google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lufter du dyret??
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. september 2012

Lufter du dyret??

Kæresten og jeg endte med at køre en spontan tur til Tyskland i dag. Vi ville faktisk bare over til Langesø og gå lidt, men pludselig fik han den ide at vi skulle til Tyskland. Jeg elsker at lave spontane ting, så ja hvorfor ikke. Da vi var ca ½ vejes skulle manden så pisse, ja undskyld sproget. Jeg siger så til ham, du kan lige komme på et toilet herover, men nej nej nej. Han vil langt hellere lufte dyret ude i det fri. Skal lige siges at det ofte sker og selv om der er et toilet lige i nærheden, så er det som om han langt hellere, vil gøre det i det fri. Jeg ved at min kæreste ikke er den eneste, kender flere som langt hellere går 10 skridt mere. Ja, men hvorfor?? Håber nogen af jer kan forklare mig det. Jeg har selv en teori om at det må være fordi, det er skønt lige at få luftet dyret. Faktisk var det en ret underholdene samtale, vi endte med at ha. Hvad er din forklaring??


Husk at i også kan følge Bloggen's Facebook side: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

6 kommentarer:

 1. Hehe.. Jeg pisser kun skumle steder hvis jeg er fuld, ellers leder jeg efter et toilet først :D Men tror folk har hver sin mening, fordi jeg kender folk der bare går hen og pisser selvom toilettet er 10 meter væk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror bare der er nogen mænd der måske synes det er lækkert, lige at lufte dilleren.. men ja det er nok lidt forskelligt, fra person til person.

   Slet
 2. Har du prøvet din Translate knap på indlægget? God læsning :) Lad os alle vent'e vores animals....
  Nej, Kan ikke selv se det logiske i at benytte naturen frem for kloakering, medmindre den sanitære standard er noget der minder mig om teltture i de baltiske lande.
  Der var forholdene så nogle ventede en uge med at gå på toilettet og det de mindes bedst var turen til lufthaven for at benytte et rigtigt Toilet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kun prøvet den en gang og ved godt at den ikke er helt god til at oversætte, men det er bedre ind ingen ting. Jeg har mange fra feks USA der ligger vejen forbi bloggen kan jeg se og det er så lidt min løsning

   Slet
 3. Haha... Jeg kan ikke lade være med at grine af, at du har lagt et billede på bloggen af manden der tisser... Tak for at du lige har givet mig et smil på læben.. Det manglede jeg.. :-)

  Jeg har også tit undret mig over fænomenet, men jeg er stadig ikke kommet på svaret.. :-)

  SvarSlet
 4. Faktisk er billedet fra en anden dag, men da jeg ville lave dette indlæg kom jeg i tanke om det og spurgte ham om det var okay at jeg bruge det.. :)

  Jeg er glad for at jeg kan få dig til at smile.. Synes selv det er mega grinern.

  SvarSlet