google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Random facts.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. oktober 2013

Random facts.

Jeg så at Gulde havde lavet et indlæg, hvor hun skriver lidt facts om sig selv. Hun opfordrede andre til at gøre det samme så det vil jeg prøve. Hendes indlæg kan ses her - Gulde-facts you may og may not know

Her kommer lidt helt tilfældige facts om mig.

1: Jeg elsker virkelig at se film og ser gerne nogle stykker hver uge. Det er en god måde for mig at få slappet af på og samtidig får det mine tanker lidt på afstand, så bruger det engang imellem som terapi. Dog overvejer jeg lidt om min DVD samling skal sælges, vil helst se film jeg ikke har set før. Har ikke set film fra samlingen i over 2 år tror jeg.

2: Jeg har morgen og aften oprydnings ritualer. Jeg bruger ca 15-30 min både morgen og aften på at lave lidt huslige ting. Jeg er ikke god til rod, det skaber hurtig stress i tankerne. 

3: Som de fleste ved at jeg førtidspensionist. Det var og er en nødvendighed for mig lige nu. Jeg har ingen intension om at jeg skal være det resten af livet, men heller ingen ide om, hvordan min fremtid ser ud. Jeg har et stort ønske om at få noget andet at bo i, få børn med kæresten og en dag finde et job, som passer til mig.

4: Jeg har rigtig svært ved at sige nej, hvis nogen spørger mig direkte, om jeg kan hjælpe. Så ofre jeg tit alle kræfter og så må jeg bagefter betale prisen, for at genvinde lidt energi. Er dog blevet bedre til at udsætte mine løfter. Øver mig i at sige, det må vi lige finde ud af.. Hvis jeg vil opnå mine fremtidsplaner, skal jeg helst ha skaffet mig så meget ro af jeg får mere overskud og det giver samtidig mere plads til nye ting.

5: Jeg er et meget følsomt menneske. Ikke fordi jeg bare har let til tåre, men fordi alle følelser, hele tiden sidder lige under huden. Folk der kender mig ved at jeg ikke har noget imod at græde foran andre. Jeg har heller ikke noget imod at vise, hvis jeg er rigtig glad eller hvis jeg er rigtig gal. Nogen gange viser jeg nok for mange følelser og andre gange måske for lidt.

6: Jeg har været Au Pair i Holland da jeg var yngre. Jeg boede ved en Hollandsk familie og skulle faktisk ha været der i 1 år, men sådan gik det ikke. Jeg valgte at trække mig efter ca ½ års tid. Der var for mange forventninger og samtidig regler jeg ikke kunne leve op til. Det er en lidt længere historie, men kan være vi lige skal tage den en anden dag. Oplevelsen var dog rigtig god og jeg er virkelig glad for jeg prøvede det. Det udviklede mig rigtig meget.

7: Veninde fnider er noget jeg holder mig ret langt fra. Det har også kostet et par veninder. Jeg gider ikke drama, vil faktisk langt hellere drikke nogle øl med et par kammerater.

8: Jeg fortryder rigtig mange ting fra mine Teenage år. Jeg var snot forvirret og ville prøve alle grænser af. Heldigvis er jeg blevet klogere og har virkelig lært en masse om livet og mig selv.

9: Min yndlings-mad er et stykke frisk rugbrød med spegepølse, ny kartofler, mayo og purløg eller et stykke groft franskbrød med rygeost salat. Det kan jeg leve af i perioder.

10: Jeg elsker børn. Mit hjem har altid været åben for børn og jeg har tit haft nogen på ferie eller weekend. Glæder mig enormt meget til det bliver min egen tur til at være mor en dag.

Ja det var så mine 10 facts, men kunne sagtens ha skrevet mange mange flere på. Kunne være hyggeligt hvis andre evt også ville skrive et par facts om sig selv. Smid mig evt et en kommentar og et link, hvis du hopper med på legen.. :P

6 kommentarer:

 1. Fedt at du også fik skrevet - og et godt hyggelæsnings indlæg. Det meste af det var nyt for mig, og synes faktisk det er en dejlig letfordøjelig måde at lærer ludt nyt på :)

  // Janni aka Gulde gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige da jeg skulle igang, synes jeg det var lidt svært, for hvor meget og hvor lidt skal man lige skrive. Men efter de to første blev det faktisk ret let og da jeg var nået til 10 havde jeg svært ved at stoppe.. kunne sagtens ha skrevet mange mange flere... Som du siger så er det god hyggelæsning og en god måde at lære lidt om hinanden på.. :D

   Slet
 2. Kunne være jeg skulle gøre det samme... For at blogge om lidt andet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg helt bestemt du skal prøve.. Glæder mig meget til at se.. <3

   Slet
  2. Sådan :) så er mit også skrevet :) Faktisk meget sjovt når man først er i gang :)

   Slet
  3. Cool.. vil da tjekke det med det samme.. Det er nemlig rigtig sjovt.. :P

   Slet