google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Gået i stå...
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. februar 2013

Gået i stå...

Ja, sådan føles det hele lige nu. Føler min verden er gået i stå.

Ligger her på Randi (sofaen) og tiden går bare. Jeg er for træt til noget som helst og det gør mig virkelig i dårligt humør. Ville ønske jeg bare kunne finde lidt energi frem, men der er tomt. Tænker hele tiden på min Prinsesse og på hvordan jeg dog, skal komme igennem alt det her. Jeg har ikke fundet svaret endnu. Jeg gider ikke rigtig at ha tøj på, så tuller rundt i putte-tøj hele tiden, jeg magter ikke rigtig spise noget, så det bliver kun til usundt. Ja det hele er faktisk noget værre ynk lige nu.

Jeg prøver at finde noget positivt frem, men det er småt. Heldigvis har jeg verdens sødeste og mest forstående kæreste, som altid er der og passer rigtig godt på mig. Hans måde at være på, når jeg har det sådan her, betyder guld for mig. Han gør ikke det store nummer ud af det og siger at det er okay. Han ved jo også, at jeg nok skal komme op igen. Han deler ud af sine gode kram og søde ord. Lige på det punkt, er jeg den heldigste i hele verden.

På fredag skal jeg i byen med nogle gutter. Jeg har ikke været i byen i 100 år og jeg trænger altså til at komme lidt ud og glemme alle de triste ting. Jeg kan mærke at kroppen helst bare vil melde fra, så jeg kan blive hjemme, i mit putte-tøj, under dynen på Randi. Dog ved jeg godt at det jo ikke kan blive ved med at gå. Jeg bliver sku nød til at hive mig selv ud og tage med i byen. Glæder mig, selv om det lige nu er lidt svært.

Klokken er nu næsten 2.30 og jeg burde jo ligge i min seng, men sådan hænger det ikke sammen lige nu. Jeg er bare aldrig træt når jeg skal i seng. Ja det er helt tosset, for jeg er jo træt på alle andre tidspunkter. Nå, men sådan må det bare være lige nu. Trøster mig selv med, at det kun kan blive bedre.

6 kommentarer:

 1. Hej dit dejlige søde memneske...
  Kender sbsolut den følelse af tomhed , som har ramt dig....
  Bliv i det , vær i det, tramp på det, råb og skrig af det. Det kaldes sorg.... Men efter sorgen kommer vreden. Når den først har fundet vej til dig, så er du parat til at gå imod lyset. Er sikker på at prinsessen kun ønsker dig det godt..... Så Jea kæmp imod brug alle de gode ting som gjore en forskel og som hun lærte dig.... Hun er her stadivæk hvis du mærker ordenligt efter i dit hjerte.... Åben dit sind og så mærker du det pludseligt...
  Knus og tanker
  Kitt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde for din kommentar... elsker når folk skriver.. Jeg prøver at være så meget i sorgen som jeg nu kan, med alle følelser. Ville dog ønske det ikke gjorde mig så træt...

   Slet
 2. Hej ;)
  Kender det godt, de dage man bare ikke gider noget og bare tuller rundt. Men godt du har en sød kæreste! :)

  Tænkte på om du kan hjælpe mig med noget? Hvordan får man det hvor der står forside, lidt om mig, info, negle, gæstebog? Kan virkelig ikke finde ud af det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når du er på blogger der hvor man kan ændre alt er der ude i sidden en der hedder sider. Der kan du tilføje en side og vælge at der skal være faner foroven... :D Håber du finder det.. :D

   Slet
 3. Tusind tak :D Nu har jeg fundet ud af det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super... Godt at du fandt det og jeg er glad for at jeg kunne hjælpe.. :D

   Slet