google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En spontan dag mere.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. oktober 2013

En spontan dag mere.

Da jeg stod op i dag, var min tanke faktisk at jeg nok bare, skulle gå lidt i hi på sofaen. Tænke at jeg derfor ville starte med et godt karbad, lidt morgenmad og så ind på sofaen. Det gik faktisk også efter planen, indtil jeg satte mig i sofaen.. Så fik jeg pludselig en sms fra min mor. Hun spurgte om jeg ville med en tur ud i enoflora og kigge lidt. Det er et gartneri, hvor der også har en hel passe andet. De har stort set alt, blomster, planter, krukker, vaser, brugskunst, pynt til alle højtider og ting til alle dekorationer.

Så jeg hoppede hurtig i noget mere tøj og kørte over til mig mor. Vi sad lige og snakkede lidt, inden vi tog afsted. Hvis der er noget mig og min Mor er gode til, så er det at snakke. Nogen gange snakker vi også alt for meget. Mit forhold til min Mor bliver bedre og bedre, og det gør mig virkelig glad. Jeg ved seriøst ikke, hvad jeg skulle gøre uden hende, hun er der altid for mig.

Vi kom afsted og det var super hyggeligt, hun forærede mig også 4 lyng planter. Lækkert.. Det er lige hvad jeg trænger til, nu hvor vi smed alle de døde sommerplanter ud i sidste uge.


Jeg fik ikke lige plantet dem i dag, men det skal jeg i morgen og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg glæder mig så meget til jeg en dag, får min egen have, det er virkelig en af mine store drømme.

Jeg var faktisk også så heldig at min Mor mente at jeg skulle ha de sidste Geoginer, i hende have. Hun klippede en fin buket til mig, jeg kunne tage med hjem. Lidt synd at hovederne på blomsterne er så tunge at de vender hovedet lidt ned af, når du jeg står klar med kameraet. Den er bare så meget smukkere end billedet viser.


Pludselig var dagen gået og jeg måtte hjem til min skønne kæreste. Vi biksede hurtig noget wok mad sammen, fik spist og så har den ellers bare stået på afslapning. Synes jeg er rigtig brugt her til aften, men der sker også enormt mange ting i mit liv lige nu. Jeg prøver takle det på den bedste måde jeg kan og prøver virkelig at gøre de rigtige ting. De rigtig ting for mig og de mennesker jeg holder af. De sidste par dage har været ret spontane og det elsker jeg bare. Jeg er også blevet rigtig god til bare at springe ud i det.

Nu vil jeg se lidt ligegyldig tv og prøve at slukke lidt for tankerne. I morgen er der en ny dag og ingen ved, hvad den bringer mig. Jeg lader mig overraske. <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar