google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: PS. Kald mig bare en Bitterfisse. 120% ærlighed + *GiveAway*
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. februar 2018

PS. Kald mig bare en Bitterfisse. 120% ærlighed + *GiveAway*


Tilbage i December, modtog jeg bogen - PS. Kald mig bare Bitterfisse - En 40+ tørkages dagbog. Jeg glædet mig til at læse bogen, da jeg tidligere, har læst hendes andre dagbøger. Men desværre blev denne bog, lidt tung for mig at komme igennem, men jeg gjorde det. Med fare for at gøre Bittefissen endnu mere bitter, vil jeg dog dele min helt ærlige mening.  *Nu er du advaret*

Jeg læste denne bog, over ca 4 gange, men det tog mig alligevel, næsten 3 måneder at kæmpe mig igennem. For hver eneste gang, jeg læste en side, blev jeg i dårligt humør. Der er såå mange negative udtalelser, om mennesker og utrolig mange fordomme, i den bog. Jeg er selv vokset op i en dyssocial familie, jeg vejer selv langt over 100 kg, jeg elsker kage, hader slankekure og bor i en lortebolig. Jeg har panik angst, en dyssocial personlighedsforstyrrelse og alt for mange hækle fejl i kysen, men men men.. Jeg er selv færdig med at være en Bitterfisse. Jeg vil rumme alle følelser, både de gode og de svære. Og jeg vil være 100% ærlig omkring det. Jeg er menneske, lige som alle andre, både på gode og dårlige dage. Alle kan sgu ha en dårlig dag, ikke kun folk med psykiske forstyrrelser. Og jeg gider slet ikke ha ondt af dig, for en del af tiden, vælger du selv..

Jeg har altid godt kunne li Bitterfissen, for det var en stor befrielse for mig at man gerne måtte brokke sig lidt og snakke som en gammel sur kælling. Men jeg har også fundet ud af at livet faktisk kan være dejligt, hvis man bare tør acceptere det liv og de drømme man har. Jeg synes faktisk Bitterfissen er blevet enormt god til netop det, men det er også der, den ind imellem, slår klik i bogen. Det er som om hun ind imellem forsøger at trække lidt i land, pynte lidt på historien og gøre grin med det hele, på en lidt sørgelig måde. Humoren var bare slet ikke med, på samme måde denne gang. Jeg følte den i hvert fald ikke. Det er lidt, som når nogen mennesker, gerne vil sidde fast i deres liv, fordi alt andet er alt for skræmmende. Og tror mig, *I Know How It Feels*. Det er Fucking hårdt arbejde..

Sidder med sådan en lyst, til at ruske i hende, fortælle hende at livet faktisk, slet ikke er så nedern og slutte af med en krammer. Hvorfor spejler vi os, hele tiden i, hvad andre gør og siger. Hvorfor overhovedet bruge kræfterne på det. Livet begynder med dig selv og slutter med dig selv. Det er dit liv. Hvis du er okay med at smadre det, med dårlig karma, så værsgo.. dit valg.. Hvis du vil være en Bitterfisse.. så værsgo.. dit valg.. Sletter du mig på de sociale medier nu.. så værsgo.. dit valg..
*I Have Nothing To Lose*.

Normalt ville jeg holde en ærlig, men sober tone, i sådan et "sponsoreret" indlæg, men lige her, synes jeg klart at der er lagt op til at jeg er lidt mere direkte.. Sikke en befrielse. :D Tak til Forlaget Turbine for at sende mig bogen og tak til Jeanett Veronica for at provokere mig lidt. Jeg ka' ta' det. :D

Bøger skal ikke samle støv, men deles. Så hvis du ikke nu, er skræmt helt væk, men er nysgerrig efter, om det virkelig er rigtig. Så har du nu chancen, for at vinde bogen her på bloggen. Du skal blot smide en kommentar, hvor du fortæller mig din ærlige mening, om dette blog-indlæg og huske at skrive navn og mail. Så trækker jeg en vinder Mandag d 26/2 - kl 12.00.

https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

36 kommentarer:

 1. Det lyder som om, den "gamle" Bitterfisse er meget på banen i denne bog. Jeg synes, det er dejligt, at du skriver ærligt om din mening om bogen, og jeg synes, det er sødt af dig, at du har lyst til at ruske forfatteren og så ende med at give hende et kram <3
  Jeg kunne godt tænke mig at læse bogen selv, for jeg holder meget af hendes humor på Facebook :-)
  Kram fra Louise Olesen
  Lolesendk@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du ikke føler dig helt skræmt væk.. <3

   Og hvis du skulle være den heldige, så glæder jeg mig til at høre din mening.. <3

   Knus <3

   Slet
  2. Kære Jeanette,
   efter at have læst om forfatterens reaktion på din anmeldelse, så har jeg totalt mistet al lyst til at læse bogen. Jeg ønsker heller ikke længere at følge hende, for at svine en blogger til pga en anmeldelse hører ingen steder hjemme.
   Jeg håber, du har det okay og tager det hele med et smil <3 Kram <3

   Slet
  3. Jeg har det helt fantastisk søde.. Jeg vidste godt der ville komme en reaktion, det er sådan hun tror man sælger bøger.. Kan faktisk kun grine af det.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Dit har ikke skræmt mig med dit indlæg - tvært i mod har du virkelig vækket min interesse. Jeg har (desværre) ikke læst nogle af de tidligere bøger, som jeg egentlig gerne vil, og nu har jeg da fået endnu mere lyst til at se, hvad det er du omtaler :-)
  Det er dejligt, du ikke pakker det ind fordi du har fået bogen som en gave, men at du bare siger det du tænker og føler i forbindelse med bogen. Sejt! <3
  Knus fra Louise T. Timmermand - louisettimmermand@live.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt også angst provokerende at være så ærlig, især når det er et sponsoreret indlæg. Men jeg ved at min søde følgere, sætter pris på min ærlighed. Jeg synes bestemt du skal prøve gi dig i kast med hendes dagbøger og se om det er noget for dig.. Godt du ikke er skræmt.

   Knus Jeanette <3

   Slet
 3. Jeg synes at det er et fedt indlæg.
  Kan ikke helt sætte ord på, men har selv følt mig skuffet over forfatteren. Gider ikke engang læse hendes facebook-opslag mere. Det siger vist det hele. Og jeg kender selv turen takket være PTSD.
  Åh, mon JEG bliver slettet nu?

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for din ærlige besked.. Dejligt at du kunne li' mit indlæg.

   Du går nok ikke glip af det store.. jeg er blevet blokkeret, men kan kun grine af det..

   Knus Jeanette <3

   Slet
 4. Jeg er helt enig med dig.
  Nej hvor jeg synes det er pinligt at hun sidder og sviner dig og din blog til på facebook. Hvor gammel og bitter var det lige hun var?
  Bogen blev også for negativ til mig, og jeg synes vi bevæger os lidt for meget over i en røv-sur negativ Nynnes Dagbog. Det er ikke lige mig!

  Du er sej Jea, hun er bare sur og gammel ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man må sige at hun lever op til navnet Bitterfissen.

   Jeg savnede noget af den humor, hun tidligere har brugt så fint..

   Tak for dine søde ord og jeg kan kun grine af det hele..

   Knus <3

   Slet
 5. Godt indlæg! Og tak for din ærlighed! Hvis vi bloggere ikke kan være ærlige i vores indlæg, hvorfor så anmelde bøger? Om det så er en sponsoreret bog eller en du selv har købt, så er en dårlig bog, bare en dårlig bog! Sådan er det. Og det må man gerne sige - på en pænt måde - hvilket du har gjort, selvom tonen er lidt hård. Du fortæller om lyspunkterne og det du fandt dårligt. Hvis forfatteren ikke kan klare en dårlig anmeldelse, er det hendes, og ikke din skyld! Punktum! Sender dig en mental krammer og siger tak for et ærligt indlæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for dine ord og kram, de varmer.
   Jeg vidste godt der ville komme en reaktion og kan faktisk kun grine af alt det her.. Det er vigtig for mig at være ærlig og jeg deler og tagger uanset om det er en god eller dårlig anmeldelse..

   Knus <3

   Slet
 6. Du er en stor inspiration for mange inklusiv mig selv. Det er fantastisk at følge din udvikling.

  KH Anne W.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for din søde besked, det betyder mere end du aner..

   Håber du får en skøn weekend.. Knus Jeanette <3

   Slet
 7. Tak for en personlig og ærlig anmeldelse. Jeg kan genkende følelsen af at gøre grin med det alvorlige på en sørgelig måde. Jeg har kun læst en af hendes bøger, men hendes reaktion på denne anmeldelse har bestemt afholdt mig fra at læse flere og jeg er IKKE interesseret i at vinde bogen. Den står allerede i reolen og samler støv.
  Hilsen fra en blogger-kollega OG forfatter Rikke/Ella-Maluca ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak fordi du kiggede forbi og smed en kommentar.

   Som jeg skriver i min anmeldelse, kan (kunne) jeg faktisk rigtig godt li forfatteren og hendes reaktion i går, kommer faktisk slet ikke bag på mig. Synes bare det er skide ærgerligt at det gik som det gjorde.

