google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: 24 Hour Read-A-Thon 2017 - Opdateres.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. april 2017

24 Hour Read-A-Thon 2017 - Opdateres.


Så nærmer klokken sig 14 og som altid, stresser jeg her til sidst. Synes virkelig jeg havde forberedt mig så godt jeg kunne, men alligevel er der 1000 ting jeg lige vil nå, inden det går løs. Dette indlæg vil jeg opdatere løbende, de næste 24 timer.

Vi startede dagen med at spise nybagte grovboller og så var det tid til et lækkert karbad. Så fik jeg tømt opvasker, ordnet lidt vasketøj, fundet min bog frem, redt seng, rystet puder, lavet dip osv.. Jeg tænkte hele tiden: Jeg er jo i god tid. Så jeg kunne jo lige ordne mine negle og 1.2.3.. så var tiden løbet fra mig. Men nu sidder jeg i sofaen og er klar. Har lige spist et par pizzasnegle og har fundet lidt kold saft frem. Så nu skal jeg bare lige ha udgivet dette indlæg og så skal der læses.. Tak til alle dem, der deltog i min *Readathon Tag*, det er så hyggeligt når nogen vil være med. Håber i alle sammen får et helt fantastisk læsedøgn.


 KL:14.00: Så er vi igang, eller jeg sidder og svare på kommentarer på bloggen, men om 5 min går jeg igang med at læse..

KL: 15.38: Det her er så typisk mig og det sker hver gang. Jeg er nød til at ha en lur.

KL: 17: 19: Så er jeg vågen igen. Har sovet i ca 1 time og 20 minutter og nu er jeg ved at være klar til at fortsætte. Er så heldig at jeg har forstrykket noget i min højre skulder i morgens, så har lige taget et par piller og så må vi se, hvad den siger til at håndtere en bog i 24 timer. 

KL: 18.45: Planen var at Søren skulle lave aftensmad, men han så virkelig helt opgivende ud og han har jo også weekend. Så i stedet for at sætte ham til at handle og lave noget, han alligevel ikke gad spise, foreslog jeg ham at vi droppede det. Jeg vil hellere ha en glad kæreste. Så han hentede takeaway fra det lokale Pizzaria. Jeg fik en kæmpe Kebabmix og kunne ikke engang spise op. Imens vi spiste, så vi også lige et afsnit af Prison Break, vi er nemlig igang med at se dem alle helt forfra. :D


KL: 19.55: Har svaret kommentarer på bloggen og selv tjekket et par andre blogs ud. Det er altså bare hyggeligt at følge hinanden under et Readathon og tak til jer der kigger forbi her. Nu vil jeg tilbage til min bog. Skal også lige ha snappe min aller bedste Readathon Snap Buddy Marie. Hun må snart være færdig med at sove.. ha ha..


KL: 00.50: Pause... Nu er det tid til at lufte ud, strække ben, snappe og finde snacks. Elsker mine regnbue tå sokker og de er perfekt til Readathon :D


KL: 00:58 Kristine sender mig en snap af sine bryster og kalder dem snacks.. :P

KL: 01.35: Så er Pausen slut og jeg vil kaste mig ud i dagens slutspurt. Håber jeg lige kan læse et par kapitler mere, inden jeg går helt kold og må i seng, men ellers ses vi i morgen igen. Nat Nat..

KL: 08.45: Jeg har kun fået 3½ times søvn, aner ikke hvorfor jeg er vågen nu, men prøver alligevel at læse lidt.

KL: 10.45: Fik kun læst i en lille times tid, så faldt jeg i søvn igen og fik ca en time på øjet. Nu er det tid til morgenmad og en kop te og så vil jeg prøve om jeg kan få min bog læst færdig. Synes godt nok jeg er træt og min skulder gør nas. Det gode er dog at jeg virkelig hygger mig, med dette Readathon og bogen er virkelig god. Har ventet såå længe på at læse den og jer er positivt overrasket.


Kl:13.55: Jeg nåede lige at blive færdig med bogen og sikke en skøn historie. Jeg nåede kun at læse en bog, men det er jeg selv ret tilfreds med. Jeg læser ikke særlig hurtig, men har virkelig nydt hver en side i bogen. Det har været et super hyggeligt læsedøgn og nu skal jeg lige en tur rundt og se de andre bloggeres indlæg og så er det vidst tid til et bad. Resten af dagen, står bare på afslapning og hygge med kæresten. Måske skal vi se en film og nyde nogen af de snacks, jeg ikke fik smagt i går. Det var faktisk begrænset hvad jeg fik at snacks, var simpelthen alt for mæt efter den kebabmix. Vi har heller ikke fået spist vores små jordbærkager endnu. Håber alle der har været med til dette Readathon, har hygget sig lige så meget som mig. Og tak til alle der har fulgt med i mit læse maraton, håber i får en fantastisk søndag og en kanon start på den nye uge.. :D *Over and Out*


Hvis du kunne tænke dig at deltage i et Readathon, så kommer det igen til efteråret. Vi har en dansk gruppe på Facebook, som du finder her - 24H Readathon.


