google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Så skete det altså.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. august 2012

Så skete det altså.

Ja så skete det... Jeg fyldte 28 år, hvor er alle de år forsvundet hen. Heldigvis får man hele tiden, en masse nye gode minder til gengæld og det er det hele værd.

Dagen startede stille og roligt. Blev væk kl 5.30 af kæresten, der lige ville synge for mig, inden han skulle på arbejde. Var ret rund forvirret, med det var alligevel dejligt. Da han var gået ud af døren, faldt en om på den anden side og sov et par timer mere. Skønhedssøvn skal man jo ha'.

Vågnede kl 9 og gik direkte ind på Randi (sofaen), for at putte med dynen og lidt morgen tv. Havde lidt håbet at Henriette min papsøster ville komme med rundstykker til mig, men vidst også godt at det vidst var ønsketænkning. Havregryn gad jeg ikke i dag, så endte med at jeg selv måtte i tøjet og ned og hente et par rundstykker. Dog var det mega hyggeligt at starte dagen stille og roligt.

Henriette stod op kl. 12.30 og så blev det til at hun i stedet for de der rundstykker kunne gi frokosten. Jeg hentede hende, vi handlede og hentede smørrebrød. Kæresten kom hjem og gik stort set direkte i seng for at få en morfar så han kunne være frisk til resten af dagen. Så imens hans sov, hyggede vi os med smørrebrød, snak og musik.. Super hyggeligt. Hen af eftermiddagen, fik jeg forberedt bordet, maden osv og Henriette smuttede hjem..

KL 18.00 kom min bror og svigerinde til spisning. Menuen var glaseret skinke, flødekartofler, salat og flute. Dejlig mad skal man jo ha, når man fylder år. Synes også det lykkedes mig okay, selv om det er nogle år siden, jeg sidst har lavet det. Aftenen gik jo bare alt for hurtig med snak, gå tur i byen, lidt is til dessert og mere snak. Hyggeligt var det og er det altid, når vi er sammen og jeg glæder mig altid, til vi skal ses igen. Nyder virkelig jeres selskab og i betyder mere for mig end i aner. Tak fordi i ville nyde dagen med mig. Kunne ikke ha haft en bedre aften.

Nu er dagen ved at slutte og jeg er et år ældre. Kigger tilbage på året med glæde. Det er sket så meget godt og jeg får det bare bedre og bedre. Vil også gerne sende et stor Tak til alle de dejlige mennesker der har skrevet Tillykke til mig. Det varmer og fylder min krop med glæde..

Stor tak til min vidunderlige kæreste, som altid er sød til at hjælpe og forkæle mig. Jeg elsker dig helt ubeskriveligt. :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar