google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sådan skal det bare være..
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. maj 2013

Sådan skal det bare være..

Livskvalitet er noget der fylder mere og mere for mig. Folk der har for travl og ikke har tid til at nyde, kan gi mig feber. Noget af det vigtigste her i livet, er at man lever det liv man gerne vil og nyder det, imens man kan.

I dag har jeg været i svømme hallen med min svigerinde. Vi har lavet en aftale om at det skal vi en gang om ugen fremover. Jeg elsker at svømme og det har faktisk altid haft en stor plads i mit hjerte. Det er virkelig selvforkælelse for mig. Elsker det.

Da jeg kom hjem var det tid til frokost og lige for tiden, er jeg helt syg med tomat madder. Vi har en gartner her i byen, der sælger de lækreste store oksehjerte bøf tomater. De er så store at en enkelt skrive, faktisk kan dække en skive rugbrød. Jeg kan dog godt li' at der er to skiver. :D


Bagefter var jeg lige en hurtig tur på posthuset og hente en pakke, jeg ikke var klar over jeg ville blive så glad for. Læs om det her - Lidt Heldig.

Efter det faldt jeg om kuld på Randi (sofaen). Planen var egentlig bare en hurtig morfar, men da jeg vågnede og fik kigget på klokken, var der gået 2 timer og 45 min.  Bliver aldrig verdens mester i at sove til middag, men det var super rart da jeg først vågnede rigtig igen.

Søren kom hjem og vi skulle sådan set igang med at lave noget aftensmad, men så ændrede planerne sig pludselig. Fortalte ham at jeg egentlig ville ha hentet ham fra job og at vi måske så kunne ha været taget ud og spise. Aftensmaden blev hurtig droppet og vi bestilt bord i Odense på Asia. Kæmpe Asiatisk buffet, som bestemt ikke er det sundeste. Dog var jeg meget fornuftig, synes jeg selv.


Dagen i dag har været helt perfekt, sådan nogen dage skal vi alle sammen ha mange flere af. Jeg er så taknemlig for det liv jeg har og ville ikke bytte det væk, for noget i verden. Jeg har stadig meget at bøvle med og nogle kampe at kæmpe. Tager gerne kampen op for at leve det liv jeg gerne vil.

Har du haft en dejlig dag og hvad betyder livskvalitet for dig??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar