google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Juicer fra Netto.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. januar 2015

Juicer fra Netto.


Jeg har længe overvejet, om vi skulle købe sådan en juicer, men når man ikke er sikker, så synes jeg altså at 800 kr er rigtig mange penge, for en rigtig juicer. Jeg har derfor holdt øje med om der kom nogen på tilbud. I går fandt jeg så denne i Netto til kun 199 kr. Søren og jeg blev enige om at splejse om den. Da vi pakkede den op var det dog ret tydeligt at den havde været prøvet før. Den var fedtet ind i saft. Jeg skrev derfor til netto at det ikke er okay at sælge en brugt maskine uden at oplyse mig om det. De vil sende mig et gavekort på 100kr, så det er vel okay. Det virker lidt som en let udvej for dem, de vil ikke rigtig sige om det er rigtig eller forkert, men beklager. Jeg er tilfreds og glæder mig til vi i weekenden, skal lave en masse juice.

Kan du li Juice og hvad er din yndlings sammensætning at frugt og grønt?

14 kommentarer:

 1. Jeg elsker juice, jeg er især vild med en spinat, æble og ingefær juice (den er fra en cafe). Jeg laver dem dog ikke.
  Men det er godt nok træls at den har været brugt før.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at prøve en masse varianter af.. vi skal lave masser af juice her i weekenden.

   Ja det er ikk okay at de sælger mig en brugt, men vi har testet den og den virker okay til pengene. Samtidig fylder den ikke så meget som mange af de andre, så det er okay..

   Knus <3

   Slet
 2. Det er da også noget af en oplevelse at finde den brugt. Det svarer jo til at få serveret en bøf der er taget en bid af o_O

  Men jeg er helt sikkert blevet gladere for juice de seneste år. Da jeg var lille var juice noget der hang sammen med sygdom, fordi det skulle være godt for maven eller sådan noget, så mine associationer til juice var opkast. Ergo, jeg fik det dårligt af at drikke det, og havde også dårlige oplevelser med mavesyren.. I de senere år er jeg dog som sagt blevet gladere for det. Dog har vi ikke megen mulighed for at lave andet end appelsin-juice herhjemme, da vi kun har en saft-presser-tingest. Ellers er der købe-juice for resten, og det er jo mere sukker end det er saft ^^" Men det smager godt :P

  På den anden side har jeg hørt at man kan lave det i en blender, så det kan være jeg vil prøve det end dag. For jeg er heller ikke klar til at kaste xxx-kroner efter en juicer som jeg ikke ved hvor meget vi kommer til at bruge (og som potentielt er brugt?)

  Det bliver spændende at se hvad du/I finder på :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv om jeg kunne se den havde været brugt, så tror jeg kun den har været testet.. Den så faktisk rigtig fin ud, var bare fedtet.. men de sender mig et gavekort, så det er okay..

   Ja købejuice er fuld af sukker, jeg har engang læst at der er ca 14 sukkerknalder i et stor glas.. Det skal jeg holde mig fra.. Er faktisk heller ikke så tosset med det mere som jeg var førhen, synes virkelig det er for sødt..

   Kunne være sjovt at se dig prøve med blenderen.. do it.. ha ha..

   Knus <3

   Slet
 3. Jeg kan slet ikke få ind i hovedet, at Netto har taget en maskine tilbage - og ikke tjekket, om den er i orden. Det er groft sjusk fra forretningens side.

  Men ok - du fik en billig maskine - og friskpresset juice smager vidunderligt. Jeg elsker især gulerod og appelsin sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Deres undkyldning var at den kunne være kommet fra en anden butik.. Det er jo at frasige sig alt ansvar.. men jeg gider ikke diskutere med dem.. De sender et gavekort og maskinen ser ny ud, den var bare fedtet.. nogen har nok kun testet den, men altså...

   Jeg tror også jeg skal ha lavet noget med gulerod og appelsin i weekenden..

   Knus <3

   Slet
 4. Det var godt at du fandt ud af det, også selv om det måske var lidt billigt sluppet fra deres side af. Jeg har selv en maskine. Men jeg bruger den ikke rigtig, for jeg synes at der er for meget opvask.

  Hvis du vil prøve nogle fede opskrifter skulle du prøve de her: https://laesehestendks.wordpress.com/2014/04/10/juice-aften/ De er super gode. Specielt de to første. Den sidste er god, hvis man er syg :P

  Jeg håber at i bliver glad for jeres maskine, og kom endelig med nogle opskrifter, hvis i prøver nogle gode nogle :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Søren og jeg skyller maskinen af med det samme inden vi drikker juicen, så er det lettets.. og man kan jo sagtens lave en stor portion af gangen og stille i en flaske i køleskabet, så der er til flere gange.. :P

   Har tjekket dit opskrifter, jeg er dog ikke selv tosset med ingefær.. :P

   Vi har i dag lavet en juice med appelsin, pære, æble og kiwi og mums den smagte syg godt. Det kunne jeg godt blive lidt afhængig af.. har delt det på bloggen.. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Det lyder meget smart :) Jeg kan se at vi nogle lunde har den samme form for maskine :) Jeg troede kun at det kunne holde sig til en dag. Men det er fedt at man kan gemme det. Har selv fundet min maskine og juice bøger frem. For nu vil jeg også i gang med at lave nogle :D

   Jeg har godt set den på din blog og instagram. Den lyder virkelig lækker. Tror at jeg skal prøve at lave den i morgen :)

   Kram <3

   Slet
  3. Det kan nok ikke holde sig i lang tid i køleskabet, men en dag eller to kan det sagtens.. Tror dog det smager aller bedst når det er helt frisk og med et par isterninger i.

   Glæder mig da til at høre om du får lavet lidt juice igen.

   Knus <3

   Slet
 5. Vi har en anden juice maskine, men har ikke fået eksperimenteret så meget med forskellige opskrifter. (Selvom vi har en umiddelbart god opskriftsbog)

  Jeg sidder faktisk lige nu og drikker friskpresset appelsin (hvilket jeg ELSKER!<3)
  Ellers er jeg også vild med ren æblesaft. Og appelsin blandet med æble.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fandt faktisk også en opskrift bog med juice og smoothies men det er som om jeg har lettere ved bare at bruge de frugter som vi har og som alligevel skal bruges.

   Vi har i dag lave et juice med appelsin, æble, pære og kiwi.. mums det var lækkert.. :P

   Knus <3

   Slet
  2. Det er en god idé at bruge det man har, hvis man tænker at det passer godt sammen :)

   Det lyder lækkert! Kommer der meget saft ud af en pære?

   Slet
  3. Jeg er ikke glad for madspild så det er med at få brugt op.. :D

   Ja det synes jeg faktisk, men det var også en ret moden pære.. :P

   Slet