google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Uroen i mig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. juli 2013

Uroen i mig.

Klokken er nu 02.05 og jeg er stadig ikke kravlet i seng. Jeg sad lige og ordnede nogle ting og så fløj tiden pludselig fra mig. Det er nu en meget normalt ting i mit liv. Så tænker i nok: Jeanette hvorfor sidder du så her, ved pc'en og blogger. Ja fordi jeg lige synes jeg skulle ha nogle ting ud af kroppen, inden jeg springer i seng.

Ferien er slut og det har været hverdag i to dage nu. Egentlig er det super dejligt, men samtidig har jeg så enormt meget uro i min krop. Jeg har virkelig svært ved at styre det og kommer lidt i konflikt med mig selv. Hele min krop er klar til at lave noget, men samtidig ved jeg at jeg lige nu, skal passe enormt meget på. Jeg skal ned i gear igen og det er ikke let, når mine tanker hele tiden siger: Du kunne jo også liiiige.. Nej Jeanette, stop dig selv. Fortsætter med: Ja, men jeg skal i hvertfald lige huske, sådan, sådan og sådan. Nej Nej Nej.. Du skal slappe af og finde ro, BASTA.

Har nok nævnt det før, men noget af det vigtigste ved min sygdom, er at jeg skal ha kontrollen, eller føler jeg skal ha kontrollen. I nogen tilfælde er det en god ting og andre gange er det dybt udmattende. Derfor er afslapning super vigtigt for mig. Hvis jeg ikke husker mig selv på at komme ned i gear engang imellem, så køre toget fra mig og så ender jeg helt nede på bunden af havet. Det kommer der bestemt intet godt ud af, så jeg skal helst nå at stoppet toget, inden det er for sent. Det er derfor jeg i disse dage, tvinger mig selv til at slappe så meget af som muligt.  

Jeg får hele tiden tanker i disse dage. Jeg tænker på fremtiden, på ting jeg gerne vil og ting jeg forhåbentligt en eller anden dag kan. I dag har jeg egentlig været ret misundelig på alle dem som skal starte uddannelse. Jeg ved at jeg ikke selv kan tage en uddannelse og ved ikke om jeg nogen sinde kommer til det, men håbet er der. Hvis bare jeg kunne finde et arbejde der passede til mig en dag, så tror jeg at jeg er mere end tilfreds. Jeg er kommet sååå enormt langt og rejsen er bestemt ikke slut endnu. Jeg vil så mange ting og jeg er sikker på at jeg nok skal nå langt.. Det vil bare tage mig længere tid, end for almindelige mennesker. Jeg vil måske aldrig bliver en fancy direktør, men jeg skal nok finde på et eller andet, som jeg kan og som jeg vil være glad for. Det er vel det vigtigste.

Nu vil jeg stoppe mig selv igen, selv om der er mange mange flere tanker, men klokken er mange og jeg bliver nød til at sove. Nat Nat derude.. Håber i ligger og sover dejligt. :)

3 kommentarer:

 1. No rest for the Wicked.
  Håber du fik sovet godt, men det er egentlig et sjovt gennemgående problem.
  Jeg synes så det er endnu sjovere, at jeg lige scollede ned for at skrive denne kommentar og den overskrift der nu står øverst ude til højre hedder "Kan ikke nå alt".

  Men du ved det jo godt, ligesom jeg selv ved det, og vi bliver til tid og evighed ved med at prøve. Lige indtil vi opdager hvad vi laver og skal til at "stoppe toget".
  God vind med at fange rutinen igen :)

  SvarSlet
 2. Ah, konflikten når kroppen ikke ved hvad der er bedst for den selv. Som når man er ved at få ondt i maven af for meget sukker, men liige skal have et stykke til. Eller ej, det er nok mest sådan jeg har det. Håber du fandt så meget ro at du kunne sove :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
 3. Svar: True, men det er nu også længe siden jeg var der sidst, udover Wolverine altså. Det var Troldmanddm fra Oz dengang den var der. Engang i marts mener jeg... Det var min fødselsdagsgave til mine søskende

  SvarSlet