   Krammer <3

   Slet
 8. Var ved at gå i seng i går, da jeg så alt det omtale der var med din blog og anmeldelse. Jeg elsker dine ærlige meninger om alt det du skriver om - lige fra dine personlige indlæg til anmeldelser m.m. Så jeg synes det er vildt at der er kommet sådan en stor og vild raktion på din anmeldelse af hendes bog. Jeg har aldrig læst noget med hende, og efter det her kommer jeg heller aldrig til det.

  Jeg håber at du er ok.

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak sødeste.. Dine ord varmer..

   Jeg er så glad for at der stadig er såå mange som sætter pris på min ærlighed og følger med herinde. Det er så rørende, med alle de private beskeder jeg har fået siden i går..

   Jeg er helt okay, kan kun grine af det..

   Knus <3

   Slet
 9. Jeg kom for at læse din anmeldelse, men kom ikke særlig langt. Jeg forventer virkelig, at en blogger kan sætte komma. Sorry, men ingen ny læser her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du kiggede forbi og gav dig tid til at smide en kommentar..

   Rigtig god weekend. :D

   Slet
 10. Jeg elsker Bitterfissen ❤👏
  Du har din mening og det er også okay.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt fint er være enige om at være uenige..

   Rigtig god weekend. :D

   Slet
 11. Kender godt det at læse en bog, som kun gør noget negativt for en. Det er jeg holdt med, så kan godt fornemme på det, at det ikke er den her je skal læse.
  Har ellers fulgt Hindberg længe, men har aldrig fået læst hendes bøger.
  Og nu mistede jeg lysten. ��

  Ville jeg selv have skrevet anmeldelsen som du har gjort? Nej...

  Er jeg dig? Øh nej... ��

  Stor virtuel krammer fra mig. ❤️
  Ingen fortjener sådan en gang høvl, som er blevet disket ud i forbindelse med dette blogopslag.
  Godt du holder hovedet og humøret højt. ���� Du skal den unde lyneme have lov at være dig. ☺️


  Og til Hindberg kan jeg kun give et råd, jeg godt nok ikke altid selv følger, men, som jeg SYNES man bør følge:
  ALDRIG skriv, ringe, vlogge eller hvad man ellers kan finde på, samme dag man bliver sur, fornærmet, ked af det - what ever!
  Det bringer ikke noget godt med sig.
  Sov på det, og hvis det stadig fylder lige så meget dagen efter SÅ kan man gå videre. ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak fordi du kiggede forbi og for din skønne kommentar..

   Vi er alle forskellige og har hver vores mening.
   Jeg synes kun det er fedt at vi er forskellige, når bare man må være åben og ærlig. Jeg kommer i hvert fald ikke til at lave om på den jeg er...

   Jeg har lyst til at sige til folk at de skal læse bogen, så man kan danne sig sin egen mening.. men det må være op til folk selv..

   Knus <3

   Slet
 12. Jeg er vild med din ærlighed og jeg forstår simpelthen ikke forfatteren kan blive så sur over en sober, men negativ anmeldelse. Hvis vi ikke kan være ærlige, så er der altså ikke meget at blogge om!

  Bliv ved med at være dig <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak.. Det er en befrielse at der er så mange som godt kan li min ærlighed.. Jeg har det også fint med hvis nogen ikke er enige med mig.. Men at svine mig til på live FB, det er altså sørgeligt.

   Jeg lover jeg nok skal blive ved med at være mig..

   Knus <3

   Slet
 13. Det interessante, for mig, er at du uden at rødme mener dig i stand til, at vide hvad JVH skal og ikke skal gøre, for at ændre sit mindset...!!! Det er det mest arrogante, selvhævdende og grænseoverskridende at gøre... Du har KUN sandheden om dig selv... Hvis du har fulgt hende gennem årene, (som du jo fremhæver, at du har), må du vide, at JVH er skruet sammen på en anderledes måde end gennemsnittet... At du så også lige tagger JVH for, som jeg oplever det, at score billige blogger - klik er, igen: for mig, usmageligt...!!! Lad være med at kloge dig på andres følelser, handlinger og værdier og hold dig til, at udtrykke dig om, om du kan lide det skrevne - eller not... Ærlighed - næh du, kendisliderlighed...!!! Beth

