google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Der mærker jeg intet.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. april 2013

Der mærker jeg intet.

Der er nu lidt over 3 måneder siden, jeg mistede min dejlige veninde og selvom jeg får det lettere med situationen, er det noget der fylder utrolig meget i mit liv. Tænker på hende hele tiden, snakker med hende og kan mærke og høre hende. 


Søndag var vi en tur forbi hendes gravsted. Hun ligger i en smuk park og stedet er helt perfekt, dog kan jeg overhovedet ikke, mærke hende lige netop der. Lige der føler jeg mig totalt tom. Det er en utrolig mærkelig fornemmelse, da man tit forbinder et gravsted, med en eller anden form for kontakt. Lyder helt forkert, men det sted virker så ligegyldigt på mig.

Det gør mig lidt trist at jeg ikke kan mærke hende der. Jeg mærker hende jo alle andre steder. Drømmer også rigtig meget om hende for tiden. 
Heldigvis er det gode drømme, hvor vi bare har lange gode samtaler.

I påsken var vi også en tur i København og kørte også forbi hendes lejlighed. Vildt underligt at være i København, uden at kunne besøge hende, men jeg er sikker på at det er utrolig vigtig, jeg udsætter mig selv for disse ting, for at få bearbejdet det hele. Det hele var ret voldsomt, men fordi jeg havde skønne mennesker omkring mig, blev det en god oplevelse.

Hun ville ha elsket at jeg var der, havde Søren med og var sammen med både Henrik og Heidi. 
Ja og jeg følte lidt hun var med mig hele vejen.
Jeg er sikker på hun passer på mig og altid vil være hos mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar