google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Spejle vs Spraymaling.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. oktober 2012

Spejle vs Spraymaling.

Den anden dag, blev jeg færdig med at male gangen i lejligheden. Kæresten fik sat lamperne op på plads, så der igen var ordenlig lys og så ville jeg da lige vaske 2 spejle af og hænge dem på plads. Er du gal, det så helt forfærdeligt ud. Puha de var meget gule, i forhold til de nu meget hvide vægge. En på Facebook foreslog mig så, at spraymale dem. Så da vi kørte hjem fra Herning i dag, var jeg lige forbi jem og fix, for at finde en dåse spray maling. 40 kr måtte jeg slippe, så det var egentlig ikke så galt. Da jeg kom hjem, gik jeg så igang. Var virkelig spændt på om jeg overhovedet, kunne finde ud af det.

Spejlet før maling.

Efter spraymaling.

Ja billederne er ikke lige de bedste, men håber i kan se den meget store forskel. Begge spejle er virkelig blevet super gode. Kæresten sov imens jeg fik dem malet og han var næsten i chok, da han stod op.

Husk at i kan følge med på bloggens Facebook side: www.facebook.com/JeasBlankeTanker

2 kommentarer:

  1. Hmm, Jem og fix, så det er der man skal finde spraymaling. Nej, 40kr. lyder ikke galt, for en dåse. Jeg gad dog godt vide om de også sælger udskåret metal - det ville være nice, så kunne jeg få gang i et af mine planlagte DIY projekter - du giver mig helt blod på tanden med de fine rammer på dine spejle, hehe :)

    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet
  2. Udskåret metal?? Hvad skal du bruge det til?? Det aner jeg seriøst ikke om de har. Kæresten siger at det tror han ikke de har..

    Mine spejle er blevet sååå fine.. :D

    SvarSlet