  SvarSlet
 14. Ærlighed siger du - næh . medieliderlighed forklædt som bloggeri...!!! Du mener, som jeg læser dit ordgejl, at vide hvad JVH skal og ikke skal gøre, for at stille dig - og dine følgere - tilfreds... Du kloger dig på andres følelser, handlinger og værdier, på trods af, at ingen - ej heller du - har sandheden om andre end dig selv...!!! Du siger du har fulgt JVH i flere år og så må du vide, at JVH netop fortæller - råt for usødet - og hudløst ærligt om, hvad hun tænker, føler, oplever, synes og kæmper med... Ikke som gennemsnits danskeren eller som idealet, (læs dit ideal), af en forfatter, hvilket er lige præcis det, jeg sætter pris på at læse i JVH's bøger... Og så glimrer du, som jeg oplever det, ved at udstille din kendishunger med et TAG af JVH... Ufølsomt, ukritisk og selvhævdende, som jeg ser det... Så JVH's reaktion på din uhyrlige anmelderblog er - som jeg opleverdet - ganske på sin plads... Beth

  SvarSlet
 15. Stor krammer herfra - respekt for at du er ærlig og giver din mening til kende i en i mine øjne sober tone.
  Jeg har ikke set FB opslaget, men det er så ufortjent at du blev ‘høvlet’ ned. Enig eller uenig, så kan vi jo stadig godt tale pænt til, med og om hinanden. Det er da mig bekendt stadig tilladt at have forskellige meninger og opfattelser af ting😊
  Og dit indlæg ville nu aldrig afholde mig for at læse bogen, hvis det var det jeg have sat mig for.
  Jeg vil fortsat glæde mig til at læse dine blogindlæg😃
  Knuz
  Louise M

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar..

   Folk må svine mig til alt det de vil, det praller ret nemt af faktisk. Det kender mig ikke..
   Jeg ved godt at anmeldelsen går til grænsen, men det synes jeg egentlig bogen selv ligger op til..

   Tak for dig.. Knus <3

   Slet
 16. Jeg har ikke læst denne eller de andre bøger i serien, så jeg kan ikke udtale mig om dem, men det du skriver er jo ikke en boganmeldelse.
  Ærlighed er skønt, der skal bare være en mening med det, og samtidig være saglig.

  SvarSlet
 17. Lad os være ærlige; dette er jo ikke en anmeldelse. Jeg lærte intet om denne bog, ud over at den ikke var så sjov, som de andre bøger var.
  Når det så er sagt, så savner jeg, at du selv tager ansvar for dine handlinger. Du tiggede dig til bogen, fordi du ville anmelde den. Du endte med ikke at anmelde den. Du vælger, at køre personligt på forfatteren, hvorefter du tagger forfatteren. Og nu kan du ikke forstå, hvorfor forfatteren er vred. Hvis du HAVDE anmeldt bogen, og resultatet var, at du ikke brød dig om bogen, så fred være med det. Det er bare ikke det du gør.
  Noget helt andet; jeg finder det interessant, at du selv hævder, at være meget afklaret og meget positivt tænkende. Jeg er selv kronisk syg. I alle de sygdomsfb-grupper jeg er medlem af, dukker der af og til personer op, der lige vil meddele os andre, at vi altså ikke skal brokke os hele tiden over vores sygdom. For DE har valgt at tage ansvar for deres liv, og valgt at se på de positive aspekter af livet. At vi andre burde gøre det samme. Jeg vil sige det samme til dig, som jeg siger til dem; hvis du er så fokuseret på det positive, og hvis du har det så meget bedre end andre, hvordan kan det så være, at du føler trang til at slå dem oveni hovedet? Og hvorfor kan du ikke tåle, at høre om andres problemer? Du nævner selv karma. Hvis du er et positivt, balanceret menneske, så spreder du helt naturligt positivitet. Du taler ikke ned til andre mennesker. Du minimerer ikke andres problemer. Og du er empatisk i dit møde med dem. Du fortæller ikke andre mennesker, at deres naturlige fokus på de negative aspekter af deres liv, betyder at de sidder fast i deres liv. For mig er disse ting tegn på, at du sidder med hvide knoer, fordi du desperat prøver at holde fast i, at du skam er afklaret og positivt tænkende. For i virkeligheden er du IKKE disse ting. Du er SÅ bange for, at håndtere de negative følelser, at du ikke udholder at møde dem i andre. Og DET er kernen i din “anmeldelse”. Ikke bogen, ikke forfatteren men dig selv.