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

39 kommentarer:

 1. Glæder mig til at følge med :) Når jeg nu ikke selv kan deltage, så føler jeg mig alligevel som en del af det når jeg læser lidt med rundt omkring :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hyggeligt at du har lyst til at følge med søde..
   Ærgerligt at du ikke selv kan deltage, det kunne være såå hyggeligt.

   Håber du får en dejlig weekend..

   Knus <3

   Slet
 2. Fedt du nåede det til tiden, selvom du endte med at have en masse, du skulle nå inden. Men sådan synes jeg næsten også altid det er? Jeg er i hvert fald sjældent helt klar kl. 14.00, selvom jeg starter i god tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der sker så det som altid sker for mig.. Jeg blev hurtig træt og måtte snuppe mig en lur.. Ha Ha.. men nu er det overstået og jeg er igen klar til at læse :D

   Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der altid ender med at stresset i sidste øjeblik.. ha ha

   Knus <3

   Slet
  2. Det lyder altså også ret lækkert at starte ud med en lur :)

   Slet
  3. Kebabmix lyder som en ret god erstatning for at skulle i gang med lave aftensmad selv. Det gav jo bare bedre tid til læsning, og det skal man altså ikke kimse af :)

   Slet
  4. Den smagte godt og jeg havde en glad kæreste.. Så kan det vidste ikke blive bedre.. :D Så må jeg træne lidt extra i den nye uge. :D

   Slet
  5. Ja, der er ikke andet for. Og hvis ikke man skal fejre readathon lidt, hvornår skal man så? Jeg håber forresten, at din læsning går godt? :)

   Slet
  6. Jeg læser ikke særlig hurtig, men synes selv det går okay. Jeg håber bare at jeg bliver færdig med den bog jeg er igang med.. Jeg øver mig jo stadig i at læse, men hygger mig med bogen. Den er god.. :D

   Slet
  7. Fedt du nåede den! Og det vigtigste er jo heldigvis heller ikke, hvor meget man får læst, men at man hygger sig i mens :)

   Slet
  8. Du har helt ret.. Jeg er også med for hyggen og er selv godt tilfreds med det jeg nåede..

   Knus <3

   Slet
 3. God læselyst! Jeg er spændt på, hvad du synes om Skrøbelig skønhed.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak søde, håber sådan at jeg når at læse i den, men nu må vi se. jeg er ikke lige den hurtigste..

   Rigtig god læselyst til dig også..

   Knus <3

   Slet
 4. Haha, jeg måtte også halvejs tage mig en lur midt i bogen. Utroligt så søvnig man pludseligt kan blive. Jeg lukkede øjenene på et par sider, og det undre mig altid når der går et par minutter før jeg opdager det, fordi mit hovede bare selv digter videre på fortællingen :P

  Jeg prøvede det også engang i dansk med en særlig kedelig påtvunget bog, som pludselig begyndte at blive spændende... That is, indtil jeg vågnede up igen, ups xD

  // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk doing Readathon 17:48

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved at den lur altid kommer i starten, så det er bare med at få den overstået, så man er frisk til resten af ture.. ha ha..

   Det er for sjovt at din hjerne digter videre.. ha ha..

   Håber du får et fantastik læsedøgn..

   Knus <3

   Slet
 5. Hvis jeg har fri til det næste år, så vil jeg gerne være med :)
  Måske vi to skal snakke om at stikke af et døgn <3

  God fornøjelse, Sødeste :-*

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der to gange om året, så næste gang er til efteråret, mener det er i Oktober.. Kunne være mega hyggeligt at stikke af sammen med dig.

   Mange tak søde... God Weekend..

   Knus <3

   Slet
 6. Jeg håber, at du får et skønt læsedøgn!
  Øv med skulderen - jeg krydser fingre for at pillerne har hjulpet og at du får læst en masse dejligt! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde, det er såå hyggeligt..

