google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Min helt egen bobbel.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. februar 2015

Min helt egen bobbel.

Det er ikke meget jeg har været hjemme i dag. Jeg har været til samtale på psyk i Middelfart og jeg kørte mig en lang omvej hjem. Ja jeg har næsten kørt Nordfyn tyndt. Jeg har turfet og samtidig set en masse, både skov og strand. Var faktisk også forbi mine Oldeforældres gravsted. Det var en lækker tur og samtidig en meget eftertænksom tur, hvor jeg bare har været i min helt egen bobbel.

Jeg har i mange år gået til samtaler på psyk. Jeg er kommet der ca 1 gang om måneden og det har været mit fristed. Det sted hvor jeg kan åbne helt op og sige alle de svære ting. Til juni skal jeg afsluttes på psyk og det er på rigtig mange punkter, helt uvirkelig for mig. De har virkelig hjulpet mig og selv om jeg godt kunne tænkte mig at fortsætte, så er det også okay at det er et kapitel, som lakker mod enden. Jeg har gennemgået en utrolig stor forvandling og er bestemt blevet et bedre menneske. Jeg er utrolig stolt af mig selv og min udvikling. Når jeg kigger tilbage kan jeg slet ikke forstå, hvor syg jeg faktisk var. Jeg er dybt taknemlig for at nogen troede på mig og at jeg selv fandt troen, på mig selv.

Hvis du vil læse om hvordan jeg blev syg, kan du læse indlægget: Lynet slog ned!

Ting jeg ikke kunne i 2006:

Handle
Gå til Lægen
Køre Bil
Huslige pligter (oprydning, rengøring, madlavning, tøjvask, økonomi)
Røre hoveddøren
Være sammen med andre
Snakke i tlf
Krops pleje (bad, tandbørstning osv)
Styre min vrede
Ha' kontrol over min angst.
Søvn
Sociale sammenkomster
Ventetid og stå i kø
Stilhed/tavshed
Stoppe tankemylder
Selvforståelse
Kontrol
Arbejde
Sensitiv

Ting jeg godt kan i 2015:

Kan sagtens handle, men kan stadig opleve angst, kan dog styre det.
Jeg har ingen problemer med at gå til lægen selv.
Elsker igen at køre bil.
Huslige pligter kan jeg sagtens, men det er jo kedeligt.  Skal ikke overdrives vel? :D
Håndtaget på min hoveddør er en sejr hver eneste gang. Kæmpe befrielse.
Jeg har til tider stadig svært med at være sammen med andre, men nyder det når det sker.
Snakker gerne i telefon, overvejer dog altid om jeg kan rumme det, inden jeg tager den.
Kropspleje er i dag en nydelse. Elsker selvforkælelse. :D
Jeg kan i dag godt styre min vrede, men jeg kan stadig blive rigtig hysterisk
Har i dag styring over min angst, jeg ved præcis hvad jeg skal gøre, når angsten kommer.
Søvnen er mig altid en gåde, det svinger meget.
Sociale sammenkomster er hårde og tager utrolig mange kræfter.
Jeg har stadig problemer med ventetid og at stå i kø, men det er blevet 75% bedre.
Stilheden har jeg det bedre med, men stadig ikke for længe.
Jeg har stadig utrolig meget tankemylder til tider, men det er ikke konstant, mere i perioder.
Har fået en utrolig stor selvforståelse, men der er stadig ting jeg er forvirret over.
Er stadig en kontrol freak, men synes det er blevet bedre og jeg øver mig virkelig.
Hvis jeg udsættes for pres fungere jeg ikke, derfor kan jeg ikke passe et job.
Jeg er blevet mere sensitiv, på alle sanserne.
Er meget mere opmærksom og det gør at jeg bedre kan takle nogle svære af de situationer.
Jeg er mønsterbryder og kæmper for et bedre og lettere liv.

