google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lejligheden.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. april 2014

Lejligheden.

Jeg har vidst aldrig rigtig fået vist jer, hvordan vi bor, så den anden dag besluttede jeg derfor lige at filme lidt. Det var ret spontant, kun filmet med mobil, dårligt lys og nok ikke verdens bedste video, men nu kan i se, hvordan vi bor. Det er ikke noget palads, men det er vores lille oase og jeg drømmer stadig om at vi snart finder noget andet at bo i.

  

12 kommentarer:

 1. Ej hvor er der fint og hyggeligt i jeres lejlighed :D Jeg kan godt lide at i har lavet den så personligt, med billeder osv. Er det fisk i har stående i soveværelset, ved siden af jeres dværghamster?

  Det er lidt sjovt at du viser den her frem nu, for jeg har længe gået og spekuleret på, hvordan dit hjem så ud :)

  Forsat god dag

  kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Hr. Hjørdis har udsigt til eget akvarie.. vi har faktisk 4 akvarier med vand og fisk i.. :P

   Det var jo perfekt at jeg lige fik filmet lidt så.. :P

   Knus <3

   Slet
  2. Hehe okay :) Jeg kunne godt se at der var et par stykker. Hvorfor har i så mange? :)

   Ja det må man sige :D Kom endelig med flere videoer for det er vildt hyggeligt. Jeres seneste dage ser også ret hyggelige ud. Jeg er helt vild med dine billeder i solnedgangs indlægget, og din første gif :)

   Knus <3

   Slet
  3. 2 af dem er der faktisk kun rejer i.. Ja det lyder måske lidt sært, men de er mega sjove at se på.. ha ha... både røde og blå rejer.. Vi har dem fordi det er hyggeligt og fordi det lidt tog overhånd på et tidspunkt. sidste år havde vi faktisk 6 akvarier, men lukkede to af dem ned.

   Jeg synes det med videoer er meget grænseoverskridende.. ikke at vise lejligheden frem, men mere hvis jeg skal være foran kameraet.. Men skønt at du synes det er hyggeligt at følge med.. Hvis der er noget du godt kunne tænke dig at se nærmere på eller noget du synes jeg skal blogge om, så skriv endelig.. <3

   Knus <3

   Slet
 2. Ej, hvor hyggeligt med sådan en room tour! :-) Jeg sad og smilede hele vejen igennem - fordi det mindede om sådan et rigtig hyggeligt boligprogram med den baggrundsmusik, du har sat på :-) Jeg synes, I bor hyggeligt. Jeg får helt lyst til selv at lægge billeder ud af, hvordan jeg bor :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du kunne lige at kigge med..
   Jeg var lidt i tvivl om om nogen gad at kigge med da jeg lagde den op :D

   Jeg vil da meget gerne se hvordan du bor..

   Knus <3

   Slet
 3. Det ser da rigtig hyggeligt ud :) synes I har indrettet det godt - og udnyttet pladsen :) Håber for jer at I får noget andet at bo i på et tidspunkt :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak smukke.. Her er ved at være alt for småt, jeg trænger til at få mig lidt have.
   Håber virkelig at vi finder noget andet at bo i i år... desværre er der en del ventetid på sådan noget her hvor vi bor.. :)

   Knus <3

   Slet
 4. Synes der ser riiiiigtig hyggeligt ud :)
  Ville også gerne lave sådanne en video, men jeg har jo kun mit værelse pt og det har jeg lagt billeder op ad en million gange! Så må vente til jeg har fået lejlighed, så skal den vises frem ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde...

   Jeg vil glæde mig til at se din lejlighed.. er du igang med at kigge efter en eller?

   Knus <3

   Slet
  2. Altså jeg kigger jo en gang i mellem på nettet, men kan ikke sådan kigge seriøst endnu, for ved jo ikk om jeg bliver odkendt til fleksjob osv.. Men når jeg begynder at få flere penge, bliver de fleste lagt til side til et indskud, så jeg ikke behøver at låne i banken :) ved dog godt nogle steder jeg godt kan lide og hvor jeg vil føle mig okay :)

   Slet
  3. Kunne være fedt hvis du kunne få et fleksjob og din egen lejlighed..
   Jeg krydser fingre for dig søde.. <3

   Slet