   Ja den skulder er træls, men det skal ikke ødelægge mit Readathon. ;D

   Knus <3

   Slet
  2. Det er godt, at du ikke lader den skulder holde dig tilbage!
   Hvor ser det ellers hyggeligt ud hos dig - jeg elsker, at du har lavet hjemmebag. Det vil jeg altså også næste gang! :D

   Slet
  3. Jeg elsker at bage og ved ikke hvorfor, men der skal altid være Pizzasnegle, når der er Readathon. Ville gerne ha bagt en kage, men det kan jeg ikke helt administrer. Så spiser jeg det hele.. ha ha.. Så jeg har købt en enkelt lille kage. Ville ha spist den i går aftes, men var alt for mæt, så den tror jeg at jeg slutter Readathon a med.. :D

   Knus <3

   Slet
  4. Pizzasnegle er jo også totalt oplagt - små og hurtige at spise, men alligevel med lidt mere guf i, end bare en slikskål. Tror, at jeg vil gøre dig kunsten efter til efteråret.

   Dejligt, at du har haft et hyggeligt døgn - det er det dét går ud på. <3

   Slet
  5. Synes tit jeg får kvalme når der går lidt for meget sukker i den. Så er det bedre med lidt pizzasnegle eller evt pølsehorn er også godt.

   Det har virkelig være hyggeligt, jeg er bare træt nu. Prøver tage mig sammen til at gå i bad.. ha ha

   Knus <3

   Slet
 7. Det var da uheldigt. Håber pillerne virker <3
  Fortsat god læselyst :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er noget rod.. Det har hjulpet lidt, men ikke så meget som jeg gerne ville. Det skal dog ikke ødelægge mig readathon.. :D

   God Læselyst til dig også..

   Knus <3

   Slet
  2. Det var dog stadig irriterende. Mit højre håndled er ved at give mig problemer. Har holdt for mange bøger, haha.

   Tak!

   Knus <3

   Slet
  3. Ja den med håndledet plejer også at ramme mig, men så prøver jeg at læne bogen op at en sofahynde eller en pude. Det med min skulder kom da jeg skulle føntørre mit hår i går morges, det er så typisk ikk. Utrolig at en lille bevægelse kan gøre så meget skade.. ;)

   Knus <3

   Slet
  4. Det er vildt hvor meget skade en lille bevægelse kan gøre.
   Jeg er glad for at du nyder din bog :D

   Knus <3

   Slet
  5. Den bog var virkelig god og er glad for at jeg nåede at blive færdig. Men nu skal vi lave lidt andet.. Tror vi skal se en film og slappe af. Synes jeg er godt træt..

   Knus <3

   Slet
  6. Er glad for at bogen var en god oplevelse. Synes det er sejt at du fik færdiggjort den :D
   Se en film lyder også hyggeligt. Fortsat god søndag..

   Knus <3

   Slet
  7. Den var på ca 360 sider, så det er jeg okay tilfreds med. Kunne godt ha læst mere, men det skal også være hyggeligt.. Det er det vigtigste for mig..

   Vi har lige set Guardians of the galaxy, så vi har opfrisket hukommelsen til vi skal se den nye på tirsdag.. :D

   Knus <3

   Slet
 8. Det var så hyggelig!! Specielt med dig som Readathon Snap Buddy :D

  Godt gået at du fik læst en hel bog, nu hvor du havde problemer med skulderen.

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha... Det altid hyggeligt at snappe når der er Readathon..

   Men jeg fik drukket alt for lidt te. Synes jeg havde det varmt, så det blev de kolde drikke denne gang..

   Er godt tilfreds med at jeg fik læst den bog.. Har du læst den??

   Knus <3

   Slet
 9. Det lyder som om du havde et super readathon. Og jeg ville ønske det var mig, der havde jordbærkager til overs! Jeg havde ikke købt helt så mange snacks som sidste år, hvor jeg erfarede jeg er meget lidt sulten om natten, så det gik ret godt op denne gang. Og så ELSKER jeg du startede ud med en lur! Det er god stil :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg virkelig også, tiden gik bare alt for hurtig denne gang.

   Jeg havde shoppet alt alt for meget, men det var godt at ha lidt lækkert tilbage til søndag eftermiddag..

   Det med formiddags luren, det sker bare helt naturligt hver eneste gang. Men kunne så tilgengæld holde mig vågen helt til kl 5 næste morgen.

   Tak for din kommentar..

   Knus <3

   Slet
 10. Det var godt vi kunne udveksle snack-billeder :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha... Det var så sjovt og i var så søde.. :D

   Slet