google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Mon sms'er forsvinder en dag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. oktober 2013

Mon sms'er forsvinder en dag.

Da jeg var teenager fik jeg ufattelig mange sms'er. Jeg skrev rigtig mange selv og fik også mange igen. Når jeg tænker tilbage, var det skide hyggeligt, men de sms'er var for det meste ret ligegyldige. Dog var den kontakt rigtig vigtig for mig dengang. I dag får jeg flest smser fra kæresten. De er vidunderlige. Tror jeg i dag ialt får ca 0-5 sms'er på en dag. Det er virkelig ingen ting i forhold til da jeg var yngre. Det kunne jeg hurtig får 100 på en dag. Jeg savner engang imellem at sms'er lidt mere, men de smser jeg får i dag, betyder meget mere for mig, end de ligegyldige jeg nogen gange fik som teenager. I dag har vi jo mulighed for at smide beskeder alle steder, så gad vide om sms'er en dag helt forsvinder?

  Kunne været sjovt at høre jeres syn på sms'ernes fremtid og hvor meget du bruger det?

9 kommentarer:

 1. Mon ikke det er fordi vi bliver ældre, og evt.fordi man får mere at se til end "dengang"? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, måske.. Jeg tænker også lidt at det måske er fordi jeg ikke har så mange "bekendte" mere. :D
   Da jeg blev syg mistede jeg mange venner og stort at alle mine bekendte røg også i svinget. Der er ikke mange tilbage. Men som nævnt, så er de sms'er jeg får i dag også meget mere værd.. <3

   Slet
 2. Tror måske det har lidt at gøre med det er så nemt at kommunikere gennem fx twitter og facebook... Når jeg har det skidt, er det ikke altid jeg gider tjekke de sociale medier, men svarer stort set altid på en sms.
  Jeg elsker at få sms'er og jeg benytter det stadig en del - dog heller ikke så meget som jeg gjorde tidligere. Men en sms er nu mere personlig end en twitter eller facebook status.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt klart mere personligt med sms'er og faktisk også mere direkte på en eller anden måde. Jeg har også dage hvor jeg ikke rigtig kan overskue at tænde for min pc, men min mobil har jeg altid tæt på.. men der bruger jeg også alle de sociale medier. :P

   Slet
 3. Sms bruger jeg rigtig meget. Ligesom Mette svarer jeg næsten altid på en sms. Jeg kan lettere overskue sms, og der kan gå lang tid imellem, at jeg logger på Facebook eller Skype - de andre medier er jeg stadig for gammeldags til at bruge :-)

  SvarSlet
 4. Jeg bruger stadig min mobil og SMS-funktionen, måske fordi jeg er en af de få (ret mig hvis jeg tager fejl) stædige, der stadig insistere på at blot fordi noget er skrevet på facebook, er det ikke énsbetydende med at folk får det set. Jeg tjekker ikke altid min facebook - faktisk ret sjældent, og kun de notifikationer der er. Men jeg tjekker min mobil. I min verden er det også mere personligt med en sms, end en besked på et socialt medie. Og mere privat i øvrigt :)

  De fleste af mine SMS'er er dog nok stadig fra/til min Emil :3

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert mere personlig med sms'er og jeg kan rigtig godt li sms'er men synes stadig ikke det er som før.. Den gang hvor der ikke var sociale medier. men som jeg skriver så betyder de sms'er jeg får meget mere..

   Slet
 5. Jeg tror aldrig at sms forsvinder helt men at det måske ændre sig til en anden form.

  Men jeg har dog aldrig fået mange sms'er. Jeg tror aldrig jeg har sendt og modtaget så mange sms om måneden som jeg gjorde da jeg var "ung".

  SvarSlet