google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lige før det sker.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. oktober 2012

Lige før det sker.

Som i kunne læse i mit tidligere indlæg, så skulle vi lige besøge min veninde og min bonus nevø, inden vi skal spise og se Cirque du Soleil.

Det var rigtig hyggeligt lige at være forbi dem og Mikkel havde en hel masse af fortælle. Han er virkelig en dejlig dreng og det er hans mor også. Han havde været i København i sin ferie. Han var meget optaget af at han havde besøgt Dronningen, dog var hun ikke lige hjemme. Hun var ude og løbe en tur.


Bagefter stod den på 2 retter's menu på Hotellet. Vi var utrolig spændt på hvad vi ville få serveret, da vi intet havde fået at vide om det. Vi kom ind i deres restaurant og der var faktisk meget hyggeligt. Vi var rigtig sultne begge to.


 Heldigvis fik vi utrolig hurtig betjening og blev oplyst at menuen var: hjemmelavet suppe til forret og hovedretten var wienerschnitzel med ærter og braskartofler. Bestemt ikke en dårlig menu, når man er sulten. Suppen var rigtig dejlig og det hjemmelavet brød der var til, satte prikken over i'et.


Ved ikke lige hvad de franske kartofler, ved siden af de våde ærter, skulle på min tallerken. De er ikke specialt gode, når de bliver våde. Er det mon noget jydsk?  Schnitzlen og braskartoflerne var ok, men ærterne var lidt kedelige. Alt ialt en ok middag på Hotellet, men ikke det helt vilde. 

Efter middagen brugte vi lige 15 min på værelset, for at slappe lidt af og slå mave.


Ja og så var det ellers afsted til Boxen og se Cirque du Soleil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar