google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Onsdagen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. maj 2014

Onsdagen.

Jeg ved ikke rigtig hvordan, jeg skal starte dette indlæg, dagen har været aktiv, men alligevel ret almindelig. Eller aktiv er vidst også et forkert ord, for jeg har ikke været "fysisk aktiv", men jeg har været ude af lejligheden. Ha Ha...

Jeg stod op ved 9-10 tiden og gik direkte ud og tog mig et dejlig langt karbad. Derefter fik jeg lidt mad og prøvede at være lidt praktisk. Oprydning, senge-redning, tøjvask, udluftning og derefter begyndte jeg at rydde lidt op i mit gamle make-up. Ja jeg ejer faktisk ikke ret meget og det jeg har, er ikke rigtig noget værd. Jeg bruger det ikke til hverdag, for min hud er ikke god til det, men jeg gad alligevel godt, kunne ligge en flot øjen-makeup, hvis jeg skal nogen steder. Jeg nåede dog ikke at blive færdig med oprydning, da min Mor ringede og sagde at hun var kommet hjem.

Jeg aftalte med min Mor, for nogen dage siden at vi skulle til Bogense og bytte en kjole, jeg købte i sidste uge. Det viste sig så at man ikke kunne få pengene retur, så jeg skulle vælge noget i butikken til 300 kr. Jeg fandt en løs sommerkjole og en lang top med blonder for neden. Jeg var lidt ked af at jeg ikke kunne finde noget i en lækker frisk sommer farve, men et eller andet skulle jeg jo vælge. Tror det tog mig over en time at vælge noget.. Ha ha..

Bagefter kørte vi forbi min Mormor og Morfar i Bogense, min Mormor har boet på et plejecenter for at blive genoptrænet, men i dag er hendes sidste dag. Det var super hyggeligt at se dem igen og i Morgen skal hun hjem.

Jeg var først hjemme igen omkring kl 18 og Søren var også kun lige væltet ind af døren. Vi fik lidt aftensmad og faldt om på skjoldet på Randi (sofaen). Jeg er godt træt her til aften og når dette indlæg er skrevet, kravler jeg i seng. Jeg har ikke rigtig fået taget nogen billeder i dag, men i kan lige få et af dagens forsøg med den grønne eyeliner. Jeg skal øve mig noget mere og håber på at jeg en dag, kan blive så god at jeg både kan ha eyeliner og øjenskygge på samtidig. :D Lige nu er vatpinde min bedste ven.


4 kommentarer:

 1. Heeeeeej smukke :-) <3

  Jeg har også rigtig rigtig tit tænkt på dig, så jeg er rigtig ked af, at jeg ikke har fået svaret på din bekymrede kommentarer. Det må du undskylde... :-)

  Jeg glæder mig til at læse med hos dig igen og 100000 tak for dine kommentarer... :-)

  Masser af knus <3

  P.S. De dér øjne er da super flotte! Det klær' dig med det grønne... Jeg kan heller ikke finde ud af det med makeuppen, så jeg får altid kun brugt eyeliner og mascara. Hver gang jeg putter øjenskygge osv. på, så synes jeg aldrig, at jeg ser særlig godt ud... Selvom jeg får af vide, at jeg gør... :-D Måske er det fordi jeg bare ikke er vant til, at se mig selv med øjenskygge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt i ekstase over at du er tilbage.. Jeg troede måde du havde fået vinger og havde fundet en lyserød sky.. Glæder mig til at følge med igen og høre meget mere om hvad der er sket.. også gerne nogen af de gode ting.. <3

   Tak for de søde ord, jeg håber at jeg med tiden kan blive bedre til det med makeup, lige nu er det mest eyeliner jeg øver mig i.. :D

   Tusinde Millioner af Kram.. <3

   Slet
 2. Hvor ser det godt ud! Det er en flot farve til dig :-)

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Søde.. Jeg har altid selv synes at grøn var den bedste farve til mig.. pga mine grønne øjne..
   Dog tænker jeg at jeg næste gang skal prøve med en anden farve, men det må vente til næste måned.. :P

   Knus <3

   Slet