google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Vi pynter op til jul.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. november 2013

Vi pynter op til jul.

Dagen i dag, har jeg brugt samme med min svigerinde og nevø, ude hos min Mormor og Morfar. Min Mormor spurgte for længe siden, om der ikke var nogen der havde lyst til at komme og hjælpe dem med at pynte op til jul, så det var vores mission i dag. Vi lagde dog ud med at hygge med lækker smørrebrød og snak. Fik da også lige hygget lidt, med min lille charmetrold af en nevø. Hans små smil og grin går lige i hjertet. Min Mormor ejer enorme mængder af julepynt og vi fik da det meste af det frem og sat på sin plads. Det sætter virkelig gang i en masse gamle og hyggelige minder fra min barndom, så det har været enormt hyggeligt. Det er samtidig rigtig svært at se ens bedsteforældre bliver ældre, men jeg prøver at nyde den tid vi har og lidt jule hygge, er da en af de bedre ting man kan hjælpe med. Jeg har desværre ikke altid det overskud, jeg godt kunne tænke mig, men når vi ses nyder jeg det, uanset om det koster lidt kræfter på kontoen. Jeg havde egentlig tænkt mig at tage et par billeder af min Mormors jule pynt, da hun har nogle utrolig søde nisser, men i kampens hede, kom jeg totalt fra det og det fortryder jeg da lidt nu, men sådan er det. Tænker at i ikke skal snydes for et hyggeligt jule billede, så har fundet et fra sidste år, hvor jeg havde vundet en stor flot jule-buket til min Mormor.


Nu mangler jeg jo så bare at få pyntet op til jul herhjemme, men tænker at jeg evt kan nå det på Fredag. Først skal jeg lige ha min jule overraskelse til min lille nevø færdig og lørdag skal vi over til min mor, sammen med familien og lave jule dekorationer. Julekort er heller ikke købt endnu, men mon ikke jeg når det hele alligevel, tager en ting af gangen og så går det nok alt sammen.

Er du stesset over at der nu, er under 1 måned til jul??

4 kommentarer:

 1. Hvor ser hun bare sød ud, din mormor :-) Ja, det gør du selvfølgelig også, men det vidste jeg jo. I er søde sammen :-)

  Faktisk er jeg ikke så stresset over, at julen nærmer sig. Jeg har fået købt alle julegaver og føler ikke som sådan, at jeg har noget, jeg skal nå inden den 24. Jeg skal selvfølgelig have pakket gaverne ind, men det synes jeg nu er meget hyggeligt, så den del går jeg faktisk og "gemmer" lidt på, så jeg kan hygge mig med det senere i december ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min Mormor er en fantastisk kvinde og da jeg er hendes eneste pige barnebarn har hende og jeg altid haft et særligt bånd.. Plejer at sige at vi er de mest fantastiske kvinder på jorden.

   Jeg prøver at passe på mig selv i december for jeg har alt for mange forventninger til mig selv.. Der er sååå mange ting jeg gerne vil nå.. Jeg er lidt jule stresset pt, men håber at jeg kan få overstået lidt ting de næste par dage og så falder roen nok over mig igen..

   Slet
 2. Det lyder altså bare dejligt, med dig og din mormor og det bånd, I har.

  Det er godt, at du forsøger at passe på dig selv i december. Håber, du finder lidt ro alligevel <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes jeg kan mærke roen kommer snigende... håber det er rigtig.. :D

   Slet