google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lækker Søndag
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. maj 2014

Lækker Søndag

Dagen i dag startede overraskende tidligt. Jeg vågnede kl 8, efter kun 5 timers søvn og kunne ikke sove mere. Ja søvnen er lidt underlig for tiden, men jeg er tilfreds med det søvn jeg får, selv om det er i underkanten af hvad min krop i virkeligheden har brug for. 

Vi stod op, kastede lidt vand i hovedet og blev enige om at vi lige så godt kunne køre ned og handle tidligt, så det var overstået. Vi var lige i jem og fix efter en pose med leca sten og så en tur i Rema1000. Fik handlet ind til stenalderbrød, aftensmad og hindbær-tærte. Jeg fik også lige købt 2 O.P.I Lakker. Dem skal jeg nok lige vise jer i et andet indlæg.

Det var egentlig rart at komme tidlig ud af fjerne, men mit problemer er at 5 timers søvn, ikke er nok og at jeg hurtig bliver træt igen. Jeg nåede at bage stenalderbrød og hindbær-tærte, men så måtte jeg også gå omkuld på sofaen og fik lige en lille morfar.


Jeg har faktisk ikke rigtig nået at smage det brød endnu, så ved endnu ikke om jeg kan li det. Kæresten tog lige et stykke og han kan i hvert fald godt li det.

Da jeg stod op fra min lille Morfar, var jeg rundforvirret og havde svært ved at vågne igen, men lidt luft på altanen gjorde mig vidst godt. Jeg fik lige plantet de blomster som vi købte i Plantorama i går. Vi joker lidt med at det er Søren's egen prinsesse altankasse. Han valgte blomsterne og i sjovt sagde han så i går at det var til en rigtig lyserød prinsesse altankasse. Ha Ha.. Hvis det er det han vil ha', så er det da det manden skal ha.. :D Og for første gang har vi fået fat i nogle nelliker, som også dufter super godt.. Er den ikke fin??


Vi hyggede derefter med lækker mad på grillen, Søren fik en karbad med det der epsom badesalt, jeg fik et fodbad, vi så Sommer på Dr1 og spiste lækker hindbær-tærte, med hyldeblomst flødeskum til dessert. Jeg smider lige et par billeder og en opskrift op af desserten, det kan klart anbefales. <3

Alt i alt har det været en skøn dag og en rigtig dejlig weekend, hvad mere kan man ønske sig. Og i morgen har jeg en lækker karbonade date med svigerfamilien.. Glææææder mig. <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar