google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Året 2013 på Bloggen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

31. december 2013

Året 2013 på Bloggen.

Jeg har besluttet at jeg vil lavet to indlæg, om året der er gået. Det ene skal handle om hvad der er sket i 2013 her på bloggen og det andet om mit 2013 ude i det virkelig liv. Dette er det første indlæg og vil handle om bloggen.

Jeg har været blogger siden Maj 2012 og må indrømme at jeg er blevet rigtig glad for det. Jeg kan samtidig også mærke at det på en eller anden måde, er godt for mig. Jeg bruger bloggen til at fortælle om hverdags ting, men også til at fortælle om, hvordan det er at ha en psykisk lidelse og være førtidspensionist. Jeg har ikke sat mig selv nogen mål, med bloggen eller bestemt at det skulle gå i en bestemt retning. Jeg blogger når jeg har lyst og når jeg har noget at sige. Samtidig nyder jeg at kunne kigge tilbage og huske mig selv på, hvordan det nu lige er jeg engang imellem har det eller hvilke fremskridt jeg når.

2013 blev også året, hvor jeg deltog i mit første bloggertræf og var faktisk også medarrangør af det. Det var enormt grænseoverskridende og en kæmpe udfordring for mig, men jeg er virkelig glad for at jeg gjorde det. Det har været super at møde nogen af de andre bloggere, ude i den virkelige verden. Det giver bare en et helt andet billede af, hvem der sidder derude, bag en anden skærm og taster på knapperne.

Noget af det som har gjort mig mest glad ved bloggen, er alle de dejlige kommentarer. Både dem som kommer direkte til mine indlæg, men også alle dem jeg har fået via private beskeder på andre sociale medier. Det er dejligt når andre kan bruge mine til tider, lidt skæve ord og fortolkninger til noget. 1000 Tak for hver eneste besked, det varmer om det halvgamle pensionist-hjerte.

Til sidst vil jeg også gerne rose min skønne familie og omgangskreds, for at kigge med engang imellem. Jeg tror ikke rigtig de altid forstår, hvorfor jeg blogger, men alligevel ved jeg at mange lige lure med og feks min Mor siger ofte: Det ved jeg da godt, har jo luret din blog.. Ha Ha.. Jeg tror nogen gange, det giver dem en lidt bedre forståelse for, hvordan det er at være mig eller hvad jeg render og bruger al den her pensionist-tid til.. 

Mit mest læste indlæg i 2013 er faktisk et indlæg jeg skrev i 2012, men det er samtidig også et af de indlæg jeg selv er mest glad for og det kan læses her - Lynet slog ned.

Tak fordi i kigger med her på bloggen og håber i alle sammen kommer rigtig godt ind i det nye år. Jeg glæder mig til at skrive mange spændende og nye indlæg, i året der kommer. Godt Nytår.


2 kommentarer:

  1. Jeg har det på samme måde med at blogge. Flere ord kan jeg desværre ikke finde frem lige nu - men rigtig godt nytår <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Rigtig Godt Nytår til dig også og kæmpe krammer herfra.. <3

      Slet