google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sådan er det bare.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. januar 2013

Sådan er det bare.

Har i lidt over 3 uger, glædet mig meget til dage i dag. Glæder mig altid til at komme på Psyk og få lettet mit hjerte lidt. Vi kaster alle mine tanker og følelser op i luften, blander dem sammen, vender dem på hovedet og prøver at finde en kasse der passer. Turen i dag tog extra kræfter. Sidst jeg var i Middelfart på psyk, var samme dag som jeg mistede min elskede prinsesse. Tænker på hende hele tiden og ja det er rigtig hårdt. Dog synes jeg også det er enormt vigtig at jeg lige nu, acceptere situationen og prøver at arbejde med den, så godt jeg kan. Især fordi der er en masse følelser, omkring døden som følger med, og som faktisk er sundt for mig at arbejde lidt med. Det er altid en rar følelse jeg har når jeg er der og det hjælper mig rigtig meget. Jeg får sat ord på alle de ting som er svære og har mulighed for at blive forstået. Synes til hverdag, det kan være svært at finde nogen der virkelig forstår min situation, især nu hvor min dejlige prinsesse, ikke er hos mig mere. Alt i alt en rigtig dejlig samtale og Karen er så god til at minde mig om, hvordan virkeligheden er. Hun giver mig så mange gode ting og i dag fik jeg også ros for, min måde at bearbejde alt på.

Da jeg kørte der fra var jeg lettet og følte en befrielse. Jeg ved den følelse ikke var ved, men nyder det så længe det vare. Planen var lidt at jeg så skulle handle på vejen hjem og bare slappe af. Hmm ja sådan gik det ikk.. Stod det midt i forretningen og kunne ikke koncentrere mig eller holde fokus. Jeg gav derfor op, købte mig en kage og en buket røde roser. For mig handler det tit om at forvandle en dårlig situation, til en rar oplevelse. Det gør at angsten ikke angriber mig.


Nu ligger jeg har på Randi og slapper af, simpelthen fordi jeg fortjener det. Håber på jeg lige kan få en lille Morfar, for så er der nok energi til at hente min fantastiske kæreste fra job.

Håber i har en god dag og husk at følg med på Facebook:

3 kommentarer:

 1. Kage er nu engang den bedste medicin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men det er ved at udvikle sig til et problem... Det dur ikke at spise kage hele tiden... :D

   Slet
  2. Kage kan aldrig være et problem.

   Slet