google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Hmm fridag, men voksen-praktisk.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. juli 2013

Hmm fridag, men voksen-praktisk.

Ferien er forbi og vi har nu hverdag igen. Mandag er altid min fridag, men da jeg stod op i dag, havde jeg uro i kroppen, kunne ikke bare ligge på sofaen, som jeg egentlig havde lovet mig selv. Havde også regnet med at det ville være dårligt vejr i dag, men nej.. Det var kanon vejr. Jeg elsker sommer og sol, men kan mærke at kroppen, skal ned i gear og skal næsten tvinge mig selv til at slappe af pt. Så min første fridag gik med en masse huslige ting og fik også vasket Randi's betræk. (Randi er sofaen).

Jeg var også på vægten til morges, noget jeg har prøvet at undgå i en måned. Jeg synes jeg har været fornuft, men var alligevel lidt nervøs. Havde dog kun taget 100 gram på, så jeg er meget tilfreds. Nu er jeg tilbage til de sunde rutiner og forhåbentlig, kan jeg slæbe mig selv ind og træne igen fra næste uge. Alt i alt har dagen været okay, jeg skal bare blive ved med at tvinge mig selv ned i et roligere tempo. 


 Synes selv jeg har verden smukkeste blomster lige nu. Især mine Hawaii blomster. Jeg er så fascineret af dem og kan slet ikke få nok af at kigge på dem. Elsker blomster.

Håber i alle sammen har haft en dejlig mandag. 

2 kommentarer:

 1. Det er også en rigtig pæn blomst - dejligt med flotte blomster i huset :)

  www.itsmypassions.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din besked.. elsker når nogen skriver på bloggen.. :D

   Slet