google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Livsglæde af top kvalitet.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. oktober 2013

Livsglæde af top kvalitet.

Jeg har bare haft en af de aller bedste dage længe. Sidder her en ganske almindelig tirsdag aften, med en krop der er helt afslappet og fylde med livsglæde. Kan mærke at dagen i dag, har fået min krop til at smile inden i og det er mere end vidunderligt. Elsker det.

I dag har jeg været en tur rundt om Langesø, sammen med min søde svigerinde og min alt for dejlige lille nevø. Det at kunne nyde naturen i dejligt vejr, snakke med svigerinden og se min dejlige nevø, er bare så fantastisk. Ville gerne vise jer min nevø, da han bare er alt for lækker, men han er ikke helt klar til internettet endnu, så i må nøjes med et smukt billede af Langesø.


Efter turen rundt om søen, blev vi enige om at min Mor, sikker ville blive glad for et overraskelses besøg af os alle 3. Vi nåede kun lige ind af døren, før hun fik overtaget lille manden og det er så vidunderligt at se, hvor glad hun er for at være Farmor. Imens kunne vi lige få et stykke mad og snakke lidt mere. Eftermiddagen fløj hurtig forbi og pludselig var klokken mange. Man glemmer virkelig bare tid og sted, når man er i så godt selskab og samtidig, kan få lov til at sidde, med sin lille skønne nevø i sine arme. Er en meget stolt Faster, hvis i ikke lige havde opdaget det imellem linjerne.

Disse dage sætter jeg virkelig stor pris på og det betyder at mit humør, vender på en tallerken.
Det er livsglæde af top kvalitet og super sundt for mig. Tak for en skøn dag til jer alle samme og tak til min fantastiske kæreste, for at lave en super lækker Lasagne til mig, da jeg kom hjem. Mums.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar