google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Readathon Tag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. april 2017

Readathon Tag.


Jeg fik lige en spontan ide og dem er man ind imellem, nød til at følge. Synes det kunne være hyggeligt med en *Readathon Tag*, nu vi alligevel bare venter, på det bliver lørdag. Kunne være super hyggeligt, hvis nogen havde lyst til at være med.. :D

Hvor skal du læse henne?
Jeg skal være hjemme i vores lejlighed og regner med at bo på Randi (sofaen), i næsten alle 24 timer. Kan dog være jeg også kravler ind i sengen, hvis jeg ikke kan finde ro.

Har du været med før?
Dette er min fjerde gang og det har virkelig været mega hyggeligt alle gange. Sidste gang startede jeg lidt sent ud, fordi vi var til fødselsdag, men denne gang er jeg med fra starten og helt til slut. 

Læse alene eller sammen med andre?
Jeg synes det kunne være så fedt at tage i sommerhus, med et par blogger og prøve læse sammen, til et Readathon, men denne gang læser jeg alene. Har læst alene, alle de gange jeg har været med. Kæresten plejer dog at være her og han er godt til at lave dejlig aftensmad, til mig. 

Holder du dig vågen i alle 24 timer?
Det er så fjollet, jeg har næsten altid skulle starte ud med en lur. Starter godt ud, men inden der er gået en time bliver jeg så træt. Så skader en lille lur ikke og så kan man virkelig holde sig vågen længe. Plejer også at sove ca 5 timer i løbet af natten.  

Læse mange sider eller være med for hyggen?
Jeg er klart med for hygges skyld. Har jo kun været læser siden 2015 og øver mig stadig. Jeg kunne ikke læse før, fordi mine øjne, ikke ville holde fokus. Læs evt indlægget : Jeg kan faktisk læse igen.

Kom med et gæt på, hvor mange sidder du får læst??
Den første bog, jeg vil læse er *Maya Banks - Endelig Sikker*. Den er på 367 sider og det regner jeg med at jeg godt kan klare. Så mit gæt er at jeg kommer til at læse ca 400 sider. Læser ikke særlig hurtig og som sagt, øver jeg mig stadig.

Hvad glæder du dig mest til?
Synes man bliver ramt af sådan en dejlig ro. Man skal ikke tænke på alt muligt andet, man skal bare læse. Samtidig elsker jeg at være i kontakt med de andre, via de sociale medier. På den måde er det jo som om, vi læser sammen. :D

Hvilke snacks er et *must have* til Readathon?
Pizzasnegle er et must her og jeg plejer også at bage en kage. Problemet med at bage en kage selv, så spiser man også hele kagen. Så i år køber jeg en enkelt lille kage. Derudover vælger jeg det lidt sundere. Grøntsagsstave med dip, frugt, nødder, mørk chokolade og måske skal jeg prøve Cheasy nye mælkis. Synes jeg så de havde fået en med Karamel??

Følger du andre deltager på de sociale medier undervejs?
Jeg plejer at følge dem jeg kender og det plejer at være virkelig hyggeligt. Elsker at bruge både, snapchat, twitter, instagram og så er der en dansk Readathon gruppe på Facebook. Samtidig laver jeg et indlæg, som jeg opdatere undervejs. Det ved jeg at et par andre bloggere også plejer, så der skal jeg også lige kigge lidt med i pauserne. 


https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ https://www.instagram.com/jeakh/ https://twitter.com/Jeakh https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts

14 kommentarer:

 1. Du er så god! <3
  Endnu et helt fantastisk tag - jeg er med :D <3
  http://mitonlinefrirum.blogspot.dk/2017/04/readathon-tag.html

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, tak for din kommentar.. :D
   Det var en ret spontan ide, så det gik lidt hurtig.
   Det er så hyggeligt at du vil være med.. Kigger forbi lige om lidt.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. Fedest!
  Jeg snupper det tag med det samme. Poster dog først i morgen, hvis det er okay? :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Weee... Dejligt at du gerne vil være med..
   Glæder mig til at kære og du deler bare når det passer dig.. :D

   Har du egentlig snapchat?

   Knus <3

   Slet
  2. Ja det har jeg da. Du kan finde mig under mariesen89 :D

   Knus <3

   Slet
  3. Super har tilføjet dig og sendt dig en snap.. ha ha

   Så kan vi snappe lidt under readathon, det er altid hyggeligt.

   Knus <3

   Slet
 3. Så fint søde :D <3 jeg snupper det med det samme, men det vidste du jo godt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt at du vil være med.. :D

   Slet
 4. Hvor er det et hyggeligt tag. God idé! Min besvarelse af det kommer på bloggen i morgen :)

  SvarSlet
 5. Super hyggeligt! I did it too :)

  http://gulde.dk/blog/readathon-tag

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubiii... Hyggeligt at du er med.. <3

   God Læselyst :D

   Knus <3

   Slet