Når jeg sætte det sådan op, er det jo tydeligt at jeg er gået igennem en enorm udvikling og jeg er dybt taknemlig for at ha fået muligheden. Jeg har stadig utrolig meget at kæmpe med og der mangler bestemt også ting på listen, men som i ved, så er der bare ting, som er for privat til bloggen. Listen får det til at se meget let ud og som om jeg pludselig kan alt, det er langt fra tilfældet, men jeg er kommet rigtig langt og super stolt. Jeg er kun kommet hertil fordi jeg har fået roen til det.

Hvis du ønsker at se nogen af mine mål for fremtiden så kig indlægget - Ønske Bræt

16 kommentarer:

 1. Suuuuper gode fremskridt! <3

  SvarSlet
 2. Så flotte fremskridt :-)
  Dejlig weekend til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde.. <3
   Rigtig dejlig weekend til dig også :D

   Knus <3

   Slet
 3. Det er totalt sejt hvad du er gået i gennem! Du er en kæmpe inspiration for andre der har svært ved at finde troen på sig selv. Jeg beundrer dig virkelig! Og som de andre har skrevet: Flotte fremskridt! Ingen tvivl om at det må have krævet meget at rykke sig SÅ meget! :D <3

  www.pcospigen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din søde ord. <3

   Det har helt sikkert kostet kræfter og gør det stadig, det er dog det hele værd.. :D
   Jeg har lige været forbi din blog, følger dig lige via bloglovin..

   Knus <3

   Slet
  2. Det var skam så lidt! :)

   Tak for følget - men kan du følge mig via bloglovin'? Så vidt jeg ved, har jeg ikke tilmeldt mig derinde endnu, fordi jeg må indrømme at jeg ikke ved særlig meget om hvordan det fungerer ;)

   Slet
  3. Jeg kunne i hvertfald finde dig i bloglovin, men der stod godt at der ikke var nogen som haver claimet bloggen endnu.. :D

   Jeg er rigtig glad for bloglovin. Man kan let følge andre bloggere og holde styr på hvilket indlæg man har læst osv. Det er skønt når man som jeg læser mange blogs. :D

   Knus <3

   Slet
  4. Må hellere få set på om det er noget for mig så - det kunne det nemt blive i hvert fald ;)
   Og så må jeg nok hellere lige claime min blog ;)

   Knus <3

   Slet
  5. Det er super smart, så synes da du skal kaste dig ud i det.. :D

   Knus <3

   Slet
 4. Der er intet 'meget let' over den liste, du har sat op! Det, du beskriver, at du ikke kunne i 2006 har jo været totalt' handicappende' for dig. Du er vel nok kommet langt. Og det fortjener et skulderklap. Jeg er glad for, at du også selv giver dig et. Du har sandelig fortjent det!
  Jeg håber for dig, at du også kommer det sidste stykke i land.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine dejlige ord, det varmer rigtig meget. <3

   Jeg ved at jeg nok skal få det bedre og bedre, men det er også kun fordi jeg har roen til at kæmpe med det. Første gang nogen presser mig for meget vil jeg helt sikkert falde tilbage med nogen af tingene...

   Jeg er så stolt af mig selv og prøver virkelig at tage alle de positive ting til mig.

   Knus <3

   Slet
 5. Hold da op Jeanette..... du har kæmpet og hvor er du bare kommet langt !!
  Jeg kender selv til meget af det du beskriver, røg selv total ned med flaget i 2009.....men heldigvis har jeg ligesom dig en vilje til at ville have det bedre og komme op igen !
  Du er en stærk pige <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar og de dejlige ord. :D
   Det tager virkelig kræfter, men det er det hele værd..

   Knus <3

   Slet
 6. Sådan ser min læste også ud i store træk;) Dog arbejder jeg som selvstændig... Men på lav deltid..

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende.. Du er ikke blogger eller??
   Jeg er nysgerrig på hvem du er Ha Ha..
   Kan man stalke dig på de sociale medier et sted?

   Knus <3

   Slet