google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lidt uheldig dag, men klare den.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. maj 2014

Lidt uheldig dag, men klare den.

Jeg må nok starte med at indrømme, i dag føler jeg mig ret uheldig. Det passer jo egentlig ikke ret meget, sammen med billedet, men skal nok forklare.

Da jeg stod op i dag, lå kæresten på sofaen og så helt slatten ud. Han har skrabet noget ondt-i-halsen til sig. Der røg alle vores planer om By Night i Odense og Havne Kultur festival lige i vasken. øv øv øv. Jeg overvejede om jeg skulle finde en anden at tage med, men tror ikke jeg kender nogen som høre Dùne eller som ikke har planer i dag. Jeg besluttede derfor at køre over forbi min Mor lidt, få handlet, vasket tøj osv.

Sad med Mor og Jens Anders på terrassen og nød solen lidt, men da jeg skulle derfra, gik det galt. Jeg nåde lige op på cyklen, cyklede ca. 150 meter, så rykkede baghjulet sig og kæden hoppede af. Jeg prøvede selv at bakse med kæden, men hjulet havde rykket sig, så meget at det ikke hjalp noget. Jeg måtte trække cykle tilbage til min Mor og hendes mand. Heldigvis fandt han værktøjet frem med det samme og hjalp mig, helt uden at jeg skulle spørge. Det tog ikke lang tid, så var cyklen fixet og jeg var på farten igen.

Jeg var på apoteket efter creme og nye ørepropper. Derefter kørte jeg i Kvickly, for at handle lidt mad og lidt til ham den syge derhjemme. Jeg var stort set kun lige kommet ind i butikken, så vælter jeg et stativ med sko-creme. Det var pænt pinligt! Alle kiggede på mig og en mor kom rendende, fordi hun troede det var hendes søn, der havde lavet ulykker. Nope, det er bare mig. Jeg måtte finde noget personale, der kunne hjælpe og så tænkte jeg. Nu skal jeg altså handle færdig og hjem i en fart.

Så lidt uheldig har jeg været, men jeg er kommet levende igennem dag og som i kan se, var jeg så heldig at få en sød buket studenternelliker med hjem fra min Mors have. De er så smukke og dufter også dejligt. :D Aftenen står vidst bare på en film og måske læse lidt blogs. Prøver at holde mig i ro, så jeg ikke får ødelagt mere i dag.. :D

Hvad laver du i dag?? <3

6 kommentarer:

 1. Åhh, det der med at vælte ting, kender jeg kun alt for godt. Jeg stod en dag i Matas, og spurgte en af ekspedienterne om noget, og den lille dame vimsede forbi mig, for at vise det jeg spurgte om. Jeg selv havde en indkøbsvogn med, og i det øjeblik jeg forsøgte at bakke ud med den, væltede jeg et helt stativ med diverse cremer. Pinligt kan slet ikke beskrive det, og alle vender sig om og kigger på hende fjolset med vognen som åbenbart forsøger at smadre butikken. Der var også bare dømt "køb det du skal, og se så at komme væk i en fart (uden at vælte mere på vejen)".

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme at det er første gang jeg prøver at skubbe sådan et stativ på gulvet og håber virkelig det var første og sidste gang.. Det er simpelthen alt alt for pinligt.. :D Og nu ved jeg at jeg aldrig skal tage en vogn med ind i Matas.. ha ha Tak for tippet.. :P

   Slet
 2. Jeg har været til dyreskue i dag med den nye buisness - det gik heller ikke just perfekt. Men det bliver sikkert meget sjovt at huske på en dag :) I aften skal jeg grille. Surt du ikke kommer afsted i aften alligevel - men på den anden side som uheldet følger i dag, kan det da også være det er meget godt i sidste ende, hehe :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal vi ikke høre lidt mere om det der nye Business?

   Det var i går aftes jeg ikke kom afsted.. men jeg hyggede mig alligevel og er kommet mig over det for kæresten er blevet rask og i Morgen skal vi ind og se Lukas Graham i stedet for.. Weeee.. :D

   Slet
 3. Eej, de dage kender jeg altså godt :-) Det er så typisk, når det hele bare sker på én dag. Øv øv.
  Jeg har tegnet og flettet tasker i dag :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis gik det hurtig over og det var forhåbentlig første, sidste og eneste gang jeg vælter noget når jeg er ude og handle. :D

   Heldigvis havde jeg en hyggelig aften alligevel :D

   Slet