google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Irriterende Facebook-typer - øhh nej vel??
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. april 2013

Irriterende Facebook-typer - øhh nej vel??

I dag faldt jeg lige over et link, en på min Facebook havde delt. Det var en artikel over, de 10 mest irriterende Facebook typer. Ja og den satte altså nogle tanker igang, jeg er nød til at dele med jer alle sammen. I kan læse artiklen her hvis i er nysgerrige - Irriterende Facebook-typer

Listen ser sådan ud: 

1: Folk, der spammer med baby-billeder.
2: Kærestepar, der skriver på hinandens vægge.
3: Poser-fyren/pigen, der er liiiidt for glad for sig selv
4: Folk, der poster billeder af deres mad
5: Folk, der sender dig alle mulige irriterende invitationer
6: Folk, der hungrer efter respons
7: Folk, der kommenterer det åbenlyse
8: Folk, der checker ind i Fitness-centret
9: Folk, der deler og liker alt
10: Folk, der deler og liker alt - del. 2

Nu sidder jeg så tilbage og tænker: Jeg kunne passe mere eller mindre, på den alle sammen og hvis man ikke skal bruge Facebook til nogle af de 10 ting, hvad ville Facebook så være? Mit liv er simpelthen for kort, til at lade mig irritere over hvad andre gør på Facebook. Jeg har jo muligheden for selv at bestemme, hvad jeg vil se og ikke se på.  

Hvad synes du om listen?? Kan det irritere dig?

Husk at like mig: www.facebook.com/JeasBlankeTanker
 
     

6 kommentarer:

 1. Man er selv herre over hvad man slår op på facebook og hvad man skriver på ens væg og kan andre ikke lige lugten i bageriet må man finde andre venner, men det er bare min mening

  Ja. Listen irriterer mig da jeg selv indgår flere steder på den :-S

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren, elsker når folk skriver til mig..

   Dejligt at høre andres mening.. :D

   Slet
 2. nr 2 med kærestepar der skriver på hinandens vægge.. når det er "åhh pullernusserpusseskat" så ja, så irritere det mig grusomt. Gå dog væk med det pladder - især fordi den slags typer altid ER sammen, men skal også erklære deres kærlighed til hinaden via FB.

  De andre typer irritere mig sådan set ikke, da jeg springer let og elefant over det. Dog er der 1 person/type jeg syntes der er VOLDSOMT irriterende.
  Personen er veganer. Fred være med det. Men jeg gider ikke at min fb-væg er spammet med dyr med STORE øjne, og teksten "vil du æde mig, se mig jeg er såååå sød!??" konstant. Personen er næsten lissom et jehovas vidne, der vil trække hans veganer-stil ned over hovedet på andre - GÅ DOG VÆK!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, elsker når folk skriver.

   Ha Ha lyder som om der er ting der godt kan få dig lidt op og koge.. :D

   Slet
 3. Min umiddebare tanke var da også "Nå, så bliver den 12. vel: Folk der i det hele taget har og bruger Facebook" - ja, det kan da irritere mig. Specielt fordi jeg synes de har ramt forbi med nogle stykker...

  1) Baby = kat TJEK 2) Tæller deling af links med kommentar? TJEK 3) Profilbillede anyone, det skal alle vel have? For det er da først irriterende, når folk vælger et eller andet random (dåse/familie/barn/kat/citat/produkt/random) som deres "Ansigt" på "Ansigtsbogen", altså TJEK 4) TJEK 5) nah... en fest engang imellem måske... 6) Yes off course, hvorfor ellers lægge det på internettet? TJEK 7) Vil man have respons, er det jo bedre end inte TJEK 8) Og folk der GÅR i fitness, men det er jo ikke facebooks skyld 9+10) Ingen kommentare..

  Skulle man virkelig lave sådan en liste, skulle man måske medtage dem der: sender tonsvis af spilanmodninger, har et random billede som profil, i stedet for sig selv (særligt hvis det er en anden person), liker på statuser om uheld/depressive ting, liker på random grupper som "Alle dem der godt kan lide kage", "Alle dem som ikke kan lide lakrids mellem tæerne" eller hvad de nu hedder...

  Jo, det kan faktisk irritere mig fandt jeg lige ud af ^^"

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha Tak for din kommentar Gulde.. Altid super gode :D og ja, jeg er totalt enig, der mangler rigtig mange ting på den liste.. :D

   Slet