil de så reservere 500 kr mere på ens kort, hvis nu man skulle få lyst til en drink, så kan man sætte den på "Værelset regning". Den gik vi også med til, selv om jeg ville ønske det var frivilligt, men da vi så skulle tjekke ud, vil de jo gerne ha man betaler. Det også fair nok, men da det er midt i en weekend og de i forvejen har reserveret en masse pengene på ens kort, løber det op. Så selv om jeg kun skulle af med 1526 kr, så skal man egentlig ha mere end 3500 kr stående, til deres rådighed.

Det er ikke fordi jeg ikke har pengene, men synes det er en meget mærkelig måde at gøre det på. De kunne jo bare trække de penge, som de ved booking har reserveret, men det åbenbart for svært. Men da jeg påtalte det sagde hun, men det kan vi sagtens, så kontakter jeg hovedkontoret for at få dem til at trække pengene. Men det er ikke sket endnu. Man kan undre sig over at de kan køre en hel kæde af hoteller. 

Men nok om det, vi havde et par fantastiske dage og det var lige hvad vi trængte til. Det bedste ved hele turen, var at dele det hele med Søren, elsker ham såå meget. Og nu skal i lige se et par billeder. Har faktisk ikke taget så mange, havde travlt med at nyde det..

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeanettekhenriksen/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

2 kommentarer:

  1. Lyder som en hyggelig ferie.. kunne da have været hyggeligt lige hurtigt at have sagt hej til hinanden - nu du kun var små 20 minutter herfra :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var lige hvad jeg trængte til.. Kunne ha været mega hyggeligt lige at sige hej, men jeg trængte så meget til at komme væk fra verden og være lidt alene med Søren.. Men kunne helt sikkert være hyggeligt at ses og Kolding er en mega hyggelig by. Kunne være vi skulle mødes i stor centeret en dag.. Knus <3

      Slet