  SvarSlet
 18. Jeg syntes, at det er en fint anmeldelse, som du har skrevet! At andre ikke mener det samme, LÆS følgere, smålige venner mm af forfatteren, er jo ikke dit problem.
  Jeg kommer ALDRIG til, at læse noget af forfatteren NOGENSINDE igen! Jeg har tabt alt for denne nederdrægtige person, samt “alle” hendes trofaste trunter!! Mangen til smålighed er sjældent set!
  Op på hesten igen, søde og ja så er der bare en forfatter mindre i Danmark -i hvertfald i mine øjne. ❤️❤️
  Og husk på, at disse “trofaste” trunter alligevel er uden betydning, og at hvad de tror og tænker er fløjtende ligegyldigt!
  PS jeg ønsker ikke, at deltage i konkurrencen om bogen, da jeg i så fald ville blive nødt til, at sende bogen med heksen til Sankt Hans, og det vile jo næsten være synd for heksen ;-)
  Ønsker dig den skønneste weekend 😊❤️❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for din kommentar, den opbakning og alle de søde beskeder, jeg har fået de sidste par dage, er guld værd.

   Er endda blevet kontakt af et andet forlag i dag, som gerne vil ha min ærlige mening om en bog.. Skønt at der stadig er så mange der sætter pris på ærlighed..

   Jeg kan kun grine af deres latterlige ord og har valgt at jeg ikke gider bruge min tid på dem. Jeg er ikke typen der blokere folk eller sletter negative kommentarer. Det er jo for nemt, kun at ha medløbere på sin fb side og fjerne alle der har en anden mening end en selv.

   Håber du har haft en dejlig weekend og får en god start på den nye uge. Knus Jeanette <3

   Slet
 19. Lad mig starte med at sige, at en sag (i mine øjne) ALTID skal ses fra to sider.
  SELVFØLGELIG skal der være rummelighed til at du som blogger kan skrive en ærlig og personlig anmeldelse af en bog uanset om den er positiv eller negativ. Vigtigst af alt er her dog at være så saglig som muligt og holde sig til en god tone. Det er i min optik OK at gå til grænsen og være skarp uden dog at være ondskarpsfuld (husk at behandle andre som man selv vil behandles - dén fungerer stadig ;-)). Jeg har læst de to af dagbøgerne og syntes godt om <3
  Du er i din FULDE ret �� at anmelde at du synes at tonen i dénne her bog simpelthen er blevet FOR negativ. Jeg synes dog, at det bliver FOR personligt, når du går ind og kommenterer på hvordan forfatteren lever (eller måske i følge dig ikke forstår at leve sit liv). Hvis du forstår? Altså dér hvor du blander dit liv ind i det...
  Jeg har IKKE Facebook, så jeg er befriet for at kunne følge med i mange ting (fnis ;-p).Derfor har jeg heller ikke kunnet se JVH's reaktion på din anmeldelse. Jeg har KUN kunnet læse mig til, at den vist har været "noget" grov...!?
  Det er i mine øjne ALDRIG OK! Tonen på de sociale midler er nødt til at foregå på et vist niveau, vi er for Sørensen voksne mennesker :-)
  Jeg synes specielt, at man som kendt skal vise sig et godt forbillede mens vi andre selvfølgelig også skal bakke op og opføre os anstændige.
  Derudover vil jeg igen og igen henlede opmærksomheden på den så dejlige pyt-knap. Der er IKKE gå noget af nogen for lige at huske at benytte den bare engang imellem...!
  Nå, men bliv endelig ved med at anmelde, det er der brug for ;-)
  Jeg vil gerne smide et lod trækningen til bogen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er godt klar over at jeg går til grænsen med min anmeldelse, men som jeg skriver, så synes jeg bogen ligger op til det.

   Når jeg vælger at blande min egen person, ind i en anmeldelse er det fordi jeg her på bloggen, prøver på at bryde tabuer.. Jeg vil gerne vise at der faktisk er en vej og at livet også har sine gode sider. Igen fordi jeg føler at bogen ligger op til det..

   Jeg vidste godt der ville kommen en reaktion og var 120% klar til den, da jeg delte dette indlæg. Og egentlig tror jeg, der var kommet en reaktion, uanset om jeg havde skrevet anmeldelse lidt anderledes eller om jeg havde tagget forfatteren eller ej.. men sket er sket.. Jeg er videre og er bare glad for at der er såå mange, som bakker op og synes det er vigtig med ærlighed.

   Hvis forfatteren har lyst til at slette og blokkere alle, som ikke synes det samme som hende, lyve og svine mig til, i et døgn eller to, så er hun mere end velkommen til det. Jeg har ikke mistet noget ved det, ud over mit syn på hende som person. Jeg går ud fra det er hendes måde at sælge bøger på..

   Tak fordi du kiggede forbi bloggen og kom med en så fin og ærlig kommentar.. Det sætter jeg oprigtig pris på..

   For at deltage i min giveaway skal du huske skrive dit navn og mail.

   Knus Jeanette. <3

   Slet